Bahsettiğim dünyanın dört parçası dört büyük imparatorluktur: ABD, Rusya, Avrupa ve Çin

Gerçeği Kitap:

Bahsettiğim dünyanın dört parçası dört büyük imparatorluktur: ABD, Rusya, Avrupa ve Çin

24 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünyanın dört parçasından bahsettiğim dört büyük imparatorluk; ABD, Rusya, Avrupa ve Çin. Önceden bildirilen tüm kehanetler, dini ve siyasi yapılardaki tüm ayaklanmaların etrafında meydana geleceği bu güçlerle ilgili olacaktır.

Suriye ve Mısır, ülkelerindeki huzursuzluk nedeniyle dört büyük gücün dahil olacağı daha büyük bir savaşın katalizörü olacak. Bu güçlerin her biri, küresel zenginliği ve nüfusu kontrol etmek için kullanılacak birleşik bir rejim oluşturmak üzere birbirine bağlanacak.

Dini savaş bu kontrolün merkezinde yer alacak ve Hıristiyan Kiliselerimdeki atanmış liderler, dört imparatorluğun tamamını kontrol edecek olan canavara hazırlık amacıyla yenilip yok edilecek. Tanrı’nın Sözü’ne karşı gelen veya O’nun çocuklarını yok etmeye çalışan yöneticilerin hiçbirine, Tanrı tarafından, adları Yaşayanlar Kitabı’nda bulunan kişileri zorla alma yetkisi verilmeyecektir .

Hıristiyanlardan ve onların Bana sadık kalmalarının gerekliliğinden bahsederken, aynı zamanda Yahudilerden de bahsediyorum çünkü koruyucuları Başmelek Mikail onları kollayacak ve Tanrı’nın seçilmiş halkı olarak gördükleri zulme dayanmalarına yardım edecek. da katlanmak zorunda kalacak.

Tanrı’nın Planı yaratıldı ve Cennetteki tüm melekler ve azizler, herkesi birleştirmek ve Beni sevenleri dünyayı kandırmak için yaratılan büyük aldatmacadan korumak için Görevimde Bana yardım etmek için şimdi hazırlanıyorlar. Daha önce hiçbir zaman Tanrı’ya karşı yapılan kötülük insan ırkı tarafından bugünkü kadar koordine edilmemişti.

Daha önce hiçbir ölümlü insan, tarihin bu anında olduğu gibi, kontrol etmek için gücü ele geçirerek bu kadar çok acı çektirmeye muktedir olmamıştı. Şeytan tarafından, büyük güç konumlarındaki kötülüğün, güce aç erkek ve kadınların gönüllü desteğiyle yaratılan, Tanrı’nın çocuklarına karşı yapılan büyük zulüm gözlerinizin önünde ortaya çıkıyor. Ancak çoğunuz göremiyorsunuz çünkü kandırıldınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/24/the-four-parts-of-the-world-i-refer-to-are-the-four-biggest-empires-the-us-russia-europe-and-china/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/24/the-four-parts-of-the-world-i-refer-to-are-the-four-biggest-empires-the-us-russia-europe-and-china/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092423.cfm