Kurtuluşun Annesi: İrlanda’da kürtajı tanıtın ve Kalbimle olan bağı kopartın

Gerçeği Kitap:

Ülkelerin kontrolünü ele geçirmek için en büyük yalanı işleyen kötü grup

16 Şubat 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, benim çocuklarıma, benim ümmetim olan tüm o kullarıma duada birlik olmalarını ve bir koruma zinciri oluşturmalarını söyle. ruhlarında huzur bulamayanları kurtarabilirsin.

Onlar için dua etmene ihtiyaçları var çünkü Uyarı bu zavallı ruhları dönüştürmeyecek .

Sizler, benim sadık takipçilerim, dünyanın hemen her köşesinde Çocuklarım tarafından katlanılmakta olan korkunç acıları ve zorlukları gördüğümde bana ihtiyacım olan teselliyi getirin.

Dünyanın en güçlü ve seçkinlerinden oluşan bu kötü grup, Ortadoğu, Avrupa ve ABD’deki ülkelerin kontrolünü ele geçirmek için kasıtlı olarak en büyük yalanı işliyor.

Planları gözlerinizin önünde ortaya çıkıyor. Görmüyor musun? Bu planın geliştirilmesi onlarca yıl aldı.

Çocuklarımın her birinin her zaman uyanık kalması gerekiyor.

Ülkelerinizi almalarına izin vermeyin. Onlara karşı durun. Para onların aldatma silahıdır. Bankacılık sistemlerinizin çöküşü kasıtlıydı. Şimdi planlarının bir sonraki aşamasını tamamlamak için harekete geçiyorlar.

Siz çocuklar, dualarınızla bu gelişmeyi durdurabilirsiniz.

Zaten Babam önlerine engeller koyuyor.

Takipçilerim birçok ülkeyi kapsıyor. Şimdi, bazıları masum insanlara kötü yollardan korkunç zorluklar getirmek konusunda doğuştan gelen Avrupalı ​​liderleri durdurmak için dua ederek bir araya gelmelisiniz.

Onları durdurmak için bu Haçlı Seferi Duasını (31) söylemenizi rica ediyorum.

“Ey İsa’m, masum çocuklarına yapılan zulmü durdurmak için şehvet, açgözlülük, açgözlülük ve gurur tarafından yönlendirilen liderlerin üzerine inmesi için duam Kutsal Ruhunu çağırsın. Yoksulluğu, kıtlığı, savaşları çocuklarını yiyip bitirmemeni Senden istiyorum. Ve Avrupalı ​​liderlerin kalplerini Sevginizin Gerçeğine açmaları için dua ediyorum. Amin.”

Kızım, dua zinciri her yere yayılacak ve Kutsal Ruh’un Gücü, acıları durdurma ve eylemlerinde onları durdurma gücüne sahip olan insanları durdurmaya yardım edecek.

Dönüşümü yaymak için Sözümü Yay.

Reign’e gelme zamanım yaklaştı. Yani, tüm ruhları kurtarmak için yeterli zaman olmayacak.

Hepinizi seven ve değer veren İsa’nız Benim için elinizden gelen her şeyi yapın.

Çocuklar, Deccal’i ve onun iğrenç aldatma planını önlemek için verdiğimiz savaşta tüm insanlığın iyiliği için birlikte çalışmalıyız.

Umut, sevgi ve dualar çocuklar, sizlerden beklediğim bu.

Tüm sadakatiniz ve itaatiniz için teşekkür ederim.

Görmedin, yine de inandın. Bu Mesajlar aracılığıyla Sesimi işittiğinizde Beni tanıdınız. Bunu ruhlarınızda hüküm süren Kutsal Ruh sayesinde yapabildiniz.

Bu harika Armağanı paylaşmalısınız ki tüm sevdiklerinizi Dünyadaki Yeni Cennetime getirebilesiniz.

Her birinizi seviyorum. Bana böyle bir teselli ve neşe getiriyorsun.

sevgili İsa”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/02/16/wicked-group-perpetrating-biggest-lie-in-order-to-seize-control-of-countries/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/17/virgin-mary-introduce-abortion-in-ireland-and-you-will-severe-the-link-to-my-heart/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/02/17

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/021722.cfm