Baba Tanrı: İkinci Mühür bozulduğu için Koruma Mührüm önceden bildirildi

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: İkinci Mühür bozulduğu için Koruma Mührüm önceden bildirildi

8 Mart 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım kızım, dünya iki bin yıldır bu anı bekliyor. Bazıları yüreklerinde korkuyla, bazıları ise bu anın ne zaman geleceğine dair beklenti ve merakla ve şimdi geldi.

Bu, son zaman peygamberim olan Maria’yı, sonunda Vahiy Kitabı’nın içeriğini ortaya koyan Hakikat Kitabı’nı sunmak için gönderme zamanıdır.

Bu korkunç zamanlarda tüm çocuklarımın ağladığı Tanrı benim. Ben, onların, benim sıkıntılı çocuklarım, şimdilik seslenmesi gereken benim.

Bu zamanda ailemi bir araya getiriyorum, böylece Dünya’ya uzun süredir eziyet eden ejderhayı öldürmek için son savaşta birleşebiliriz.

Çocuklar korkmasın. Yaşayan Tanrı’nın Mührü olan Benim Mührümü takanlara hiçbir zarar gelmeyecek. Bu zamanda dünyayı istila eden Şeytan ve düşmüş melekleri, Yaşayan Tanrı’nın İşaretine sahip olanlar üzerinde yetkiye sahip değildir.

Çocuklar, Beni dinlemeli ve Mührümü kabul etmelisiniz, çünkü bu sadece hayatınızı değil, ruhlarınızı da kurtaracaktır. Mührümü almak için her gün duayı okuyun*. (Bu Mesajın sonuna bakın.)

Ailenizin ve sevdiklerinizin her bir üyesinin Mührüm’ün önemini anladığından emin olun.

Göksel Babanız olan Bana olan sevginiz, kurtarıcı Lütufunuz olacak ve size ihtiyacınız olan gücü verecektir. İkinci Mühür bozulduğu için Koruma Mührüm önceden bildirildi .

Kırmızı atın binicisi, gelecek birçok savaşta Çocuklarımı öldürecek olan intikamcı kara melektir. Ama o, alınlarında Mühür olan Çocuklarımdan geçecek.

Şimdi hazırlanın, çünkü bu savaşlar şimdiden gerçekleşiyor ve Dünyanın her köşesinde ve özellikle Orta Doğu’da ve değerli Oğlum İsa Mesih’in Dünya’daki Zamanı boyunca üzerinde yürüdüğü topraklarda daha fazlası planlanıyor.

sevgili baban

Allah en yüce

* Baba Tanrı’ya Koruma Mührü Duası (başlangıçta Maria Divine Mercy tarafından 20 Şubat 2012’de alındı)

Mührümü kabul etmek ve onu sevgi, sevinç ve şükranla kabul etmek için bu Haçlı Seferi Duasını (33) okuyun.

“Ey Tanrım, sevgili Babam, İlahi Koruma Mührünü sevgi ve minnetle kabul ediyorum.

Kutsallığın sonsuza kadar bedenimi ve ruhumu kuşatır. Alçakgönüllü şükranla eğiliyorum ve sana, sevgili Babama derin sevgi ve sadakatimi sunuyorum.

Senden beni ve sevdiklerimi bu özel Mühür ile korumanı rica ediyor ve hayatımı sonsuza dek Senin hizmetine adadım. Seni seviyorum canım Babacığım. Bu zamanlarda Seni teselli ediyorum, sevgili Baba.

Size, dünyanın günahlarının kefareti ve tüm çocuklarınızın kurtuluşu için sevgili Oğlunuzun Bedenini, Kanını, Ruhunu ve Kutsallığını sunuyorum. Amin.””

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/03/08/my-seal-of-protection-is-foretold-as-the-second-seal-is-broken/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/03/07/the-first-seal-is-the-apostasy/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/03/08

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/030822.cfm