0119_fetus_2

783. Kürtaj günah bir ölümlü bir ve sorumluların cehennem ateşinde sonsuza kadar yanacak

Gerçeği Kitap:

“Sevgili kızım, bana, bu mesajları dünyaya ifşa tarafından Tanrı Kuzusu bu müdahalesiyle Kırmızı Pazartesi.

Seni seviyorum eğer kendinizi, mesafe istiyor musunuz o sizin kim izleyin Tanri Söz barış, olmalıdır. Sin seni benden ayıran şey olsa bile asla My Love, korku gerekir. Tüm kim görmek istiyorum gözleri açık ve benim kutsal kelime Benim El kabul etmeyi reddedenleri gözleri kapatacak. Böylece ben güvenliğe ruhlarınızı hırsla yiyip yutmak isteyen akbabalar uzak indirebiliriz sana sevgili çocuklarım, My elini tutun.

Her gün, bu günden itibaren bağırarak – sen dinle talep çok sesler duyar. Onlar şeytani yalanlar ve bağımsız değişkenleri, tatlım tatlılık ile gizlenmiş sunacağız. Sen, onların akıl, insani adına duymak bağımsız değişkenleri, hiç bitmeyen bir baraj ile tatlılıkla kandırma nedenleri – hangi günah affetmek-onlar yutmanı zorlamak istedikleri kabul edene kadar durmayacağım.

Kürtaj bir günah Tanrı’nın gözleride, cinayet bütün Milletler defiance Yüce karşı bir işareti olarak Tanrı’nın en yüksek zorlanır. Ne zaman bu kötü iğrenç göz yummak, korkunç bir günah suçlu vardır. Kürtaj ölümcül bir günahtır ve sorumluların cehennem ateşinde sonsuza kadar yanacak.
O sizin kim bu vahim hata kabul etmeyebilir, güvenli kurtuluş yaptı az zamanımız var. İçin Büyük Gün geldiğinde kötü bu Kanunun sırtını sürece Tanrı’nın yüzü göremeyeceksin.

Cinayet bir meydan okuma Tanrı’ya karşı en ciddi eylemler ve kısırlaştırma tarafından cezalandırılacak. İnsan ırkının arasında büyük bölmek başladı. O kim canavar ile yan ve Word of God meydan okuyan tüm göz yummak onların erkek ve kız kardeşlerim ayrılacaktır. My uyarı hafife almayın. Kürtaj kabul ve Tanrı’nın bir çocuğu kasten öldürülmesi kabul edin. Ruhunda pişmanlık bulamazsanız, o zaman beni göremeyeceksin Issız bir yere çekecektir.

Benim sevgi ve merhamet büyük olabilir. Ruhların en kararmış affeder ama pişmanlık, benim adalet kesindir. Benim cezam ebedidir. Beni seviyor ve ben size beslemek. Aşk, My Father tarafından oluşturulan başka bir insan yaşamı yok ve de hayatını kaybeden sen olacaksın.

İsa”
783. Kürtaj günah bir ölümlü bir ve sorumluların cehennem ateşinde sonsuza kadar yanacak


—-
Roma Katolik:

1 okuma Eylemleri 14:19-28

O günlerde, Antakya ve Iconium bazı Yahudiler
geldi ve üzerinde crowds kazandı.
Paul üflediğini ve şehir dışına sürüklenmiş,
onun öldüğünü farz edelim
.
Ama ne zaman öğrencileri onun etrafında toplandı,
kalktı ve şehre girdi.
Ertesi gün Derbe için Barnabas ile yaptı.
İyi haber bu şehir için ilan sonra
ve müritleri, önemli sayıda yaptı
Onlar Lystra ve Iconium ve Antakya döndü.
Onlar öğrencileri ruhlar güçlendirilmesi
ve onları söyleyerek, niyetle sebat için teşvik
Bu bizim için birçok zorluklara geçmesi gereklidir
Tanrı’nın Krallığı girmek için.

Onlar için presbyters her kilisede tayin ettikleri ve,
dua ve oruç ile onları Tanrı’nın yoluna övgüyle
Kime onlar kendi inanç koymuştu.
Sonra Pisidia ile seyahat ve Pamfilya ulaştı.
Perge kelimesine ilan sonra onlar Attalia için aşağı indi.
Oradan Antakya’ya yola çıktı,
nerede onlar Tanrı’nın lütfu için övgüye değer
iş için onlar başarılı.
Ve geldiklerinde, kilise araya çağırdı
ve Tanrı onlarla ne yaptığını bildirdi
ve nasıl o inanç Yahudi için kapıyı açtı.
Sonra öğrencileri ile küçük hiçbir zaman harcadılar.

Responsorial Mezmurlar PS 145:10-11, 12-13ab, 21

R. (bkz: 12) Bilinen, Ey Rabbim, senin krallığın görkemli ihtişamını arkadaş olun.

Alleluia Lk bkz: 24:46, 26

R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.
İsa’nın acı ve ölümden dirildi vardı,
onun zafer girmek ve.
R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 14:27-31a

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Barış size bırakabilir; Ben size benim barış.
Değil dünya verir gibi için veriyorsunuz.
Kalplerinizi sorunlu veya korkuyor olmak izin vermeyin.
Sana söyleyeyim duydum,
Ben gidiyorum ve senin için geri döneceğim.
Eğer beni sevseydin
Baba’ya gidiyorum sevinirler;
Babası için ben büyüktür.
Ve gerçekleşmeden önce şimdi bu söyleyeceğim,
Böylece ne zaman olur iman.
Artık çok seninle konuşacağım,
Dünyanın hükümdarı için geliyor.

Bana hiç gücü yok,
Ama dünya babası sevdiğimi bilmeniz gerekir
ve tıpkı babası gibi yapmak bana emretti.”
 
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

21 Petrus aşağı inip adamlara, “Aradığınız kişi Benim” dedi. “Gelişinizin sebebi ne acaba?”

22 “Doğru ve Tanrı’dan korkan, bütün Yahudi ulusunca iyiliğiyle tanınan, Kornelius adında bir yüzbaşı var” dediler. “Kutsal bir melek ona, seni evine çağırtıp senin söyleyeceklerini dinlemesini buyurdu.”

Petrus, Kornelius’un Evinde

23 Bunun üzerine Petrus onları içeri alıp konuk etti. Ertesi gün Petrus kalktı, onlarla birlikte yola çıktı. Yafa’daki kardeşlerden bazıları da ona katıldı.

24 İkinci gün Sezariye’ye vardılar. Bu arada Kornelius, akraba ve yakın dostlarını toplamış onları bekliyordu. 25 Eve giren Petrus’u karşıladı, tapınırcasına ayaklarına kapandı. 26 Petrus ise onu ayağa kaldırarak, “Kalk, ben de insanım” dedi.

27 Petrus Kornelius’la konuşa konuşa içeri girdiğinde birçok insanın toplanmış olduğunu gördü. 28 Onlara şöyle dedi: “Bir Yahudi’nin başka ulustan biriyle ilişki kurmasının, onu ziyaret etmesinin töremize aykırı olduğunu bilirsiniz. Oysa Tanrı bana, hiç kimseye bayağı ya da murdar dememem gerektiğini gösterdi. 29 Bu nedenle, çağrıldığım zaman hiç itiraz etmeden geldim. Şimdi, beni ne amaçla çağırttığınızı sorabilir miyim?”

30 Kornelius, “Üç gün önce bu sıralarda, saat üçte evimde dua ediyordum” dedi. “Birdenbire, parlak giysili bir adam önüme çıkıverdi. 31 ‘Kornelius’ dedi, ‘Tanrı senin duanı işitti, verdiğin sadakaları andı. 32 Yafa’ya adam yolla, Petrus diye tanınan Simun’u çağırt. O, deniz kıyısında oturan derici Simun’un evinde kalıyor.’ 33 Bunun üzerine sana hemen adam yolladım. Sen de lütfedip geldin. İşte şimdi biz hepimiz, Rab’bin sana buyurduğu her şeyi dinlemek üzere Tanrı’nın önünde toplanmış bulunuyoruz.” “

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+10:21

 

İsa Yeruşalim’e Gidiyor

7

 Bundan sonra İsa Celile’de dolaşmaya başladı. Yahudi yetkililer O’nu öldürmeyi amaçladıkları için Yahudiye’de dolaşmak istemiyordu. 2 Yahudiler’in Çardak Bayramı yaklaşmıştı. 3 Bu nedenle İsa’nın kardeşleri O’na, “Buradan ayrıl, Yahudiye’ye git” dediler, “Öğrencilerin de yaptığın işleri görsünler. 4 Çünkü kendini açıkça tanıtmak isteyen bir kimse yaptıklarını gizlemez. Mademki bu şeyleri yapıyorsun, kendini dünyaya göster!” 5 Kardeşleri bile O’na iman etmiyorlardı.

6 İsa onlara, “Benim zamanım daha gelmedi” dedi, “Oysa sizin için zaman hep uygundur. 7 Dünya sizden nefret edemez, ama benden nefret ediyor. Çünkü yaptıklarının kötü olduğuna tanıklık ediyorum. 8 Siz bu bayramı kutlamaya gidin. Ben şimdilik gitmeyeceğim. Çünkü benim zamanım daha dolmadı.”

9 İsa bu sözleri söyleyip Celile’de kaldı.

10 Ne var ki, kardeşleri bayramı kutlamaya gidince, kendisi de gitti. Ancak açıktan açığa değil, gizlice gitti. 11 Yahudi yetkililer O’nu bayram sırasında arıyor, “O nerede?” diye soruyorlardı.

12 Kalabalık arasında O’nunla ilgili bir sürü laf fısıldanıyordu. Bazıları, “İyi adamdır”, bazıları da, “Hayır, tam tersine, halkı saptırıyor” diyorlardı.

13 Bununla birlikte yetkililerden korktukları için, hiç kimse O’ndan açıkça söz etmiyordu. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+7:1

—-
https://oca.org/readings/daily/2018/05/01


göl görüntüle:

5 Onlara de ki, ‘Egemen RAB şöyle diyor: İsrail’i seçtiğim gün Yakup soyuna ant içtim ve kendimi Mısır’da onlara açıkladım. Ant içerek, Tanrınız RAB benim dedim. 6 O gün, onları Mısır’dan çıkaracağıma, kendileri için seçtiğim en güzel ülkeye, süt ve bal akan ülkeye götüreceğime söz verdim. 7 Onlara, herkes bel bağladığı iğrenç putları atsın, Mısır putlarıyla kendinizi kirletmeyin, Tanrınız RAB benim dedim.

—-
One of the best Pro-life speeches EVER! Gianna Jessen abortion survivor Full video:
https://www.youtube.com/watch?v=hOWMmx6eBjU

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir