Tanrı Baba: Bu mesajların sonucunda iki milyar ruh din değiştirecek

Gerçeği Kitap:

Tanrı Baba: Bu mesajların sonucunda iki milyar ruh din değiştirecek

3 Ocak 2012 baba sevgisivemerhamet

Kızım, sevgili göksel Babanız olan Oğlumun ve Benim Yüzümü size ifşa ettiğim bugünkü vizyonun Armağanı nadirdir.

Göklerden gelen bu olağanüstü Hediyeye sahip olduğunuz için kutsanmışsınızdır. Bu seni daha güçlü kılmak için gerekliydi. Acılarınız şimdi hafifleyecek ve eskisinden çok daha güçlü olacaksınız.

Bu Çalışma’dan asla korkmayın, çünkü Dünya üzerindeki tüm gücün benim göksel Ellerimde olduğunu şimdiye kadar bilmelisiniz. Baba üzerinde kimsenin gücü yoktur. Aldatıcı bile benim insanlık için ilahi planımı kurcalayamaz veya değiştiremez.

Cennet, bunlardan gelişen dönüşümden dolayı sevinir, Dünya için Mesajlarım. İki milyardan fazla ruh şimdi bu İlahi Mesajların doğrudan bir sonucu olarak dönüşecek.

Hiç kimse bu Çalışmayı durduramayacak. Deneyebilirler, ancak faydasız olacaktır.

İlahi korumam, sonsuz kurtuluş Gerçeği’ni ilan eden tüm ruhları kapsar.

Çocuklar, çektiğiniz acı ne kadar ağır olursa olsun asla pes etmeyin. Acı çekmek, asla unutma, seni Gökteki Krallığıma yaklaştırır.

Sizler, Çocuklarım, Oğlum aracılığıyla üzerinize dökülen lütufları hissettiğinizde kısa süre içinde sevineceksiniz.

Uyanık ol. Tüm ruhlar için dua etmeye devam edin ve bu Mesajlar aracılığıyla size zihin, beden ve ruh huzurunu getirenin Ben, Ebedi Babanız olduğumdan bir an bile şüphe etmeyin.

Bu Mesajları Kutsal olarak kabul edin. Onlar, zamanın başlangıcından beri insana verilen Sözüm’e uygundur ve her zaman olacaktır. Ruhunuzun alevini, görmezden gelmekte zorlanacağınız şekillerde tutuşturacaklar .

Ruhumun size ulaşmasına ve rahatlamasına izin verin. Ancak o zaman ruhuna dokunabilirim ki bir tanıma kıvılcımı kalbini ateşlesin.

Seni Bana koşmaya çağırıyorum, böylece seni bir Babanın yapabileceği tek şekilde kucaklayabilirim.

Ordumda, dünyanızdaki kötülüğe karşı savaşmak için sizi yeterince güçlü kılmak için korumamı ve lütuflarımı sunmama izin verin.

Ordum arzu ettiğiniz huzuru ve susuzluğunuzu gidermek için ihtiyaç duyduğunuz sevgiyi getirecek.

Barış içinde gidin çocuklar, Gerçeğin tüm dünya için onayladığım bu Mesajlarda yer aldığını bilerek.

Kalbi temiz ve alçakgönüllüyse, Aşkımı tanıyacaksın. Küçük ol, bir çocuk gibi, Gözlerimde. Ancak o zaman, zamanı geldiğinde seni Hiyerarşimdeki bir melek gibi kaldıracağım.

Barış içinde git. Yorgun kafanı Omzuma yasla, sana arzu ettiğin rahatlığı ve teselliyi getireyim.

Sizi seviyorum çocuklar, her birinizi.

Seviniyorum, çünkü kutsal ailemizin yeniden bir araya geleceği gün geldiğinde, tüm Gökler sonsuza kadar övgü ve ihtişam içinde şarkı söyleyecek.

Tanrı Baba

(Not: 2 milyar ruh referansı – Maria Divine Mercy, Baba Tanrı’dan kendisine alınan daha önceki bir özel Mesajda, kendisine “Aksi takdirde kaybedilecek olandan iki milyar daha fazla ruhun kurtarılacağı söylendiğinin bilinmesini istiyor. Bu Mesajlar.” Birçok kişi yukarıdaki Mesajı dünyada sadece iki milyar insanın kurtulacağı şeklinde yorumladı ki bu doğru değil. Bundan çok daha fazlası olacak. Bu iki milyar ilavedir.)”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/01/03/god-the-father-my-army-will-bring-about-the-peace-you-desire/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/01/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010422.cfm