Önceden bildirilen tüm olaylar başlangıçta ortaya konmuştur

Gerçeği Kitap:

Seni Babama götürmeye geldim. O’nun İlahi İradesini yerine getirmeye ve Antlaşmayı tamamlamaya geldim

17 Eylül 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Çalışmayı zor bulduğunda ve dünyaya kötü haber vermekten çekindiğinde, anlamalısın ki sen sadece bir elçisin. Siz Yüceler Yücesi Kutsal Tanrı’nın bir aracısınız ve O’nun Çağrısına yanıt vermek sizin görevinizdir. İtaatiniz esastır ve Rabbin bir peygamberi olarak başınıza gelebilecek sonuçlardan korkmamalısınız.

Önceden bildirilen tüm olaylar başlangıçta ortaya konmuştur ve Tanrı’nın, sonunda çocuklarını bir araya toplayıp O’nun İlahi İradesinde uyum içinde yaşayabilmeleri için yapılan Antlaşmayı tamamlamaya yönelik Planının bir parçasını oluşturur.

Babamın hiyerarşisi ile kötü olan arasındaki son savaş, kendilerini açıkta bırakan birçok insanın günahın istilasına uğrayacağı ve Tanrı’ya sadık kalan kardeşlerine karşı döneceği anlamına geliyor.

Savaş devam ederken, Tanrı’nın düşmanları tarafından O’nun sevgili çocuklarına karşı birçok kötü zulüm gerçekleştirilecek. Ama daha önce de söylediğim gibi, ancak bu kadar ileri gidebilirler çünkü öyle olduğuna inansalar da insanlığı yok etme güçleri yoktur.

Hepiniz içiniz rahat olsun, çünkü Babam tüm ulusları kontrol etmek isteyenlerin kötü eylemlerine müdahale edecek ve onları, yani Kendi çocuklarına zarar vermeye cesaret edenleri vurarak öldürecektir . Bu tür zulümler sırasında pek çok zavallı ruh acı çekecek ama Babam her zaman merhametlidir. Onun Gücüne dokunulamaz. Onun Eli Yücedir. Dilediği zaman düşmanlarını defedebilir. Ancak önceden bildirilen ve Benim İkinci Gelişimden önce gerçekleşmesi gereken kehanetler bir gerçektir.

Hepiniz için açık olmayabilir ama şunu bilin.

Dua sizin silahınızdır. Dua size kötü olanı yenmek için ihtiyacınız olan zırhı sağlayacaktır. Dua, savaşın, acıların ve Allah’ın düşmanlarının insan ırkına uyguladığı her türlü zulmün etkisini hafifletecektir. Dua sizi ve dua ettiğiniz herkesi kurtaracaktır. Dualarınız kötülüğü yok edecek ve Büyük Gün geldiğinde, Çağrıma verdiğiniz yanıt sayesinde kurtarılan milyarlarca insan olan Yeni Nesle tanık olduğunuzda sevinç gözyaşları dökeceksiniz.

Mesajlarım üzüntü, korku ve hayal kırıklığının bir karışımını getirirken aynı zamanda umut da getiriyor çünkü çok fazla dönüşüm yaratıyorlar. Babamın Planı çoğunuz tarafından bilinmiyor. Anlamanız gereken şey şu. Planı tüm düşmanlarını yok edecek. Tüm bu denemelerin gerçekleşmesine izin vererek, sonunda insan ırkını günahın esaretinden kurtaracaktır.

Sabırlı ol. Sakin ol. Çünkü yakında neşe, sevgi ve huzur sonsuza kadar sizin olacak.

Geliyorum çünkü biz biriz, Tanrı’nın Krallığında tek bir kutsal aileyiz. Seni Babama götürmeye geldim. O’nun İlahi İradesini yerine getirmeye ve Antlaşmayı tamamlamaya geldim. Sana Gerçeği getirmeye geldim.

Sevgi dolu Kurtarıcınız

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/09/17/i-come-for-you-to-take-you-to-my-father-i-come-to-fulfill-his-divine-will-and-to-complete-the-covenant/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/09/17/i-come-for-you-to-take-you-to-my-father-i-come-to-fulfill-his-divine-will-and-to-complete-the-covenant/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/09/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091723.cfm