Sahte de, sanki Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü konuşuyormuş gibi konuşan bir kuzu gibi sesini yükseltecektir

Gerçeği Kitap:

Yazıklar olsun hepinizin sahtekarlarına, çünkü siz Benden gelmiyorsunuz

4 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bil ki ağzımdan çıkan her söz, beni gönderenin ağzından çıkar. Bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya verilen her uyarı, Yüce Allah’tan gelmektedir. Babamın Adıyla geliyorum ve O, İkinci Gelişimin büyük Gününden önce, Dünyayı kutsamanın yolunu hazırlamak için Beni gönderiyor.

Babamın çocuklarının bilmesini istediği şeyin ne olduğuna dair haberleri yalnızca Benim Sesim getiriyor. Bunlar, dünyayı büyük bir döneklikle ikiye bölecek olan kutsal olmayan iki kişinin Hakikatini açıkça ilan eden yegâne Mesajlardır. Benim İkinci Gelişimle ilgili gerçeği başka hiçbir yerde duyamazsınız, çünkü aranızdan hiçbirinize, sizi Yaratan adına tüm dünyayla konuşma yetkisi verilmemiştir.

Gerçek ahir zaman peygamberi size Gerçeği açıkladığı gibi, sahte de, sanki Tanrı’nın Gerçek Sözü’nü konuşuyormuş gibi konuşan bir kuzu gibi sesini yükseltecektir. Sonra Dünyanın kralı – kötü olan – Cennetin müdahalesine karşı savaşırken, aranızda yüzlerce sahte peygamber yükselecek ve size asla Gerçeği söylemeyecekler. Onların kendi hayal güçlerinden ve çoğu durumda kötülüğün ruhundan kaynaklanan vizyonları ve sözleri, size duymak istediğiniz güzel şeyleri açığa çıkaracaktır. Sakinleşmen gerektiğinde seni rahatlatırlar ama seni yanıltırlar. Barışın olmayacağı yerde barıştan, sapkınlığın olacağı yerde Hakikat’ten, kıtlığın olacağı yerde mahsulün bolluğundan söz edecekler. Gerçeği asla duymayacaksınız çünkü bu yalancılar sizin gazabınıza uğramak istemeyecekler.

Gerçek, sizi Babamın Kitabında önceden bildirilen zor zamanların gerçekliğiyle başa çıkmaya hazırlıyor. Seni güçlü kılmak için sana verildi. Ama aranızda dolaşan sahte peygamberler kafanızı karıştıracak ve size her şeyin kötüyken iyi, kötü olmasa da kutsal olduğunu söyleyecekler. Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını yemek isteyen kurtları koruyacaklar. Onların sevgi dolu sözleri ve Kutsal Yazılardan alıntıları yalnızca sizi aldatmaya hizmet ediyor. Ancak birçoğunuz Gerçekle yüzleşmek yerine yalanları kucaklayacaksınız.

Yazıklar olsun hepinizin sahtekarlarına, çünkü siz Benden gelmiyorsunuz. Bana gelip şöyle dediğinde: “Ama İsa, bizim tek yapmak istediğimiz Müjdeyi yaymaktı.” Seni dışarı atacağım ve sürgüne gönderileceksin. Sana asla verilmeyen görevler hakkında yalan söyleyerek Bana ihanet ettin. Benimle çelişerek ve açıkça Sözümün yalan olduğunu ilan ederek Beni inkar ediyorsun.

Asla Tanrı’nın Hizmetinin önünde durmaya çalışmayın, çünkü gökler açılacak ve son günde sahte peygamber ve canavarla ilk vurulacak olan siz olacaksınız. Benim adıma geldiğini iddia eden ve tek bir amaca hizmet eden herkesin başına ceza gelecektir. Bu, Tanrı’nın Sözü’nü tahrif etmek ve ona müdahale etmektir.

Armagedon Savaşı yaklaşırken ve Şeytan’ın ordusu tarafından Tanrı’nın çocuklarına karşı bu şiddetli savaş başlatılırken, hemen şimdi kenara çekilmelisiniz, çünkü bunu yapmazsanız, Tanrı’nın Gazabıyla karşı karşıya kalacaksınız ve size hiçbir Merhamet gösterilmeyecektir. ya da Gerçeğe meydan okumak için ağzınızdan çıkan yalanları yutanlara.

Kurtarıcınız

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/04/woe-to-all-of-you-imposters-for-you-do-not-come-from-me/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/04/woe-to-all-of-you-imposters-for-you-do-not-come-from-me/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/120423.cfm