948. Tüm o kim en unholy trinity iz üçgen giymek gibi yardım kuruluşları onaylamadan dahil olacak

Gerçeği Kitap:
Salı, 22 Ekim 2013, 00:20

 

Benim sevgili kızım, My Kilisesi her köşesinde yeni ritüeller için hazırlanıyor. Mütevazı ve bakım gerek kamu beyanları Deccal tarafından tanıtılacaktır laik hayırseverlik için öncelik ayarlar. Bu hizmetçiler Şeytan’ın özel kutlamalarda katılmadan ve onların dünya çapında ağ küresel yaratacak Vakıflar, ilahi ilham olduklarına inandırmaya kurmak.

Onları dünyanın gözünde yükseltmek olacaktır böylece tüm bu olan üçgen, en unholy trinity iz giymek gibi Vakıflar, onaylamadan dahil olacak. Aniden, yeni, güçlü ve sözde Protestan hareketi hakkında konuştuk ve insanlar dünyanın fakirlere yardım için çabalarını büyümesine yardımcı olmak için onların para dağıtacak. Herkes daha iyi yapılır ve belirli liderleri My kiliselerde dünyanın her köşesinde hayran inanır. Çok az niyetleri hakkında tartışılır ama dünyanın en büyük görünce o zaman o bu sizi kandırmak için tasarlanmış bir hareket bankalar onlara çabalarında, sen-ecek bilmek katılmak. Ne kadar şeytani bir yaratıktır. Çünkü onlar sadece bu Kutsal Ruh’un hediye ile mutlu ayırt edebilecektir aldatma biçimi ile kaplı şeker olacak ne kadar zeki onun eylemleri, gibi görünmektedir. Ve adam, birlikte insanların – bir büyük birlik oluşturmak için tüm dinlere getirmek isteyen ortak iyi hakkında tüm konuşma sırasında tek bir kelime benim Tanrı’nın çocukları benim kutsal Word’e sağlam kalmalıdır öğretim hakkında çıkardı.

Kez hızlı bir şekilde hareket ediyor ve bu, görünüşte de düzenli ve dikkatli bir şekilde düzenledi propaganda, çatlaklar görünmeye başlayacak. Şeytan iş yerinde olduğunda, karışıklık yayılır; bölümü oluşturulur; çelişkiler yaygın olmak ve hiçbir şey şimdiye kadar düzenli. Bana My Tabernacles önce tanınan bazı başarıları yok olacaktır. Sürekli hayranlığı saat durdu ve yakında azizlerin heykelleri kiliseler şerit olacaktır. Eski kilisenin köklerinden sökülürken ve daha alakalı, daha çekici ve sigara-Ey iman edenler için daha cazip hale adına tüm eylemlerinin göz yumulmuyor.

Beni tanıyanlar, İncil’e, yayılmasını çünkü elinden geleni gerekir, emin ol, sen-ecek işitmek Kutsal İncil’in konuşmak yok. Seni duyacak tek tırnak işaretleri bu, yalan desteklemek için bükülmüş olacaktır. Onlar onun haysiyet kilise şerit, cezalar aşağı onlara cennetten dökmek başlayacak. Onlar zamanında, durdu ama bu çalışmalarda ilk kırmızı olarak yer almalıdır.

İsa”

 
 
 

Çarşamba, 23 Ekim 2013, 13:30

Benim sevgili kızım, , sevgili kullarım Birliği’nde bana–yarısından daha az ile birleştirecek ama onların sadakat bana hayatta kalmak ve bu sırada hissedilecektir küresel karanlık sırasında İncil’e yaymak için büyümek için My ordu yardımcı olacaktır , tüm zamanların en büyük apostasy.

Bana, İsa Mesih, saygı eksikliği bütün Milletler, kamusal ve benim kilise belirgin hale geliyor. Benim arzu benim ordu düzgün hazırlamak için artık. Benim sevgili takipçileri izin vermeyin bu şeyler rahatsız olan inancını güçlü olman gerektiğinde sadece senin dikkatini dağıtır için. Sadece bu yüzden sadece benim Doğum öncesi, barınak, aramaya çalıştım kapıları benim annemin yüzüne çarptı çok kapı suratına kapatacak. Kapıları suratına benim kilisede o yanlış görevlileri tarafından çarptı zaman, sen sadece bana sonra etkinleştirmeniz gerekir biliyorum. De kutsal insanlar, kutsal kitap ve benim kilise öğretileri bilgili olduğunu iddia edenler sıraya ve gerçeği takip ediyoruz çünkü sen, mahkum yazılmamış biliyorum. Beni seven ve gerçeği bilen tüm ruhlar için dünyada bakın değil, mutlaka, Bütün dünya için benim bu mesajları takip.

Kutsal Ruh’un hediye sadece Tanrı’nın bu değerli hediye layık olanlar üzerine düşecek. Bu boş Kutsal Ruh’un kötüye çığlık ve yakında tüm Hıristiyan kiliselerinde yaygın olacak heresies takip etmeni ikna et. Daha çok bunlar için onların korku iletileri göster, daha sana saldıracak. Nefret dolu onların venom yoksay ve sessiz kalma. Bu günler hemen hemen üzerinizde olduğunu. Biraz sizin zaten Me nedeniyle katlanmak zorunda şiddetli muhalefet gördüm

Benim kilise son çarmıha tanıklık ama şunu bil gerekecektir üretimi vardır. Kül dışında benim muhteşem vücut, yeni Kudüs artacak ve on iki ülke arasında saltanat seçilecektir. Bana karşı dürüst olarak kaldığında, şan arttıracak ve cennet ve dünya sizin dünya gelmek olacak. Kalması gereken o-ecek var olmak kısa için bana sadece iğrenç, ıssızlık sırasında sabit. Ve sonra hiçbir şey şimdiye kadar seni benden tekrar ayrı olacak.

İsa”

 
 
 
Pazartesi, 21 Ekim 2013, 10:56
….
Neden Tanrı’nın Word meydan, iddia, reddetmek ve yapılandırmayı el karşı mücadele devam mı? Beni çarmıha gerilmiş bu daha Hayır daha bilinçli Kutsal Word of God onların yorumlanması insanoğlu üstün olduğuna inanıyordu Farisiler daha daha fazla bir bilgim yok. Son kehanetleri kabul, ret nedeniyle Me reddeder Herkes hizmetlerinizin benim için hiçbir şey, sizin için anlamına gelecektir My cenneti hak miras reddetmek için şeytan tarafından gönderilen sonuçla takip edecek.
….”
 
—-
Roma Katolik:

Sıradan zamanında yirmi dokuzuncu haftanın Pazartesi
Lectionary: 473

1 okuma Efesliler 2:1-10

Kardeşlerim:
Ölü senin ihlallerde ve günahları vardı
hangi bir kez bu dünya çağı takip yaşamış,
Hava gücünü hükümdarı takip
Şimdi iş yerinizde asi olan ruh.
Hepimiz bir zamanlar aralarında bizim et arzuları içinde yaşamış,
eti ve dürtüler, arzuları izleyip izlemediğine
ve biz geri kalanı gibi gazap doğa çocuklar tarafından.
Ama Tanrı, merhamet zengin,
büyük aşk yüzünden bizim için vardı,
Hatta bizim ihlallerde ölü olduğumuz,
Bizi (lütfuyla) kaydedilmiş olan, İsa ile hayata getirdi
Bize büyütmüş,
ve bizi Mesih İsa, göklerde onunla oturan
Bu yaşlarda gelmek
Ekselansları ölçülemez zenginliklerini göstermek olabilir
Onun şefkat bize Mesih İsa.
İçin lütfuyla Eğer iman yoluyla kaydedilmiş,
ve bu senden değil; Bu Tanrı’nın hediye ‘s;
hiç kimse övünme bu yüzden eserlerinden, değil.

Biz onun el işi için Mesih İsa iyi işler için oluşturulan
Tanrı’nın önceden hazırladı,
onları içinde yaşamalıyız.

Responsorial Mezmurlar PS 100:1b-2, 3, 4ab, 4 c-5

R. (3b) Lord bize yapılmış, biz ona ait.
Sevinçle Tanrı’tüm toprakları şarkı;
RABBİNİN sevinç hizmet;
Onu daha önce neşeli şarkı ile gel.
R. Lord bize yapılmış, biz ona ait.
Tanrı’nın Tanrı olduğunu biliyorum;
Bizi fark etti, onun biz çoğu;
Onun halkı, o eğilimi akın.
R. Lord bize yapılmış, biz ona ait.
Onun kapilari Şükran ile girin,
Onun mahkemeler övgü ile.

R. Lord bize yapılmış, biz ona ait.
Onun sayesinde vermek; o iyi olduğu için onun adı korusun:
Tanrı, kimin iyilik sonsuza kadar dayandı,
ve tüm nesiller için onun sadakat.
R. Lord bize yapılmış, biz ona ait.

Alleluia MT 5:3

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Mübarek ruhu içinde yoksul vardır;
için onların cennet krallığı.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i LK 12:13-21

Birisi kalabalıkta İsa’ya söyledi,
“Öğretmen, miras pay ile beni kardeşim söyle.”
Ona cevap verdi,
“Dostum, bana yargıç ve hakem olarak görevlendirilen?”
Sonra kalabalığa söyledi,
“Tüm açgözlülük karşı korumak için özen,
Yine de biri zengin, olabilir
“bir hayat eşyalarını oluşmuyor.”O zaman onlara bir mesel söyledi.
“Olan arazi bol hasat üretilen zengin bir adam vardı.
Kendisi istedi ‘ ne yapmam lazım,
için benim hasat depolamak için alan var mı?’
Ve o dedi ki, ‘ Bu ne yapmam lazım:
Ben benim kulübeler gözyaşı ve daha büyük olanlar kurmak.
Orada benim tahıl ve diğer eşyaları saklamak
ve kendi kendime, “Şimdi as for you, diyelim
uzun yıllar boyunca depolanan çok iyi şeyler var,
dinlenme, yemek, içmek, mutlu ol!”‘
Ama Tanrı ona dedi ki,
‘ Aptal, bu gece hayatını talep senden;
ve şeyler hazırladık, kime ait?’

Böylece hazine kadar kendisi için depolar kişi olacak mı

Ama Tanrı’ya önemli olan içinde zengin değildir.” “


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

13 Sizler suçlarınız ve benliğinizin sünnetsizliği yüzünden ölüyken, Tanrı sizi Mesih’le birlikte yaşama kavuşturdu. Bütün suçlarımızı O bağışladı. 14 Kurallarıyla bize karşı ve aleyhimizde olan yazılı antlaşmayı sildi, onu çarmıha çakarak ortadan kaldırdı. 15 Yönetimlerin ve hükümranlıkların elindeki silahları alıp onları çarmıhta yenerek açıkça gözler önüne serdi.

Yanlış Öğretilere Kapılmayın

16 Bu nedenle kimse yiyecek içecek, bayram, Yeni Ay ya da Şabat Günü konusunda sizi yargılamasın. 17 Bunlar gelecek şeylerin gölgesidir, aslı ise Mesih’tedir. 18–19 Sözde alçakgönüllülükte ve meleklere tapınmakta direnen, gördüğü düşlerin üzerinde durarak benliğin düşünceleriyle boş yere böbürlenen, Baş’a tutunmayan hiç kimse sizi ödülünüzden yoksun bırakmasın. Bütün beden eklemler ve bağlar yardımıyla bu Baş’tan beslenip bütünlenmekte, Tanrı’nın sağladığı büyümeyle gelişmektedir.

20–21 Mesih’le birlikte ölüp dünyanın temel ilkelerinden kurtulduğunuza göre, niçin dünyada yaşayanlar gibi, “Şunu elleme”, “Bunu tatma”, “Şuna dokunma” gibi kurallara uyuyorsunuz?”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+1:13

 
World Alliance of Religions for Peace Summit – Signing Ceremony

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir