1020_colosseum_2

945. Sen huzur, sakin olmalıyız, ancak bir firma çözmek ile ilan etmek devam etmek için Kutsal kelime Gospels içinde içeriyordu.

Gerçeği Kitap:
Pazar, 20 Ekim 2013, 12:07

 

Sevgili kızım, size, benim sevgili Havariler-o kim yürümek dünya ve kim benim kutsal kelime-sen bana, İsa gibi daha önce hiç sarılmak gerekir ilan ortaya çıkarmak arzu. Hangi yalan önünüzde-ecek var olmak zor ve herkese, bu kez içimde, kalanlar benimle ve Benim için Benim ışık alev kıpkırmızı ileride kötü günler içinde tutmak için sorumlu olacak.

Değerli çocuklarıma sen huzur, sakin olmalıyız ama ilan etmek devam etmek için bir firma çöz Kutsal kelime İncil’e dünyanın her köşesinde yer alan. Benim Kalan Ordum, Tanrı’nın bana ve onları kötü ruhlar milyonlarca saracak buharı kurtarmak için yardım getirecektir. Sen benim, ve sen Tanrı ‘nın ışığında, onu kurtarmak için dünya için yol harmanlama vardır.

Ekselansları, şimdi size, benim sevgili Havariler, ve en kısa sürede size yol gösterecektir size, tamamen bana güvenmek koşuluyla, hiçbir zarar size gelir.  Ama kendinizi yalancılıktan istekli görevlileri olmak izin vermelidir, sonra My koruma sen-ecek örtmek değil. o sizin kim sahte peygamber ve Deccal ile yan şeytan tarafından ensnared ve o ücretsiz gitmene izin vermeyeceğim. O sizin kim düşmanlarım yürümek ve yılan kadeh yutmak ona meydan okumaya cesaret onun tarafından yok edilecek.Şimdi dikkat, benim uyarı-yan canavar ile ve kutsal yemin onur sapkınlığı ve sen-ecek bulmak o çok zor ödülü için kendinizi onun iğrenç kavrama uzak. Gerçeği görmek için bilgelik olacaktır dua.

İsa”
945. Sen huzur, sakin olmalıyız, ancak bir firma çözmek ile ilan etmek devam etmek için Kutsal kelime Gospels içinde içeriyordu.

 
 
 

9 Orada bulunan hastaları iyileştirin ve kendilerine, ‘Tanrı’nın Egemenliği size yaklaştı’ deyin. 10–11 Ama bir kente girdiğinizde sizi kabul etmezlerse, o kentin caddelerine çıkıp şöyle deyin: ‘Kentinizden ayaklarımızda kalan tozu bile size karşı silkiyoruz. Yine de şunu bilin ki, Tanrı’nın Egemenliği yaklaştı.’ 12 Size şunu söyleyeyim, yargı günü o kentin hali Sodom Kenti’nin halinden beter olacaktır.

13 “Vay haline, ey Horazin! Vay haline, ey Beytsayda! Sizlerde yapılan mucizeler Sur ve Sayda’da yapılmış olsaydı, çoktan çul kuşanıp kül içinde oturarak tövbe etmiş olurlardı. 14 Ama yargı günü sizin haliniz Sur ve Sayda’nın halinden beter olacaktır. 15 Ya sen, ey Kefarnahum, göğe mi çıkarılacaksın? Hayır, ölüler diyarına indirileceksin!”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+10:9

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/10/19

—–


—-
Roma Katolik:

Cumartesi sıradan zamanında yirmi sekizinci haftanın
Lectionary: 472

1 okuma Efesliler 1:15-23

Kardeşlerim:
Rab İsa’nın inancını işitme
ve tüm kutsal kişiler, sevgi
Teşekkürler verdiğin ateşkes değil,
Dualarımda hatırlayarak,
Bu Lord İsa’nın Tanrı, zafer, baba
bilgelik ve vahiy ruhu verebilir
Onu bilgide kaynaklanan.
Kalplerinizi gözünde aydınlanmış,
Ne bildiğiniz onun çağrısına ait umut nedir,
zafer zenginlikleri nedir
Kutsal kişiler arasında onun miras
ve onun gücü aşarak büyüklüğü nedir
Bizim için kim inanır
büyük gücüyle egzersiz ile uyum içinde

hangi o Mesih’e çalıştı,
Onu ölümden yetiştirme
ve onu sağ elinde göklerde, oturma,
çok üstünde her Prensliği, otorite, güç ve hakimiyet,
ve adlandırılır her adı
Ama aynı zamanda bir gelmek bu çağda sadece.
Ve o ayakları altında her şeyi koymak
ve onu kiliseye, üzerinde her şeyin başı olarak verdi
Cesedini hangisi
Her şekilde her şeyi doldurur bir dolgunluk.

Responsorial Mezmurlar PS 8:2-3ab, 4-5, 6-7

R. (7) Ellerini eserleri oğlu kuralınıza verdik.
Ya Rab, Tanrı,
Senin adını tüm dünyaya nasıl görkemlisidir!
Majesteleri göklerin yukarıda Yüce.
Babes ve yavruların ağzından
düşmanlar nedeniyle moda övgü var.
R. ellerini eserleri oğlu kuralınıza verdik.
Ne zaman senin göklerin, parmaklarını çalışmalarını farkına varmak,
ay ve yerine koymak yıldız —
Onu dikkatli olmalıdır adam nedir
ya da onun için bakım gerekir adamın oğlu?
R. ellerini eserleri oğlu kuralınıza verdik.
Onu daha az melekler daha yapmış,
ve onu zafer ve onur ile taçlandırılmıştır.
Ona ellerini eserleri üzerinde kural verdik,
ayaklarının altında her şeyi koyarak.
R. ellerini eserleri oğlu kuralınıza verdik.

Alleluia JN 15:26b, 27a

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Gerçek ruhu bana tanıklık edecek Rab diyor ki,
ve aynı zamanda ifade verecek.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Lk 12:8-12

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Ben sana,
Herkes bana diğerleri önce kabul eder
İnsanoğlu Tanrı melekler daha önce hak vereceksiniz.
Ama her kim bana diğerleri önce yalanladı
Tanrı melekler daha önce kabul edilmez.“İnsanoğlu karşı bir kelime konuşan herkes bağışlanacak,
Ama kutsal ruh karşı blasphemes
bağışlanacak değil.
Ne zaman sen önce sinagoglar ve cetveller ve yetkilileri önce alıyorlar,
nasıl hakkında merak etmeyin ya da ne-ecek var olmak senin savunma
veya hakkında söylemek.
Kutsal ruh için sana o anda ne sen-meli demek
öğreteceğim.” “


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa’nın Tekrar Gelişi

13 Kardeşler, umudu olmayan öbür insanlar gibi kederlenmemeniz için, gözlerini yaşama kapamış olanlar konusunda bilgisiz kalmanızı istemiyoruz. 14 İsa’nın ölüp dirildiğine inanıyoruz. Aynı şekilde Tanrı, İsa’ya bağlı olarak gözlerini yaşama kapamış olanları da O’nunla birlikte geri getirecektir. 15 Rab’bin sözüne dayanarak size diyoruz ki, biz yaşamakta olanlar, Rab’bin gelişinde hayatta olanlar, gözlerini yaşama kapayanların önüne asla geçmeyeceğiz. 16 Rab’bin kendisi, bir emir çağrısıyla, başmeleğin seslenmesiyle, Tanrı’nın borazanıyla gökten inecek. Önce Mesih’e ait ölüler dirilecek. 17 Sonra biz yaşamakta olanlar, hayatta olanlar, onlarla birlikte Rab’bi havada karşılamak üzere bulutlar içinde alınıp götürüleceğiz. Böylece sonsuza dek Rab’le birlikte olacağız. 18 İşte birbirinizi bu sözlerle teselli edin.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Selanikliler+4:13 

12 Böyle bir umuda sahip olduğumuz için büyük cesaretle konuşabiliriz. 13 Yüzündeki parlaklığın giderek söndüğünü İsrailoğulları görmesin diye yüzünü peçeyle örten Musa gibi değiliz. 14 İsrailoğulları’nın zihinleri körelmişti. Bugün bile Eski Antlaşma okunurken zihinleri aynı peçeyle örtülü kalıyor. Çünkü bu peçe ancak Mesih aracılığıyla kalkar. 15 Ne var ki, bugün bile Musa’nın yazıları okunduğunda yüreklerini bir peçe örtüyor. 16 Oysa ne zaman biri Rab’be dönerse, o peçe kaldırılır. 17 Rab Ruh’tur, Rab’bin Ruhu neredeyse orada özgürlük vardır. 18 Ve biz hepimiz peçesiz yüzle Rab’bin yüceliğini görerek yücelik üstüne yücelikle O’na benzer olmak üzere değiştiriliyoruz. Bu da Ruh olan Rab sayesinde oluyor.”

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Korintliler+3:12 

Yüzbaşının İmanı

7

 İsa, kendisini dinleyen halka bütün bu sözleri söyledikten sonra Kefarnahum’a gitti. 2 Orada bir yüzbaşının çok değer verdiği kölesi ölüm döşeğinde hasta yatıyordu. 3 İsa’yla ilgili haberleri duyan yüzbaşı, gelip kölesini iyileştirmesini rica etmek üzere O’na Yahudiler’in bazı ileri gelenlerini gönderdi. 4 Bunlar İsa’nın yanına gelince içten bir yalvarışla O’na şöyle dediler: “Bu adam senin yardımına layıktır. 5 Çünkü ulusumuzu seviyor. Havramızı yaptıran da kendisidir.”

6 İsa onlarla birlikte yola çıktı. Eve yaklaştığı sırada, yüzbaşı bazı dostlarını yollayıp O’na şu haberi gönderdi: “Ya Rab, zahmet etme; evime girmene layık değilim. 7 Bu yüzden yanına gelmeye de kendimi layık görmedim. Sen yeter ki bir söz söyle, uşağım iyileşir. 8 Ben de buyruk altında bir görevliyim, benim de buyruğumda askerlerim var. Birine, ‘Git’ derim, gider; ötekine, ‘Gel’ derim, gelir; köleme, ‘Şunu yap’ derim, yapar.”

9 Bu sözleri duyan İsa yüzbaşıya hayran kaldı. Ardından gelen kalabalığa dönerek, “Size şunu söyleyeyim” dedi, “İsrail’de bile böyle iman görmedim.” 10 Gönderilenler eve döndüklerinde köleyi iyileşmiş buldular.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+7:1

—-
göl görüntüle:

 İshak Yakup’u çağırdı, onu kutsayarak, “Kenanlı kızlarla evlenme” diye buyurdu, 2 “Hemen Paddan-Aram’a, annenin babası Betuel’in evine git. Orada dayın Lavan’ın kızlarından biriyle evlen. 3 Her Şeye Gücü Yeten Tanrı seni kutsasın, verimli kılsın, soyunu çoğaltsın; soyundan halklar türesin. 4 İbrahim’i kutsadığı gibi seni ve soyunu da kutsasın. Öyle ki, Tanrı’nın İbrahim’e verdiği topraklara –üzerinde yabancı olarak yaşadığın bu topraklara– sahip olasın.” 5 İshak Yakup’u böyle uğurladı. Yakup Paddan-Aram’a, kendisinin ve Esav’ın annesi Rebeka’nın kardeşi Aramlı Betuel oğlu Lavan’ın yanına gitmek üzere yola çıktı.

6–7 Esav İshak’ın Yakup’u kutsadığını, evlenmek üzere Paddan-Aram’a gönderdiğini öğrendi. Ayrıca Yakup’u kutsarken, babasının, “Kenanlı kızlarla evlenme” diye buyurduğunu, Yakup’un da annesiyle babasını dinleyip Paddan-Aram’a gittiğini öğrendi. 8 Böylece babasının Kenanlı kızlardan hoşlanmadığını anladı. 9 İsmail’in yanına gitti. İbrahim oğlu İsmail’in kızı, Nevayot’un kızkardeşi Mahalat’la evlenerek onu karılarının üzerine getirdi.

Yakup’un Düşü

10 Yakup Beer-Şeva’dan ayrılarak Harran’a doğru yola çıktı. 11 Bir yere varıp orada geceledi, çünkü güneş batmıştı. Oradaki taşlardan birini alıp başının altına koyarak yattı. 12 Düşte yeryüzüne bir merdiven dikildiğini, başının göklere eriştiğini gördü. Tanrı’nın melekleri merdivenden çıkıp iniyorlardı. 13 RAB yanıbaşında durup, “Atan İbrahim’in, İshak’ın Tanrısı RAB benim” dedi, “Üzerinde yattığın toprakları sana ve soyuna vereceğim. 14 Yeryüzünün tozu kadar sayısız bir soya sahip olacaksın. Doğuya, batıya, kuzeye, güneye doğru yayılacaksınız. Yeryüzündeki bütün halklar sen ve soyun aracılığıyla kutsanacak. 15 Seninle birlikteyim. Gideceğin her yerde seni koruyacak ve bu topraklara geri getireceğim. Verdiğim sözü yerine getirinceye kadar senden ayrılmayacağım.”

16 Yakup uyanınca, “RAB burada, ama ben farkına varamadım” diye düşündü. 17 Korktu ve, “Ne korkunç bir yer!” dedi, “Bu, Tanrı’nın evinden başka bir yer olamaz. Burası göklerin kapısı.”

18 Ertesi sabah erkenden kalkıp başının altına koyduğu taşı anıt olarak dikti, üzerine zeytinyağı döktü. 19 Oraya Beytel adını verdi. Kentin önceki adı Luz’du.

20 Sonra bir adak adayarak şöyle dedi: “Tanrı benimle olur, gittiğim yolda beni korur, bana yiyecek, giyecek sağlarsa, 21 babamın evine esenlik içinde dönersem, RAB benim Tanrım olacak. 22 Anıt olarak diktiğim bu taş Tanrı’nın evi olacak. Bana vereceğin her şeyin ondalığını sana vereceğim.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+28:1 

—–
https://www.hebcal.com/sedrot/vayera

—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir