Seni, etrafına Koruma Mührü yerleştirecek olan Babamın Kollarına alacağım.

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_en

Gerçeği Kitap:

Aşk nefretten daha güçlüdür

14 Mart 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Benimle birlik içinde bu acıya katlanırken, seni Göğsümde sımsıkı kucaklıyorum.

Çocuklarım ve özellikle takipçilerim birbirlerine karşı açıklayamayacakları bir hassasiyet hissediyorlar. Dünyanın farklı taraflarında yaşayan yabancı olabilirler ama hissettikleri aşk Benim Aşkım. Birbirlerini sevgi dolu herhangi bir ailede doğal erkek ve kız kardeşlerin yaptığı gibi severler.

Ben ruhları bir araya getiren bu kendiliğinden sevgiyi yaratan Işık’ım. Tanrı’nın tüm çocuklarını tek bir aile olarak birleştiren Kutsal Ruhum’dur. Siz, Çocuklarım, Benim ailemsiniz.

Kutsal Üçlü aileye liderlik eder ve sevginiz saf ve alçakgönüllü olduğunda, otomatik olarak bu kutsal ailenin bir parçası olursunuz. Baba sevgisi Benden geçer.

Beni sevdiğin zaman seni, senin ve ailenin etrafına Koruma Mührü yerleştirecek olan Babamın Kollarına alacağım.

*(Bkz. Koruma Mührü Haçlı Seferi Duası 33.)

Kalbim yumuşacık, birbirinize olan sevginize sevinçle tanık olduğum için. Savaşın parçaladığı ülkelerdeki zavallı çocuklarıma zulmedilirken, katlanmak zorunda olduğum işkenceden Bana öyle bir teselli veriyorsun.

Şimdi Benimle birleşin, böylece sadık takipçilerimden oluşan ailem, dünyadaki nefreti fethetmek için hangi kökenden veya hangi ülkeden gelirlerse gelsinler bir olarak birleşsin.

Aşk nefretten daha güçlüdür. Sevgiyle karşılık verilirse nefret sulanır.

Biri size haksızlık ederse, sevgiyle karşılık vermelisiniz ve Şeytan acı içinde sinecektir. Sizi incitenlerden intikam almak için cazip hissediyorsanız, onlar için dua etmeli, onları affetmeli ve bunun yerine onlara sevgi göstermelisiniz.

Ailemin Dünya’ya nüfuz eden sevgisi çok güçlü bir güçtür. Nefretin sevgiyi yenebileceğine bir an için asla inanmamalısınız. Nefretin gücü, her ne kadar çirkin ve acı verici bir tanık olsa da, sevginin gücüyle alt edilebilir.

Aşk bugün dünyada nefreti nasıl zayıflatabilir?

Dua cevaptır. Beni sev. Beni dinle.

Size verilen çeşitli dualar aracılığıyla sevgili Annemin ve Oğlunun isteklerine yanıt verin. İşte Tanrı’nın çocuklarının birleşmesi için özel bir Haçlı Seferi Duası .

Dünyanın her köşesine sevgiyi yayacak ve her gün büyüyen nefreti dağıtacak. Şeytan’ın insanlığın zaafından kaynaklanan ve işkence, cinayet, kürtaj, intihar gibi vahşetlere yol açan bu kin, bu sayede önlenebilir.

Tanrı’nın tüm çocuklarının birleşmesi için Haçlı Seferi Duası numarası (37)

“Ey sevgili İsa, tüm sevgili takipçilerini sevgide birleştir ki, ebedi kurtuluş vaadinin Gerçeğini tüm dünyaya yayabilelim. Kendilerini akıl, beden ve ruh olarak Sana sunmaktan korkan o ılık ruhların, gurur zırhlarını bırakmaları ve kalplerini Sevgine açmaları ve Dünyadaki kutsal ailenizin bir parçası olmaları için dua ediyoruz.

Sevgili İsa, tüm bu kayıp ruhları kucakla ve kardeşlerimiz olarak onları vahşi doğadan alıp bizimle birlikte Kutsal Üçlü Birlik’in Kucağına, Sevgisine ve Işığına götürmesine izin ver. Tüm umudumuzu, güvenimizi ve sevgimizi Kutsal Ellerine bırakıyoruz. Daha fazla ruhu kurtarmaya yardımcı olabilmemiz için bağlılığımızı genişletmeniz için Size yalvarıyoruz. Amin.”

Sizi seviyorum çocuklar. Etrafınızdaki kötülükleri gördüğünüzde asla cesaretiniz kırılmamalıdır. Dualarınız bu kötülüğü sulandırabilir.

Aşkınız onu yenecek.

sevgi dolu Kurtarıcınız

İsa Mesih”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/03/14/love-is-more-powerful-than-hatred/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/03/14/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/03/14

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/031422.cfm