Amerikan Halkına iletmem gereken bir Mesajım var.

Gerçeği Kitap:

merika , Haçlı Seferi

Amerikan Halkına iletmem gereken bir Mesajım var.

17 Kasım 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Amerikan halkına iletmem gereken bir mesajım var.

Sevgili takipçilerim, şimdi Kutsal Sözüme kulak vermeli ve dinlemelisiniz.

Hemşerilerinizin ve kürtaj yasalarınızı kontrol edenlerin günahları yüzünden çok fazla zulümle karşı karşıyasınız. Milyonlarca kez suçlu olduğun bu en büyük günah, Kalbimi defalarca kılıç saplamış gibi kesti.

Ahlaksızlık günahlarınız ve maddi zenginlik sevginiz Beni derinden incitiyor. Senden beklendiği şekilde Bana biat etme. İçinizden Hakikatten uzaklaşmış olanlar, Gözlerinizi açabilmem için Bana dua etsinler.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Tanrı’nın tüm çocuklarını seviyorum, ama korkarım ki günah, Tanrı’nın Varlığını kabul etmezseniz, çoğunuz bir umutsuzluk uçurumuna düşecek kadar büyük bir kama açtı.

Şeytan’ın gücü yasalarınızın çoğuna sızdığından, çok dua etmeniz önemlidir. Daha çok aranızdaki ateistler tarafından getirilecek olan yasalar, Babamın Gözünde tiksindirici olacaktır.

Size sunulan hile yüzünden nasıl ağlarım. Aranızdaki zavallı kutsal kullarım, Beni, İsa’nızı inkar eden liderlerin ayakları altında böcekler gibi ezilecekler.

Bu, ulusunuzun kurtarılabilmesi ve Yeni Cennet’teki on iki ulusum arasında yer alabilmesi için duanın günlük hedefiniz olması gerektiği bir zamandır.

İşte Amerika Birleşik Devletleri’ni aldatıcıların elinden kurtarmak için bir Haçlı Seferi Duası (85)

Ey sevgili İsa, milletimizi en değerli korumanla koru. Allah’ın emirlerine karşı günahlarımızı bağışla. Amerikan halkının Tanrı’ya dönmesine yardım edin. Zihinlerini Rab’bin Gerçek Yoluna açın.

Sertleşmiş kalplerinin kilidini aç ki, Senin Merhamet Elini karşılayabilsinler. Bizleri Senin varlığını inkar etmeye zorlayacak küfürlere karşı bu millete yardım et.

Bizi kurtarman, bizi her türlü zarardan koruman ve halkımızı Kutsal Kalbinde kucaklaman için sana yalvarıyoruz İsa. Amin .

Halkım gidin ve Bana olan sevginizi göstermekten asla korkmayın; ya da Hristiyanlığınızı inkar edin.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2016/04/28/chaplet-of-divine-mercy-for-the-usa/

 

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/11/17/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/17/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/15

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/111522.cfm