0430_kereszt_2

782. Haç yeni form tanıtılacak

Gerçeği Kitap:
Sevgili kızım, benim yetki asla azalacak ve bir ışık gibi kalın sis kaybolacak, ancak bu sadece zayıf bir parıltı için azalabilir de her zaman görünür olur.

Kötü ruhu bölünme bölünme üzerine oluşturur gibi dünya tekrar değiştiğinde, sadece ışık sürdürmek Tanrı’nın olacaktır. Özellikle tüm umutsuz olduğunu hissettiğinde, asla çöl için durumum bu bana yardım için gelen tarafından hissedilecektir. Ama gerçek hiçbir şey-ecek yardım etmek sen başa çıkmak için zaman taşa erkekler kalplerini açmak gibi dünya bugün artışlar belirgindir hayır kurumu eksikliği.

Gerçeği Kutsal Incil içte yer alıyor. Hangi adam şimdi yaşayabilir ve gelecekte besindir. Gibi birçok ülke özellikle Avrupa, Word of God teşvik tüm kitapları yasaklamak yeni yasalar için uygun olacaktır çok yakında bir İncil satın almak mümkün olacak.

Mektup şimdi Katolik Kilisesi’nin hizmetindeki tüm bu işaret için yazılmaktadır. Yakında, tüm kutsal kullarım kilise temelli mi söylenecektir tüm değişikliklerin haberdar edilirsiniz.

Dualar sırasında kutsal kitle yapılan değişiklikler göreceksiniz, yeni kurallar, masum gibi görünür. Birçok, önemini fark etmez ama bu kutsal komünyon ve durum içinde ilişkili olacaktır. ‘Anısına’ kullanılacak kelime ve tüm kilise yakında onların hazineleri çıplak elimden. Hazineler, ahşap ve taş – Tabernacles – bu tarafından kullanılacaktır yapılmış dahil olmak üzere altın alarak onlar yeni dünya din için toplanmış bulunuyoruz işaretleri biri olacak.

Kiliseler onların duvar arasında değiştirilecek ve bu sunak saygısızlık içerecektir. Kutsal komünyon tutan Monstrance, kaybolmaya başlar ve ne zaman benim kutsal ana maruz gün bir son bulacak.

Bu eylemlerin daha önce getirildiğinde Benim Söz şimdi ve üzerine döküm küçümseme gözyaşları ağlayacak. Yakında, uzun zaman sonra değil, kutsal kullarım tarafından giyilen giysiler değiştirilmiş ve yeni bir form haç tanıtılacak. Yeni vahşet basit çarmıhta dayalı değil. Bunun yerine o, ihtiyatlı, canavar başkanı yer alacak.

Benim Kutsal haç şimdi toplamak ve onları, evlerde, kutsal su ile birlikte devam etmenizi istiyorum. Hepiniz ne dedim ben size gerçeği tutmak için çağırıyorum. O zaman tamamen bana güvenmeni istiyorum. Seni kötü bir insafına terk ediyorum asla inanmazlar. Sana yakın her zaman kalır. Benim sevgili, sadık kutsal görevlileri onları benim kutsal kalp ile dolaşık tutmak için başlarına özel bereket dökmek olacaktır.

Bana yakın ve birbirlerine kalplerini tutmak. Konfor ve seni, her zamankinden daha fazla, daha önce ve zamanlarda devam seviyorum gerekir, güçlendirmek. Senin ailen benim. Sen artık benimsin. Biz birlikte kalacağız, ne zaman trompet peal ve ilan kendimi, son olarak, Benim Ikinci Gelen ortaya çıkarmak üzere olduğum zamana kadar kalacaktır. Sonra sevinç ve barış söz verdiler hissedeceksiniz. O zaman tüm acı sona erecek.

İsa
782. Haç yeni form tanıtılacak

 
 
Ve dünya, daha fazla kanıtlamak, alamazsın sandığın sadece ilahi durum.  
Sadece Tanrı ve ilahi vahiy hediyeler sana sevgi, barış, sevinç ve bunlar aracılığıyla dünya iletileri süpürür dönüşüm getirebilir için aldanmayın.
 
2017 yılında ortak reformasyon anma göre sadaka “mezhepler evlilikler ortak inançlarını güçlendirmek ve çocuklarının, din eğitimi teşvik, her destek sağlamak için” gönüllü bir taahhüt olarak tasarlanmıştır Beton yardım ve düzenleme sunan — Almanya’da Protestan Kilisesi ile birlikte bir ekümenik kefaret ve mutabakat hizmetinde üzerinde 11 Mart 2017 yılında Michaeliskirche ilan etti gibi.”
 
 
—-
Roma Katolik:

1 okuma 14:5-18 davranır

Iconium bir girişim yapıldı.
Öteki uluslara ve Yahudiler tarafından
onların liderleri ile birlikte
saldırı ve taş Paul ve Barnabas için.

Fark ettiler,
ve kaçan Lystra ve Derbe Lycaonian şehirlere
ve çevredeki kırsal
nerede iyi haber ilan etmeye devam etti.

Lystra doğumdan itibaren topal sakat bir adam vardı,
Kim hiç yürüdü.
Konuşma, kim ona dikkatle baktım Paul dinledim,
İyileşmeye inanç olduğunu gördüm,
ve sesle seslendi, “düz ayağa kalk.”
O ayağa fırladı ve hakkında yürümeye başladı.
Ne zaman kalabalık Paul ne yaptığını gördüm,
Onlar Lycaonian içinde bağırdı,
“Tanrılar bize insan şeklinde aşağı geldi.”
Barnabas derlerdi “Zeus” ve Paul “Hermes,”
Çünkü o baş konuşmacı oldu.
Ve Zeus’un olan tapınak şehrin girişinde oldu rahip,
öküz ve çelenk açılan kapı getirdi,
o ile birlikte sunmak amacıyla insanlar için kurban.

Havarilerin Barnabas ve Paul parçaladı onların giyim
Ne zaman bu duydum ve bağırarak kalabalığa dışarı fırladı,
“Adam, bunu neden yapıyorsun?
Seni insan olarak aynı doğanın vardır.
Biz seni iyi haber ilan
yaşayan Tanrı ‘ Bu putlara açmam gerekir ki,

yapan cennet ve dünya ve deniz ve tüm bunların içindedir.
Geçmiş nesillerin tüm ulusların kendi yollarını gitmek izin;
henüz, onun iyiliği ihsan,
o kendini tanık olmadan terk etmedi,
Sana yağmurlar cennet ve verimli mevsim verdiği için
ve beslenme ve kalplerinizi için sevinç dolu.”
Bu kelimelerle bile, onlar pek kalabalık ölçülü
onlara kurban sunan üzerinden.

Responsorial Mezmurlar PS 115:1-2, 3-4, 15-16

R. (1ab) vermek bize, ya Rab, ama senin adına zafer.
….

Alleluia Yuhanna 14:26

R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.
Kutsal ruh sana her şeyi öğreteceğim
ve tüm sana hatırlatırım.
R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 14:21-26

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Her kim benim emir vardır ve onları gözlemler
Beni seven biri.
Her kim beni seviyor babam tarafından seviliyor olacak,
ve ben onu seviyorum ve kendimi ona ortaya koyuyor.”
Judas, Iscariot değil, ona şöyle dedi,
Efendim, ne oldu o zaman bize kendini ortaya çıkaracaktır
değil de, dünya?

İsa yanıtladı ve ona şöyle dedi,
“Her kim beni seviyor sözümü tutacağım,
ve babam onu seveceğim,
ve biz ona gelir ve onunla bizim konut yapmak.
Her kim beni sevmiyor sözümü tutmaz;
Henüz duydun kelime benim değil
Ama bu bana gönderen baba.

“Seninle olduğum sürece sana bunu anlattım.
Avukatı, kutsal ruh
Kimin babası benim adıma göndereceğiz…
Sana her şeyi öğreteceğim
ve sana söylediğim tüm hatırlatıcam.” “

 


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

12 Ne mutlu denemeye dayanan kişiye! Denemeden başarıyla çıktığı zaman Rab’bin kendisini sevenlere vaat ettiği yaşam tacını alacaktır. 13 Ayartılan kişi, “Tanrı beni ayartıyor” demesin. Çünkü Tanrı kötülükle ayartılamadığı gibi kendisi de kimseyi ayartmaz. 14 Herkes kendi arzularıyla sürüklenip aldanarak ayartılır. 15 Sonra arzu gebe kalır ve günah doğurur. Günah olgunlaşınca da ölüm getirir.

16 Sevgili kardeşlerim, aldanmayın! 17 Her nimet, her mükemmel armağan yukarıdan, kendisinde değişkenlik ya da döneklik gölgesi olmayan Işıklar Babası’ndan gelir. 18 O, yarattıklarının bir anlamda ilk meyveleri olmamız için bizleri kendi isteği uyarınca, gerçeğin bildirisiyle yaşama kavuşturdu.

Dinlemek ve Uygulamak

19 Sevgili kardeşlerim, şunu aklınızda tutun: Herkes dinlemekte çabuk, konuşmakta yavaş, öfkelenmekte de yavaş olsun. 20 Çünkü insanın öfkesi Tanrı’nın istediği doğruluğu sağlamaz. 21 Bunun için, her türlü pisliği ve her tarafa yayılmış olan kötülüğü üstünüzden sıyırıp atarak, içinize ekilmiş, canlarınızı kurtaracak güçte olan sözü alçakgönüllülükle kabul edin.

22 Tanrı sözünü yalnız duymakla kalmayın, sözün uygulayıcıları da olun. Yoksa kendinizi aldatmış olursunuz. 23 Çünkü sözün dinleyicisi olup da uygulayıcısı olmayan kişi, aynada kendi doğal yüzüne bakan kişiye benzer. 24 Kendini görür, sonra gider ve nasıl bir kişi olduğunu hemen unutur. 25 Oysa mükemmel yasaya, özgürlük yasasına yakından bakıp ona bağlı kalan, unutkan dinleyici değil de etkin uygulayıcı olan kişi, yaptıklarıyla mutlu olacaktır.

26 Dindar olduğunu sanıp da dilini dizginlemeyen kişi kendini aldatır. Böylesinin dindarlığı boştur. 27 Baba Tanrı’nın gözünde temiz ve kusursuz dindarlık, kişinin sıkıntı çeken öksüzler ve dullarla ilgilenmesi ve kendini dünyanın lekelemesinden korumasıdır.

Ayrım Yapmayın

2

 Kardeşlerim, yüce Rabbimiz İsa Mesih’e iman edenler olarak insanlar arasında ayrım yapmayın. 2–4 Toplandığınız yere altın yüzüklü, şık giyimli bir adamla kirli giysiler içinde yoksul bir adam geldiğinde, şık giyimliye ilgiyle, “Sen şuraya, iyi yere otur”, yoksula da, “Sen orada dur” ya da “Ayaklarımın dibine otur” derseniz, aranızda ayrım yapmış, kötü düşünceli yargıçlar gibi davranmış olmuyor musunuz? 5 Dinleyin, sevgili kardeşlerim: Tanrı, bu dünyada yoksul olanları imanda zenginleşmek ve kendisini sevenlere vaat ettiği egemenliğin mirasçıları olmak üzere seçmedi mi? 6 Ama siz yoksulun onurunu kırdınız. Sizi sömüren zenginler değil mi? Sizi mahkemelere sürükleyen onlar değil mi? 7 Ait olduğunuz Kişi’nin yüce adına küfreden onlar değil mi?

8 “Komşunu kendin gibi seveceksin” diyen Kutsal Yazı’ya uyarak Kralımız Tanrı’nın Yasası’nı gerçekten yerine getiriyorsanız, iyi ediyorsunuz. 9 Ama insanlar arasında ayrım yaparsanız, günah işlemiş olursunuz; Yasa tarafından, Yasa’yı çiğnemekten suçlu bulunursunuz. 10 Çünkü Yasa’nın her dediğini yerine getirse de tek konuda ondan sapan kişi bütün Yasa’ya karşı suçlu olur. 11 Nitekim “Zina etmeyeceksin” diyen, aynı zamanda “Adam öldürmeyeceksin” demiştir. Zina etmez, ama adam öldürürsen, Yasa’yı yine de çiğnemiş olursun. 12 Özgürlük Yasası’yla yargılanacak olanlar gibi konuşup davranın. 13 Çünkü yargı merhamet göstermeyene karşı merhametsizdir. Merhamet yargıya galip gelir. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yakup.1.12

25 İsa’nın yaptığı daha başka çok şey vardır. Bunlar tek tek yazılsaydı, sanırım yazılan kitaplar dünyaya sığmazdı.

 
Petrus’un Hapisten Kaçışı

12

 O sırada kral Hirodes, kiliseden bazı kişilere eziyet etmeye başladı. 2 Yuhanna’nın kardeşi Yakup’u kılıçla öldürttü. 3 Yahudiler’in bundan memnun kaldığını görünce ardından Petrus’u da yakalattı. Bunu, Mayasız Ekmek Bayramı sırasında yaptı. 4 Petrus’u tutuklatıp hapse attırdı ve dörder kişilik dört takım askerin gözetimine teslim etti. Fısıh Bayramı’ndan sonra onu halkın önünde yargılamak niyetindeydi. 5 Bu nedenle Petrus hapiste tutuldu. Ama inanlılar topluluğu onun için Tanrı’ya hararetle dua ediyordu. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+12:1


—-
göl görüntüle:
“…. 
Çünkü kâhin Tanrı için kutsal olmalıdır. 8 Onu kutsal sayın. Çünkü yiyecek sunusunu Tanrınız’a o sunuyor. Sizin için kutsaldır. Çünkü ben kutsalım, sizi kutsal kılan RAB benim. 9 Bir kâhinin kızı fahişelik yaparak kendini kirletirse, hem kendini hem de babasını rezil etmiş olur. Yakılmalıdır.

15 “ ‘Ancak İsrail beni bırakıp kötü yola saptığında tapınağımın hizmetini sadakatle yapan Sadok soyundan Levili kâhinler önümde hizmet etmek üzere bana yaklaşacak. Yağ ve kan sunularını sunmak için önümde onlar duracak. Böyle diyor Egemen RAB. 16 Yalnız onlar girecek tapınağıma; önümde hizmet etmek için yalnız onlar soframa yaklaşacak, görev yapacaklar. “

https://sahneleme.incil.info/referans/Hezekiel+44:15

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir