Kolayca affedileceksin, kalbinde hiçbir dargınlık olmayacak, içinde bulunduğun zor durumlar için, ve benim gördüğüm şeyleri göreceksin.

Gerçeği Kitap:

25 Ağustos 2014, Pazartesi 19:05

Sevgili kızım, bir insan beni sevdiğini söylediğinde her şeyi Kutsal Vasiyetime göre yapacaktır. Her şeyi Kutsal Ellerime yerleştirilecek ve kendi ihtiyaçlarını ve arzularını unutacak. Sonra bana diyecek ki “İsa söylediğim ve yaptığım her şey Senin Kutsal Will’ine göredir – benimle Tanrı’nın Iradesine göre yap.”

Ben ve bende yaşayan adam, onun içinde, tanrıya şan veren her şeye göre teslim olacağız. Bencil bir amacı olmayacak; kendini memnun etmek için hiçbir gizli arzu ve o benimle tam bir birlik içinde, böylece, bu hayatta, o her şeyi yapacağız. O, her düşünceyi bana teslim edecek; her hareket; Her adımda ve her hareketini onun ruhunda hareket edebileyim. Bana tamamen güvenecek ve bildiğim kadarıyla yaptığım her şey, izin verdiğim her şey ve dünyayı arındırmak için yürüttüğüm her şeyin tek bir amacı olacak ve o da Tanrı’ya Zafer’i vermek.

İnsan, kendi başına, Kutsal Ruhum’un içinde kalmasına izin vermediği sürece bana böyle bir hediye veremez. Ancak o zaman, onu dönüştürecek mükemmellik, böylece kalbi ve ruhu benimle dolaşık hale gelebilir. Ben o zaman, Benim İlahiyat yoluyla, ben, tamamen Bana güvenen olan, hala onun Tanrı tarafından verilen hakkını koruyacak olan bu ruh büyük mucizeler yaratabilirim – özgür iradesi.

Benim, İsa Mesih’in, senin içinde ikamet etmesine izin vererek, senin için büyük bir fedakarlık gerekecek. Her yüce düşünce döken gerekir; her zayıflık ve kendine acıma her zerre. Bana gelip sana rehberlik etmemi istediğinde, daha önce senin de olan her acı ortadan kılacaktır. Hiçbir şey seni rahatsız etmez. Size büyük zarar veya keder emdirenler de dahil olmak üzere, başkalarına karşı nefret etmekten aciz kılacaksınız. Kolayca affedileceksin, kalbinde hiçbir dargınlık olmayacak, içinde bulunduğun zor durumlar için, ve benim gördüğüm şeyleri göreceksin.

İçimdeki hayata hazırlanmak için, kendinize iyi olan her şeyin Tanrı’dan geldiğini hatırlatmalısınız. İnsan, kendi zekası ve kararlılığıyla, kendini Tanrı’ya, akılda, bedene ve ruha sunduğu güne kadar asla barışa erişemez. Bana, İsa Mesih’e, tam güveninin armağanını sunarak, o ruhta ikamet edeceğim ve o tüm Zaferimin bir parçası olacak. Böyle ruhları yücelteceğim. Ne neşe onların kalbini sular altında edecek! Bilinmeyenkorkusu artık onları rahatsız etmez. Bu şekilde dünyayı Yüce Zaferim olan Yeni Şanlı Krallığım’a hazırlayıp, Tanrı’nın Iradesine göre, cennette olduğu gibi yeryüzünde tüm yaşamın yaşanacağı yer.

Vasiyetim, her arzuma göre hayatlarını yaşayanların ruhlarına yerleştiğinde, bir daha asla kalplerinde nefret ilerlemeyecektir. Çünkü bu imkansız olurdu. Nefretten acizbiriyim ve eğer ruhunda yaşamaya izin verirsem, o zaman içinde hiçbir şey kalamaz, ki bu benden gelmez.

Sizin İsa”

 


————-
Tanrı’da gerçek hayat:

Ey Rabbim,
Ruhun benim üzerime olsun
ve beni istila et.

Seni kutsayayım; Sana Huzurumu veriyorum; Ruhum sana güvensin; Ben, Tanrı, için içeceğin güvenliği sana verecektir; İnancınızda sağlam durun, çünkü sözüme sadık kalıyorum;

Sevgi Kanunumu uluslarınızın kalbine koyacağım ve onların günahlarını asla akla çağırmayacağım; Onlara fedakarlığımı hatırlatacağım, onlara Haçımı hatırlatacağım, tanrı olduğumu hatırlatacağım; Ve sen, aradığım ve bulduğum sen, bana kalbini teklif et, ben de onu karışık tütsü olarak kabul edeyim; Bana sadık kalmak ve tüm bu benim için tüm bu efface için canlanın; Sen olan her şeyi ben olarak özümseerek yok et;

ruhların din değiştirmesi için dua edin; barış, sevgi ve birlik için dua; Unutmayın, Aşkım Sonsuzdur, hiçbir insanın yeryüzünde tam olarak anlayamayacağı bir aşktır;

Seni kutsuyorum; Bana dön ve beni kutsa;”

http://www.tlig.org/en/messages/542

http://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&a=http%3A%2F%2Fwww.tlig.org%2Fen%2Fmessages%2F624

 
 
————
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Yirmi Birinci Hafta Pazartesi
Lectionary: 425

Okuma 1 1 Eş1:1-5, 8b-10

Paul, Silvanus ve Timothy Selanik Kilisesi’ne
Tanrı Baba ve Rab İsa Mesih:
size lütuf ve barış.Hepinize Allah’tan rahmet diyoruz.
dualarımızda seni hatırlayarak,
durmadan inanç ve sevgi emek çalışmanızı akla çağırıyor
ve Efendimiz İsa Mesih’in umuduyla dayanıklılık,
Tanrımız ve Babamız’ın huzurunda,
bilmek, kardeşlerim Tanrı tarafından sevilen, nasıl seçildi.
Çünkü İncil’imiz sana sadece sözle gelmedi.

ama aynı zamanda güç ve Kutsal Ruh ve çok inanç ile.
Senin iyiliğin için aranızda nasıl insanlar olduğumuzu biliyorsun.
Tanrı’ya olan inancın her yerde ortaya çıktı.

Böylece bir şey söylemeye gerek yok.
Çünkü onlar bizim hakkımızda açıkça beyan ederler.
Aranıza nasıl bir karşılama aldık?
ve putlardan Tanrı’ya nasıl döndü
Yaşayan ve gerçek Tanrı’ya hizmet etmek ve oğlunu cennetten beklemek,
o ölümden yetiştirilen, İsa,
Bizi yaklaşan gazaptan çıkaran kişi.

Responsorial Mezmur Ps 149:1b-2, 3-4, 5-6a ve 9b

R. (bkz. 4a) Tanrı halkından zevk alır.
Veya:
R. Alleluia.
RAB’be yeni bir şarkı söyle
müminlerin meclisinde övgü.
İsrail yaratıcılarına sevinsin.
Siyon’un çocukları krallarına sevinsin.
R. Tanrı halkından zevk alır.
Veya:
R. Alleluia.
Şenlik li dansında onun adını övsünler.
Onlara tını ve arp ile övgü ler söylesinler.
ÇÜNKÜ RAB halkını sever.
ve o zafer ile düşük süslüyor.
R. Tanrı halkından zevk alır.
Veya:
R. Alleluia.
Müminler zaferle yüceltsinler;
kanepelerinde sevinçle şarkı söylesinler;
Allah’ın yüce övgüleri onların gırtlağına gelsin.
Bu tüm inananların zaferidir. Alleluia, ne kadar iyi.
R. Tanrı halkından zevk alır.
Veya:
R. Alleluia.

Alleluia Jn 10:27

R. Alleluia, alleluia.
Benim koyun sesimi duymak, Tanrı diyor;
Onları tanıyorum ve beni takip ediyorlar.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Mt 23:13-22

İsa kalabalığa ve havarilerine şöyle dedi:
“Size, kâtiplere ve Ferisilere, siz ikiyüzlülere hürmet edin.
Cennetin Krallığı’nı insanların önünde kilitlersin.
Kendinizgiremezsiniz,
ne de girmeye çalışanlara giriş izni vermiyorsunuz.“Size, kâtiplere ve Ferisilere, siz ikiyüzlülere hürmet edin.
Bir dönüştürmek için deniz ve karadan geçiyorsun.
Ve bu olduğunda onu Gehenna’nın çocuğu yaparsın.
sizin iki katınız.“Size acıtın,

kör rehberler, kim der ki,
‘Eğer biri tapınağın arkasında yemin ederse, bunun hiçbir anlamı kalmaz.
Eğer bir kimse tapınağın altınına yemin ederse, o da yükümlüdür.
Kör aptallar, ki bu daha büyük, altın,
ya da altını kutsal kılan tapınak?
Ve sen de ki: “Eğer bir kimse sunak yemin ederse, bunun hiçbir anlamı kalmaz.
Eğer bir kimse sunağa hediye olarak yemin ederse, o da yükümlüdür.
Siz
körler, ki bu daha büyüktür, hediye,
ya da hediyeyi kutsal kılan sunak?
Sunak tarafından yemin eden kimse, onun üzerine yemin eder.
tapınak tarafından yemin eden biri ona yemin eder.
ve içinde yaşayan onun tarafından;
Cennet eyleyen, Tanrı’nın tahtı na yemin eder.
ve onun üzerine oturan tarafından.””

24 Ağustos 2014, Pazar 17:15


İnsana miras ettiğim hayatı ellerinden aldıklarında, acım o kadar büyük ki, öyle bir Acıyla haykırıyorum ki, tüm Gökler Benimle Keder gözyaşları döküyor.
Benim Zamanım yakında ve savaşları duyduğunuzda; Vebalar; Kıtlık ve depremler sıklığı ile artış, o zaman ben dediğim saat olacak biliyorum – yeterli!


 
 
————-
Ortodoks:

4 Kederlenesiniz diye değil, size beslediğim derin sevgiyi anlayasınız diye büyük bir sıkıntı ve yürek acısıyla gözyaşları içinde size yazdım.

Suçluyu Bağışlamak

5 Eğer biri bir başkasını kederlendirdiyse, beni değil –abartmadan söyleyeyim– bir dereceye kadar hepinizi kederlendirmiş olur. 6 Böyle birine çoğunluğun verdiği bu ceza yeterlidir. 7 Aşırı kedere boğulmasın diye o kişiyi daha fazla cezalandırmayıp bağışlamalı ve teselli etmelisiniz. 8 Bunun için ona duyduğunuz sevgiyi yenilemenizi rica ederim. 9 Sizi sınamak ve her durumda söz dinleyenler olup olmadığınızı anlamak için yazdım size. 10 Kimi bağışlarsanız, ben de onu bağışlarım. Eğer bir şeyi bağışladımsa, bunu sizin için Mesih’in önünde bağışladım. 11 Öyle ki, Şeytan’ın oyununa gelmeyelim. Çünkü onun düzenlerini bilmez değiliz.

Yeni Antlaşmanın Elçileri

12–13 Mesih’in Müjdesi’ni yaymak amacıyla Troas’a geldiğimde Rab’bin işi için bana bir kapı açıldığı halde, kardeşim Titus’u orada bulamadığım için iç huzurum yoktu. Bu nedenle oradakilere veda ederek Makedonya’ya gittim.

14 Bizi her zaman Mesih’in zafer alayında yürüten, O’nu tanımanın güzel kokusunu aracılığımızla her yerde yayan Tanrı’ya şükürler olsun! 15 Çünkü biz hem kurtulanlar hem de mahvolanlar arasında Tanrı için Mesih’in güzel kokusuyuz. 

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+2:1 

13–14 “Vay halinize ey din bilginleri ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Göklerin Egemenliği’nin kapısını insanların yüzüne kapıyorsunuz; ne kendiniz içeri giriyor, ne de girmek isteyenleri bırakıyorsunuz!

15 “Vay halinize ey din bilginleri ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Tek bir kişiyi dininize döndürmek için denizleri, kıtaları dolaşırsınız. Dininize döneni de kendinizden iki kat cehennemlik yaparsınız.

16 “Vay halinize kör kılavuzlar! Diyorsunuz ki, ‘Tapınak üzerine ant içenin andı sayılmaz, ama tapınaktaki altın üzerine ant içen, andını yerine getirmek zorundadır.’ 17 Budalalar, körler! Hangisi daha önemli, altın mı, altını kutsal kılan tapınak mı? 18 Yine diyorsunuz ki, ‘Sunak üzerine ant içenin andı sayılmaz, ama sunaktaki adağın üzerine ant içen, andını yerine getirmek zorundadır.’ 19 Ey körler! Hangisi daha önemli, adak mı, adağı kutsal kılan sunak mı? 20 Öyleyse sunak üzerine ant içen, hem sunağın hem de sunaktaki her şeyin üzerine ant içmiş olur. 21 Tapınak üzerine ant içen de hem tapınak, hem de tapınakta yaşayan Tanrı üzerine ant içmiş olur. 22 Gök üzerine ant içen, Tanrı’nın tahtı ve tahtta oturanın üzerine ant içmiş olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir