İnsana özgür irade verdim. Bu bir hediye.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: İnsanlığa verilen özgür irade, birçok çocuğumun Benden uzaklaşması anlamına geldi

21 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, İnsanın kendi arzusuna göre olanı yapma konusundaki özgür seçiminin zamanı sona ererken, Vasiyetim yerine geldi. İnsana özgür irade verdim. Bu bir hediye. Bu Armağanı ve diğer birçok Hediyeyi çocuklarıma miras bıraktım. Her ne kadar benim onlar için arzu ettiğim şey yerine kendi iradelerini takip etmeyi seçseler de onların özgür iradelerine hâlâ saygı duyuyorum.

Çocuklarımı koşulsuz seviyorum. Beni pek çok yönden rahatsız etmelerine rağmen onları asla sevmezdim. İnsanlığa verilen özgür irade, birçok Çocuklarımın, güzelliği, zenginliği, şöhreti ve gücü arzuladıkları her gün baştan çıkardıkları ışıltılı vaatler uğruna Benden uzaklaşması anlamına geldi; bunların hepsi onları kötülüklerden uzaklaştırdı. Ben.

Ben Onların Sığınağıyım ama onlar bunu anlamıyorlar. Onlara zevk, huzur ve sevgi getirebilecek her şeyin başlangıcını ve sonunu Bende bulacaklar.< /span>

Kötü olan, insanlara verdiğim özgür iradeyi onları baştan çıkarmak için kullanmış olsa da, tüm günahkarları Benim Diyarıma geri alacağım; onlar, onlara barış getirmek için aradıkları her şeyin onları yerine getirmediğini anlayacaklar. . Krallığımın tamamlanma zamanı yaklaştı. Size söz veriyorum, zamanı geldiğinde ruhlar sevgili Babaları olan Bana koşarak gelme zorunluluğu hissedecekler. Sonra örümcek ağlarını üzerlerinden atacaklar. gözlerine, kalplerinin katılaşmış kabuklarına ve ruhlarındaki karanlıklara bakın ve Beni arayın.

Çocuklarım, her birinize olan Büyük Sevgime her zaman güvenin, aksi nasıl olabilir ki? Sen Benimsin, bir uzuv gibi, Kalbimin bir parçası gibi . Seni uzaklaştırmak ve sürgün etmek, Kendimden bir parçayı kaybetmek gibi olur. Bu nedenle, son Çağrıyı yaptığımda ve kalplerinizi kazanmak için tüm önlemler alındıktan sonra acele edin. Bekliyor olacağım. Seni alıp her türlü zarardan uzakta Kutsal Diyarıma götüreceğim.

O Gün, kendi iradeni unutacak ve Benimkine karışacaksın, çünkü onun sana bir faydası olmayacak, hiçbir ilgin olmayacak, çünkü evime, Bana geldiğinde, birlik olacağız.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/20/mother-of-salvation-this-final-medal-brought-to-you-by-me-through-the-mercy-of-god-will-draw-billions-of-souls-towards-eternal-life/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/20/mother-of-salvation-this-final-medal-brought-to-you-by-me-through-the-mercy-of-god-will-draw-billions-of-souls-towards-eternal-life/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012124.cfm