İkinci Gelişim zamanı geldiğinde gök gürültüsü gibi büyük bir ses duyulacak ve gökyüzü sanki büyük bir perde kalkmış gibi açılacak.

Gerçeği Kitap:
Perşembe, Aralık 4, 2014, 22:55

Sevgili kızım,
İkinci Gelişim zamanı geldiğinde gök gürültüsü gibi büyük bir ses duyulacak ve gökyüzü sanki büyük bir perde kalkmış gibi açılacak. Güneşten daha parlak, büyük beyaz bir ışıkta görüneceğim ve birçok insan beni kuşatacak olan bu Büyük Işık tarafından kör olacak. Ruh ne kadar safsa, gözleri o kadar berrak olur ve Yüzümü gördüklerinde sevinecek. 

Varlığım dünyayı sarsacak ve yer titreyecek. Sonra büyük bir dolgunluk olacak ve sesim Ben, İsa Mesih olduğunu ilan olarak dışarı çalacak. Büyük Merhametim ile kutsanmış olacak olanlara sesleneceğim kişiler adına büyük bir sevinç olacak. Ama, sevgi ve sevinç ortasında, aynı zamanda büyük üzüntü ve korku olacak. Bana karşı nefretten başka bir şeyi olmayanlar dizlerinin üzerine çökecek, acı içinde inleyecekler ve beni görünce öfke ve korku içinde dayak atacaklar. 

O gün bana ulaşıp onları Merhametli Kollarıma almam için yalvaranlar kurtulacaklardır. Aşağılıklara, kayıplara ve beni arayamayacak kadar zayıf olanlara ulaşacağım. Sadece İsa günahlarımı affet diye fısıldamaları gerekiyor. Ve onları ayaklarından silip Benim Şanlı Krallığıma sokacağım.

İkinci Gelişim Günümün Büyük Günü’nden korkan herkese bilin ki, eğer beni seviyorsanız bu gün size en büyük mutluluğu getirecektir. Eğer beni tanımıyorsan ve o gün beni gördüğünde bana geleceksin ve beni selamlamak için kollarını aç. Sadece Benden nefret edenler Merhametim Elimi Reddedecek. Sana huzur getirmen için bana güvenmeni istiyorum. Benim Büyük Sonsuz Yaşam Hediyemi kabul edenleriçin korkacak hiçbir şey yok ve ben sizi Büyük Gün’e kadar bu yolda yönlendireceğim.


Sözlerim sert olabilir; Gerçeği kabul etmek çok zor olabilir; Ama bu dünyanın durumu,
günah çirkinlik neden, bu gün sizi uyarmak için olmasaydı o zaman hazırlıklı olmazdı. İblis sayesinde günahın acısı dünyada böyle bir nifak, keder ve acıya sebep olur ama yakında bütün günahları sona erdireceğim.

Sizin İsa”
 
 
 
 
————
Tanrı’da gerçek hayat:

“Ruhumu ayaklar altına alanlara hüzün

15 Şubat 1989

Vassula’m, asla cesaretikırılmaz, çünkü senden önce kendimi tutuyorum ve beni kime benzetebilirsin? Ben Başlangıç ve Bitiş, Rab, çünkü ben, ben ve sonsuza kadar olacağım; Sözüm bu kasanın her yerinde bilinecek; Sözüm’e karşı kusanlar, kendilerini bir iğneye karşı kusacaklardır;

dünyanın her köşesinde pek çok zulüm ortaya çıkacaktır; onlar, büyük granit bloklar gibi, tüm insanlığa My Way engellemek için bir çit oluşturacak; Başından beri, onları kalpsiz, kibir ve ihanet, yıkıcı bir çöl dolu biliyordum; ordularının hepsi boşuna yükselecek; Nefesimin bir darbesiyle, onları yeneceğim, süpüreceğim; Ben Tanrı’yım, sizin En Kutsal, ve ben benim Sözüm bilinebilir böylece krallar ve krallıklar mağlup olan tanınır; Benim Gücüm tarafından, tahtları devirdim ve kendilerini “otorite” ilan edenleri utandırdım; Ve bu sefer olacak: Ben onları çıplak koyacağım ki herkes onları görebilsin; Gazap’ımı yeterince erteledim; Bugün, ben Rab, ben ciddiyetle onların tahtlarından aşağı gelip tövbe isteyin!

Ruhum insanlığa yayılmaya devam edecek ve hiç kimse, O’nu boğmak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kimse O’nu ezmeyi başaramaz: Ruhumu çiğneyenlere acı! ve münafıklar Nefesim tarafından süpürülecek; Eğer benim doğruluğumu üzerlerine düşmekten ne kadar alıkoyduysam, namazdan ve tövbeden asla vazgeçmeyeceklerdi. Keşke onlara ne teklif ettiğimi bilselerdi ve onlara şöyle dedi: “Birleşin! Birleştirmek! Şimdi baba olarak bir olmak ve ben A 1 vardır! » … Ama dinlemezler, çünkü anlamadılar; Onları uyardım, fakat onlar ne dinlediler ne de inandılar;

Size çok ciddi bir şekilde söylüyorum, zaman geldi, her zamankinden daha yakın, sorumlu tutulma zamanı geldi; Kimse artık seni bu saat konusunda uyarmamamı söyleyemez; Benim Çığlığımı duyunca ölüler bile ürperdiler… hatta onları 2

Ben, Rab, aranız daki ölüleri diriltiyoruz; Evet! Bu cesetlerin her birini dirilteceğim çünkü onlar tarafından,Çığlığım duyuldu; Bu cesetleri 3’ü Yaşayan Işık sütunlarına dönüştüreceğim; Bazılarını Kilisemin sağlam sütunlarına yerleştireceğim ve her birine sağ elleri my Roll’u ve sol ellerindeki Lambamı rehberleri olarak yerleştireceğim; Onlara bir müritlik dili vereceğim ve senden önce vaaz vermelerini istiyorum; Bütün uluslara bütünlüklerini göstereceğim ve onlar da dünyanın sonuna kadar Gerçeği ilan edecekler;

Ve size söz veriyorum, toprak taze şeyler büyürken ve bir bahçe tohumları filizlendikçe, ben De Rabbim, bu cesetleri yenileyeceğim, ve kendi ağzımdan, onlara Yeni İsmimi bahşedeceğim;

Gel, benimle ol, çocuğum, babanın kollarında kal; Biz?

Sonsuza dek, Tanrım.

Adımı İmzala:

…”
 
 

————-
Roma Katolik:

Aziz Francis Xavier Anıtı, Rahip
Lectionary: 176

Okuma 1 Is 11:1-10

O gün,
Jesse’nin kütüğünden bir çekim filizlenir.
ve köklerinden bir tomurcuk çiçek açar.
RAB’bin Ruhu onun üzerine günüme dir:
bilgelik ve anlayış ruhu,
Bir danışman ve güç ruhu,
bir bilgi ruhu ve RAB korkusu,
ve onun zevkRAB korkusu olacaktır.
Görünüşe göre değil, yargılayacaktır.
ne de
söylenti tarafından o karar verir,
Ama fakirleri adaletle yargılayacaktır.
ve toprak için doğru karar.
Acımasızları ağzının çubuğuyla vuracak.
Ve dudaklarının nefesiyle kötüleri kovar.
Adalet, belini seve sayılsın.
ve sadakat kalçaları üzerinde bir kemer.
O zaman kurt kuzunun konuğu olacak.
ve leopar çocukla birlikte uzanacaktır;
Yavru ve genç aslan birlikte gezinerler.
onlara rehberlik etmek için küçük bir çocuk ile.
İnek ve ayı komşu olacak.
birlikte yavruları dinlenecektir;
Aslan öküz gibi saman yer.
Bebek kobranın ininde oynayacak.
ve çocuk elini toplayıcının inine koydu.
Bütün kutsal dağımda hiçbir zarar ve yıkım olmayacak;
yeryüzü IÇIN RAB’bin bilgisi ile doldurulur,
su denizi kaplar gibi.

 

O gün,
Jesse’nin kökü,
uluslar için bir sinyal olarak kurmak,
Gentile’lar,
onun konut için görkemli olacaktır.

Responsorial Mezmur Ps 72:1-2, 7-8, 12-13, 17

R.(bkz. 7) Adalet onun zamanında gelişecektir ve sonsuza dek barışın dolgunluğu.
Ey Tanrım, senin hükmünle krala bağışla,
ve senin adaletinle, kralın oğluyla;
Halkını adaletle yönetecek.
ve sizin dertli olanları yargıla.
R. Adalet onun zamanında gelişecektir ve sonsuza dek barışın dolgunluğu.
Adalet onun günlerinde çiçek açar.
ve derin barış, ay artık kadar.
Denizden denize hükmedin,
Ve nehirden dünyanın sonuna kadar.
R. Adalet onun zamanında gelişecektir ve sonsuza dek barışın dolgunluğu.
Ağladığında fakirleri kurtaracaktır.
Ve ona yardım etmek için kimse sayılsa da acı çeken.
O, aşağılık ve fakire acır;
yoksulların hayatını kurtaracak.
R. Adalet onun zamanında gelişecektir ve sonsuza dek barışın dolgunluğu.
Adı sonsuza dek kutsansın;
Güneş olduğu sürece adı kalacak.
Onda yeryüzünün bütün kabileleri kutsanacak;
Bütün uluslar onun mutluluğunu ilan edecek.
R. Adalet onun zamanında gelişecektir ve sonsuza dek barışın dolgunluğu.

Alleluia

R. Alleluia, alleluia.
Hani, Rabbimiz güçle gelecektir;
Hizmetkarlarının gözlerini aydınlatacaktır.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 10:21-24

İsa Kutsal Ruh’a sevinmiş ve şöyle demiş:
“Sana övgüde bulundum, Baba, cennetin ve yerin Rabbi,
bu şeyleri gizlemiş olsan da
bilge ve öğrenilen
Onları çocuksu lara vahyettin.
Evet, Peder, böyle nazik iraden böyle oldu.
Her şey babam tarafından bana teslim edildi.
Oğul’un kim olduğunu Baba’dan başka kimse bilmiyor.
ve Oğul dışında Baba kim
ve Oğul’un onu ifşa etmek
istediği herhangi biri.”Müritlerine dönerek özel olarak şöyle dedi:
“Kutsanmış, gördüklerini gören gözlerdir.

Sana diyorum ki,
birçok peygamber ve kral, ne görmek isteyen
ama görmedim,
ve
işittin ama işitmedik.“”


————–
Ortodoks:
“…
9–10 Böyleleri Rab’bin varlığından ve yüce gücünden uzak kalarak sonsuza dek mahvolma cezasına çarptırılacaklar. Bütün bunlar Rab’bin kendi kutsalları arasında yüceltilmek ve bütün imanlılarda hayranlık uyandırmak üzere geldiği gün olacak. Sizler ise iman edenlerdensiniz. Çünkü size ettiğimiz tanıklığa inandınız.

11 İşte bu nedenle Tanrımız sizi çağrısına layık görsün, iyiliğe yönelik her dileğinizi, imana dayanan her uğraşınızı kendi gücüyle sonuçlandırsın diye sizin için her zaman dua ediyoruz. 12 Öyle ki, Tanrımız’ın ve Rab İsa Mesih’in lütfuyla Rabbimiz İsa’nın adı sizde yüceltilsin, siz de O’nda yüceltilesiniz.”

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Selanikliler+1:1

“2.1 Rabbimiz İsa Mesih’in gelişine ve O’nunla birlikte olmak üzere toplanmamıza gelince: Kardeşler, size rica ediyoruz, Rab’bin gününün geldiğini ileri süren herhangi bir esin, bir söz ya da bizden gelmiş gibi gösterilen bir mektup hemen aklınızı karıştırmasın, sizi telaşlandırmasın. 3 Hiç kimse hiçbir şekilde sizi aldatmasın. Çünkü imandan dönüş başlamadıkça, mahvolacak olan o yasa tanımaz adam ortaya çıkmadıkça o gün gelmeyecektir. 4 Bu adam, tanrı diye anılan ya da tapılan her şeye karşı gelerek kendini hepsinden yüce gösterecek, hatta kendisini Tanrı ilan ederek Tanrı’nın Tapınağı’nda oturacaktır.

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Selanikliler+2:1 

12 “Ama bütün bu olaylardan önce sizi yakalayıp zulmedecekler. Sizi havralara teslim edecek, zindanlara atacaklar. Benim adımdan ötürü kralların, valilerin önüne çıkarılacaksınız. 13 Bu size tanıklık etme fırsatı olacak. 14 Buna göre kendinizi nasıl savunacağınızı önceden düşünmemekte kararlı olun. 15 Çünkü ben size öyle bir konuşma yeteneği, öyle bir bilgelik vereceğim ki, size karşı çıkanların hiçbiri buna karşı direnemeyecek, bir şey diyemeyecek. 16 Anne babanız, kardeşleriniz, akraba ve dostlarınız bile sizi ele verecek ve bazılarınızı öldürtecekler. 17 Benim adımdan ötürü herkes sizden nefret edecek. 18 Ne var ki, başınızdaki saçlardan bir tel bile yok olmayacaktır. 19 Dayanmakla canlarınızı kazanacaksınız. …

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+21:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/12/03

—–

“Zulme uğramadan benim için tanıklık asla emezsin.

13 Ocak 1995

Tanrım, sence yavaş konuştum mu? Mucizelerini istediğin gibi mi ilan ettim? Isa?

Ben; Dinleneceğim, sana huzur veriyorum!

Bir kapı yüzünüzün önünde kapandığında asla üzülmeyin; Ben seninleyim, merak etme, çocuğum, zulme uğramadan benim için tanıklık edemayacaksın; yaptığınız her şey, küçük ve çaresiz görünse bile, boşuna yapılmaz; arkanda bıraktığınız uyanış işaretlenecek ve oradan benim eserim; Sonra, küçük, cesaret, ben her zaman sizinle … O zaman babam seni böyle tercih etti.

Bugün ne yapacağız?

Bana dua et, yaz ve bana ibadet et; ancak, aynı zamanda benim için kendi cazibesi ne var ev işleri ihmal asla; Bu senden istediğim şey; Bütün bunları yaparak beni onurlandırman için sana güç vereceğim; şimdi yazalım!”

http://www.tlig.org/fr/messages/901

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir