Birçoğunuz bu kötü yeni yasaları kabul ederek Beni inkar edeceksiniz.

Gerçeği Kitap:

Birçoğunuz bu kötü yeni yasaları kabul ederek Beni inkar edeceksiniz.

11 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, bu zamanda öğrencilerimin karşılaştığı zorluklar iki yönlüdür.

Öncelikle, laik hükümetlerin zorla beslediği yalanlarına şahit olmak zorundalar. Önerilen yeni yasalar, yeni fikirler ve yeni kurallar biçimindeki bu yalanlar sadece bir şey yapar. Allah’ın kanunlarını çiğniyorlar. Bunlar, günah eylemlerinin anayasalarınızda ve kiliselerinizde kutsal sayılmasına özgürce izin veren hoşgörü yasalarıdır.

İkinci azap, Hakikati, Tanrı Sözü’nü söylemeye cesaret ettiğiniz için üzerinize yapılan baskılardan dolayı olacaktır. Kızım, Gerçeği söylemeye cesaret et ve sana şiddetle meydan okunacak. O zaman hristiyan olmamakla ve hoşgörüden yoksun olmakla suçlanacaksınız.

Şeytan’ın nasıl çalıştığını görüyor musun? O zavallı canları, sanki hiç yokmuş gibi iftira ederek, yalana inanıp günahı kabul etmeleri için aldatır.

Tüm uluslarda birleşen bu insanlar, Hıristiyan Kiliselerimi yok etmek ve günahı kabul edilebilir kılmak için baskıyı artırıyor. Takipçilerimi susturmayı ve Kutsal Sözümdeki Gerçeği açıkça dile getirme yeteneklerini hedefliyorlar.

Bu iğrençlikler yüzünden acı çekeceksin. Bunu yaptığınızda, bilin ki Kendimi kalplerinize yakın bir şekilde birleştiriyorum.

Lütfen güçlü ol, Benim hatırım için. Bu zavallı aldatılmış ruhlar için dua etmelisiniz, çünkü onlar Şeytan’ı onurlandıranların kurduğu kötü bir oyunun piyonlarıdır.

Aldanmayın, çünkü onların hoşgörü ve başkalarının haklarına sevgi kılığına bürünmüş kötülüklerinin insanlığı yendiğini düşündüğünüz gibi, savaş kızışacaktır.

Babamın Eli öyle bir kuvvetle vuracak ki, failler, süpürülecekler. Asla umutsuzluğa kapılmamalı ve bu grubun öğrencilerime üstün geleceğini düşünmemelisiniz. Bunu asla yapamayacaklar, ancak bazen böyle görünebilir.

Uyanın, benim kutsal kullarım. Tanrı’nın Sözüne saygısızlık etmek için tasarlanmış bu kurnaz plana zorbalık edilmenize veya emilmenize izin vermemelisiniz.

Kurtarıcınız olan Benim Öğretilerini desteklemeli ve Beni asla inkar etmelisiniz. Yine de, bunu yapmak için cazip olacaksınız. Birçoğunuz bu kötü yeni yasaları kabul ederek Beni inkar edeceksiniz.

Eğer yaparsan, bekliyor olacağım, çünkü Beni çağırırsan, seni bekleteceğim. İlahi Müdahalem ile sizi ayakta tutacağım.

Lütfen bu Ayini okuyun (3) Tanrı’nın Sözünü Savunun

Ey sevgili İsa, bizi Tanrı’yı ​​inciten yalanlardan koru.

Bizi Şeytan ve ordusundan koru

Seni daha çok sevmemize yardım et.

Savaşımızda bizi ayakta tut.

Bizi inancımızla savun.

Bizi güvenli sığınağına ulaştır.

Ayağa kalkıp Kutsal İradenizi savunmamıza yardım edin.

Sizin gerçek öğrencileriniz olma kararlılığımızı güçlendirin.

Bize cesaret ver.

Bize güven ver.

Bizi Hakikat yolunda hidayet et.

Düşmana karşı bizi savun.

Koruyucu lütuflarınızı üzerimize dökün.

Ayartılmaktan kaçınmamıza yardım et.

Bizi Kutsal Kalbinize yaklaştır.

Her zaman Sana sadık kalmamıza yardım et.

Amin .

Ordum, bu ürkütücü zamanlarda kalplerinize yakın olduğumu bilerek sükûnet ve esenlikle gidin. Yalnız olduğunuzda, kaybolmuş veya terk edilmiş hissettiğinizde bunu bilin. İşte o zaman sana en yakın olacağım. Bu, zayıflığınızın büyük bir güce dönüşeceği zamandır, tıpkı düşmanınızın algılanan gücünün bir hiçe dönüşeceği gibi.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/11/many-of-you-will-deny-me-by-accepting-these-wicked-new-laws/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/11/many-of-you-will-deny-me-by-accepting-these-wicked-new-laws/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/11

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101122.cfm