Mindazok, akik a háromszöget viselik, a legistentelenebb háromság jelét, részt fognak venni az ilyenféle jótékonysági szervezetek támogatásában

Igazság Könyve:

“2013.10.22 00:20

Drága szeretett leányom, most készítik fel Egyházam minden sarkát az új rituálékra. Az alázatosság és a gondoskodás fontosságára vonatkozó nyilvános nyilatkozatok a szekuláris jótékonysági szervezetek elsőbbrendűségét fogják előírni, amit az antikrisztus fog bevezetni. A Sátán mindezen szolgái magán ünnepségeken vesznek részt, és világméretű hálózatuk segítségével globális jótékonysági szervezeteket hoznak létre, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy ezek isteni sugalmazások.

Mindazok, akik a háromszöget viselik, a legistentelenebb háromság jelét, részt fognak venni az ilyenféle jótékonysági szervezetek támogatásában, hogy ez felemelje őket a világ szemében. Váratlanul egy új, erőteljes úgynevezett evangéliumi mozgalomról fognak beszélni, és az emberek oda fogják adni a pénzüket, hogy növeljék ezen szervezetek erőfeszítéseit, melyeket a világ szegényeinek megsegítése érdekében tesznek. Mindenki azt fogja gondolni, hogy ez a legnagyobb jó érdekében történik, és Egyházam egyes vezetőit csodálni fogják a Föld minden szögletében. Nagyon kevesen fogják megvitatni szándékukat, de amikor azt látjátok, hogy a világ legnagyobb bankjai csatlakoznak erőfeszítéseikhez, akkor tudni fogjátok, hogy ez egy olyan jogi aktus, amelynek az a célja, hogy becsapjanak benneteket. Mennyire ravasz a fenevad! Milyen okosnak tűnnek tettei, mert a megtévesztés bizonyos formái édes mázzal lesznek bevonva, amelyeket csak azok lesznek képesek felismerni, akik a Szentlélek Ajándékával vannak megáldva. És miközben minden beszélgetés a közjó érdekéről folyik, minden vallás egyesítésének a vágyáról, hogy egyetlen nagy közös emberi családot alkossanak, egyetlen szót sem fognak ejteni Tanításomról, mely szerint Isten gyermekeinek Szent Igémhez kell ragaszkodniuk.

Az idő gyorsan halad előre, és a látszólag jól megrendezett és gondosan vezényelt propaganda közepette a repedések kezdenek megmutatkozni. Amikor a Sátán munkálkodik, terjed a zűrzavar; megosztottság jön létre, az ellentmondások burjánzani kezdenek, és többé már semmi sem rendezett. Bizonyos Nekem nyújtott tiszteletek, amelyeket a Tabernákulumom előtt végeztek, el fognak tűnni. Az Örök Imádást meg fogják szüntetni, és hamarosan a templomokat is meg fogják fosztani a szentek szobraitól. Minden cselekedetüket el fogják nézni azon a címen, hogy a Templomokat meg kell szabadítani régi gyökereiktől, és hogy azt a hitetlenek számára kiemelkedőbbé, vonzóbbá és megnyerőbbé kell tenni.

Azoknak, akik ismernek Engem, meg kell tenniük mindent, amit csak tudnak az Evangélium terjesztése érdekében, mert biztosak lehettek abban, hogy a Szent Bibliáról nem fogtok előadásokat hallani. Egyetlen idézetek, amelyeket hallani fogtok azok lesznek, amelyeket elferdítenek, hogy támogassák a hazugságokat. Miközben a Templomokat megfosztják méltóságuktól, a büntetések elkezdenek lesújtani rájuk az Égből. Ők idővel meg lesznek állítva, de előbb ezeknek a megpróbáltatásoknak meg kell történniük, amint azok meg voltak jövendölve.

Jézusotok ”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mindazok-akik-a-haromszoget-viselik-a-legistentelenebb-haromsag-jelet-reszt-fognak-venni-az-ilyenfele-jotekonysagi-szervezetek-tamogatasaban/

 
 

“2013.10.22 13:30

Drága szeretett leányom, szeretett szolgáim közül kevesebb, mint a fele fog egyesülni Velem, de az Irántam való hűségük segíteni fog Hadseregemnek abban, hogy túlélje, és növekedjen annak érdekében, hogy terjessze az Evangéliumot a globális sötétség alatt, mely érezhető lesz e minden idők legnagyobb hitehagyásának idején.

Az Irántam, Jézus Krisztus iránt való tisztelet hiánya egyre nyilvánvalóbb lesz minden nemzetben, nyilvános helyeken és Templomaimban. Most az a vágyam, hogy Hadseregemet megfelelően felkészítsem. Ne engedjétek, szeretett követőim, hogy ezek a dolgok megzavarjanak benneteket, mert ezek csak el fogják terelni a figyelmeteket, miközben Nekem arra van szükségem, hogy a hitetekben erősek legyetek. Ahogyan Édesanyám előtt becsapódtak az ajtók, amint Születésem előtt megpróbált menedéket keresni, úgy előttetek is be fognak zárulni az ajtók. Tudnotok kell, hogy amikor ezeket az ajtókat Egyházam félrevezetett szolgái előttetek becsapják, akkor egyedül csak Hozzám kell fordulnotok. Tudnotok kell azt is, hogy akik azt állítják magukról, hogy szent emberek, jártasak a Szentírás ismeretében és Egyházam Tanításaiban, a sorban majd ők lesznek az elsők, akik elítélnek benneteket, mivel ti az Igazságot követitek. Mindazokra a lelkekre utalok a világban, akik szeretnek Engem és ismerik az Igazságot, és nem feltétlenül azokra, akik követik ezeket, az egész világ számára adott Üzeneteimet.

A Szentlélek Ajándéka csak azokra fog leereszkedni, akik méltók arra, hogy megkapják Isten ezen értékes Ajándékát. Azok, akikben nincs jelen a Szentlélek, ócsárolva fognak kiabálni, és megpróbálnak meggyőzni benneteket arról, hogy kövessétek az eretnekségeket, amelyek hamarosan burjánzani fognak minden Keresztény egyházban. Minél nagyobb félelmet mutatnak ezen Üzenetek miatt, annál jobban fognak ők lecsapni rátok. Nektek figyelmen kívül kell hagynotok gyűlöletük mérgét, és csendben kell maradnotok. Ezek a napok szinte már elérkeztek hozzátok. Néhányan közületek már futólag megpillantották a szigorú ellenzéket, melyet Miattam kell majd elviselnetek.

Ti vagytok az a nemzedék, kiknek tanúskodniuk kell Egyházam végső Keresztre feszítéséről, de tudnotok kell a következőt: Dicsőséges Testem, az Új Jeruzsálem a hamuból fog kiemelkedni, és ti arra lesztek kiválasztva, hogy a tizenkét nemzet körében uralkodjatok. Ha ti továbbra is hűek maradtok Hozzám, Én dicsőségben felemellek benneteket, és a Menny és a Föld a tietek lesz az eljövendő világban. Nektek kizárólag Rám kell összpontosítanotok az utálat pusztítása során, mert az rövid lesz. És aztán többé soha semmi sem fog Tőlem elválasztani benneteket.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/ti-vagytok-az-a-nemzedek-kiknek-tanuskodniuk-kell-egyhazam-vegso-keresztre-fesziteserol/

 
 
 
2013.10.21 10:56
Miért szegültök szembe továbbra is Isten Szavával, miért érveltek ellene, miért utasítjátok el azt, és harcoltok a Kéz ellen, mely megteremtett benneteket? Ti nem vagytok tájékozottabbak, mint azok, akik keresztre feszítettek Engem. Nincs több tudásotok, mint a farizeusoknak, akik úgy vélték, hogy értelmezésük Isten Szent Szavát illetően különb volt, mint az Emberfiáé. Mivel nem vagytok hajlandóak elfogadni a végső próféciákat, ezért meg fogtok tagadni Engem. Az összes többi Nekem tett szolgálatotok nem fog jelenteni semmit, mivel ti azt az egyet fogjátok követni, akit a Sátán küldött, hogy megtagadja tőletek Paradicsomom jogos örökségét. ” 
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mint-a-vagohidra-terelt-baranyok-ugy-fogjak-a-pusztulas-utjat-kovetni/
—–

—–
Római katolikus:
2018-10-2229. évközi hét hétfő

SZENTLECKE Szent Pál apostolnak az efezusiakhoz írt leveléből
Isten Krisztussal életre keltett minket is a bűn halálából, hogy vele éljünk a mennyben.
Testvéreim!
Egykor halottak voltatok vétkeitek és bűneitek következtében, mert a világ szokásai szerint éltetek, és a gonosz lélek uralma alatt voltatok. Ez a gonosz fejedelem a hitetlenség fiaiban dolgozik most is. Amíg testi vágyainkban éltünk, és megtettük, amit a test és az érzékek kívántak, mi is közéjük tartoztunk. Születésünknél fogva mi is a harag gyermekei voltunk, akárcsak a többi ember.
De a végtelenül irgalmas Isten azzal mutatta meg nagy szeretetét irántunk, hogy Krisztussal életre keltett minket is, akik bűneink miatt halottak voltunk. Így az ő kegyelméből kaptátok az üdvösséget. Feltámasztott minket, és Krisztus Jézusban a mennyeiek közé helyezett, hogy az eljövendő korokban Jézus Krisztusban kinyilvánítsa kegyelmének túláradó bőségét, irántunk való jóságából.
Kegyelemből részesültetek az üdvösségben, a hit által. Ez tehát nem a magatok érdeme, hanem Isten ajándéka. Nem tetteiteknek köszönhetitek, hogy senki se dicsekedhessék. Az ő alkotása vagyunk: Krisztus Jézusban jótettekre teremtett minket. Ezeket Isten előre elrendelte, hogy bennük éljünk.
Ez az Isten igéje.
Ef 2,1-10

VÁLASZOS ZSOLTÁR :
Válasz: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan. 3b. vers. – 1 D2 tónus.
Előénekes: Ujjongjatok az Úrnak, minden földek, * szolgáljatok az Úrnak vidámsággal!
Járuljatok színe elé * vidám énekszóval!
Hívek: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Tudjátok meg, hogy az Úr az Isten, * övé vagyunk, ő alkotott minket.
Az ő népe vagyunk, * legelőjének nyája.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Őt magasztalva lépjetek be kapuján, † énekelve vonuljatok hajlékába, * áldjátok nevét, és adjatok hálát néki.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
E: Valóban jó az Úr, † irgalma örökké megmarad, * és hűsége nemzedékről nemzedékre.
H: Az Úr alkotott minket, * és övéi vagyunk mindnyájan.
Zsolt 99,2-5

ALLELUJA
Boldogok, akik lélekben szegények: * övék a mennyek országa. Mt 5,3 – 4 g. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Kerüld a kapzsiságot!
Légy mindig kész a számadásra!

Abban az időben amikor Jézus tanított, valaki megszólalt a sokaságból: „Mester, szólj testvéremnek, hogy ossza meg velem az örökséget!” Ő így válaszolt neki: „Ember, ki hatalmazott fel engem, hogy bírátok legyek, és elosszam örökségteket?”
Majd a tömeghez fordult: „Vigyázzatok, és őrizkedjetek minden kapzsiságtól, mert nem a vagyonban való bővelkedéstől függ az ember élete.”
Példabeszédet is mondott nekik: „Egy gazdag embernek a földje bőséges termést hozott. Így okoskodott magában: »Mit tegyek? Nincs hová gyűjtenem a termésemet. Tudom már, mit teszek: lebontom csűreimet és nagyobbakat építek, oda gyűjtöm majd a termést és minden vagyonomat. Aztán majd elégedetten mondom magamnak: Ember, van elég vagyonod, eltart sok évig. Pihenj, egyél, igyál, és élvezd az életet!«
Ám az Isten így szólt hozzá: »Esztelen, még az éjjel számon kérik tőled lelkedet. Kié lesz mindaz, amit szereztél?«
Így jár az, aki kincset gyűjt magának, ahelyett hogy Istenben gazdagodnék!”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 12,13-21″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2018-10-22


——
Görög katolikus:

13 Ti ugyanis szellemileg halottak voltatok a bűneitek miatt és azért, mert a régi emberi természet uralkodott rajtatok. Isten azonban Krisztussal együtt nektek is új életet adott, miután megbocsátotta minden bűnünket. 14 Adósság-listánkat — amely azzal vádolt bennünket, hogy felsorolta az Isten törvénye ellen elkövetett vétkeinket — odaszegezte a Keresztre, s ezáltal azt végleg eltörölte. 15 Ugyanakkor a szellemi világ fejedelmeit és uralkodóit Krisztus közreműködésével megfosztotta hatalmuktól, és diadalmenetében közszemlére tette őket, mint győztes hadvezér a foglyait.

A valóság Jézus Krisztusé!

16 Ezért ne engedjétek, hogy bárki is szabályok közé szorítson benneteket a tekintetben, hogy mit ehettek vagy ihattok, vagy hogy milyen zsidó vallási ünnepeket — például az Újhold[a] vagy a Szombat ünnepét — kell megtartanotok. 17 Mindezek a vallási szabályok a múltban csak előrevetített árnyékai voltak a közeledő valóságnak — vagyis Jézus Krisztusnak.

18 Ne veszítsétek el a győztesnek járó jutalmatokat olyan emberek miatt, akik élvezik az alázatoskodást, az angyalokat imádják, és mindig a látomásaikról beszélnek. Ezek ok nélkül nagyra tartják magukat, mert a régi emberi természetük szerint gondolkodnak. 19 Az ilyenek nem ragaszkodnak a „Fejhez”, vagyis Krisztushoz. Pedig Krisztus kapcsolja és tartja össze a „Test” részeit az izületek és inak által. Így növekszik a „Test”, amelyet Isten nevel föl.

20 Mivel Krisztussal együtt ti is meghaltatok, ezért felszabadultatok a világot uraló hatalmasságok alól. Akkor miért viselkedtek úgy, mintha még mindig ehhez a világhoz tartoznátok? Miért követtek olyan szabályokat, …”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Colossians+2%3A13-20&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

“… 22 Atyám mindent átadott nekem. Senki más nem ismeri a Fiút igazán, csak az Atya — ahogyan az Atyát is csak a Fiú ismeri igazán, és azok, akiknek a Fiú kijelenti őt.”23 Amikor maguk között voltak, a tanítványokhoz fordult: „Boldogok és áldottak vagytok, hogy ezeket láthatjátok! 24 Mert mondom nektek: sok próféta és király szerette volna látni, amit ti láttok, de nem látták; és szerette volna hallani, amit ti hallotok, de nem hallották.””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+10%3A22-24&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/10/22

—–
http://www.gorogkatbuda.hu/naptar.html
—–

 
World Alliance of Religions for Peace Summit – Signing Ceremony

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük