Herkesin yüreğinde putperestlik ve sahte bir tanrı onun yerini aldığında, O’nun Gazabı emsalsiz olacaktır

Gerçeği Kitap:

Paganizm Kilisemi etkisi altına aldığında bu son bölümü işaretleyecek

24 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bugün pek çok insanın ve özellikle de gençlerin Beni tanımak istememesinin ana nedeni, onların sınırsız kişisel çıkarlarıdır. Kendi kendine takıntı ve kişinin yalnızca kendini ve arzularını memnun etme arzusu, birbirlerine karşı gerçek sevginin eksik olduğu ve bu tür ruhlarda çok az hayırseverliğin mevcut olduğu anlamına gelir. Kendilerini gerçekleştirme arayışı içinde kendilerini başkalarından ayırdıklarında komşularını sevemezler. Komşularını sevmeyince Beni sevemezler. 

Tanrı’dan ayrılık hiç bu kadar yaygın olmamıştı. Kalplerinde çok az sevgi olan kötülükler, kök salacak hoş bir ortam bulur. Kötülük, kolay av haline gelen ruhlara bir kez ekildiğinde hızla büyüyecek ve yayılacaktır.

Ne kadar yayılırsa, ruhta o kadar az sevgi olacak ve başkalarına karşı nefret aşılanacaktır. Yakında nefret, kıskançlık, kıskançlık, açgözlülük ve açgözlülük modern toplumu birleştiren ortak özellikler haline gelecek ve sonunda ruhlar hiçbir şey hissetmeyene kadar sentezlenecek. Ruhun boşluğu büyük tehlikeye yol açar, çünkü kötü olan zekidir ve o aşamada ruhları dünyadaki Tanrı’nın Varlığına karşı savaş açmak için kullanacaktır. Dünya bencilleşip, cömertçe vermekten daha önemli gördüğü her türlü hakkı talep ettiğinde bundan iyi bir şey çıkamaz.

Lucifer, Babama itaatsizlik ettiğinde onun çöküşüne yol açan şey gururdu. Gurur ve benlik sevgisi, diğer her şeyin ikinci planda kaldığı insan ırkının nihai çöküşüne yol açacaktır. Bu dönemde Allah’a itaatsizlik çok yaygın. O’nun emirlerine çok az saygı duyulduğu görülüyor ve bu, insanın On Emir’in her birine itaatsizlik edeceği anlamına geliyor. İlk Emir, Babamın çocukları üzerindeki son kalesi olan Dünyadaki Kilisem tarafından çiğnendiğinde, dünya tufandan bu yana en kötü azaba tanık olacak. 

Paganizm Kilisemi etkisi altına aldığında bu son bölümü işaretleyecektir.

Tanrı’nın çocukları kendilerini sevdiklerinde ve O’nun önünde dua ettiklerinde, O acı gözyaşları döker. Ancak herkesin yüreğinde putperestlik ve sahte bir tanrı onun yerini aldığında, O’nun Gazabı emsalsiz olacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/24/once-paganism-grips-my-church-this-will-mark-the-final-chapter/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/24/once-paganism-grips-my-church-this-will-mark-the-final-chapter/

 

 

 

Baba Tanrı: Kim olduğumu kabul eden Credo Duası değiştirilecek

26 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kim Olduğumu kabul eden Credo Duasının sahte tanrıları onurlandıracak şekilde değiştirileceği zaman gelecek.

Tek dünya dini tanıtıldığında, bu, Ebedi Baba olarak bana artık saygı duyulmadığı izlenimini vermemek için dikkatli bir şekilde yapılacaktır. Eğer Bana saygı gösterilmezse, o zaman bu yeni dua iğrenç olacak ve eğer çocuklarım Benimle kalmak istiyorsa ve Ebedi Yaşamı arzuluyorsa asla okunmamalıdır. Babanız olan Beni onurlandıran ve Kurtarıcınız olan Oğlum İsa Mesih’i kabul eden, her yerdeki tüm kiliselere söylenecek olan tek bir küfür sözcüğünü söylemektense sessiz kalırsanız çok daha iyi olur.

Benim ve Oğlumun Adıma hürmet eden kelimeler çarpıtılacak ve Oğluma atıfta bulunan ifadeler “Işığın İsa’sı” gibi terimleri içerecektir. Bu yeni dua, insanın üstünlüğüne, kardeşinin refahını sağlama sorumluluğuna ve Tanrı’yı ​​onurlandıran tüm dinleri tek bir din olarak kabul etme sorumluluğuna vurgu yapacaktır.

Oğlum’a saygı duyulması gerektiği şekilde yapılan tüm atıfların yerini, O’na verecekleri bu yeni unvan alacak. Dünyaya, Dünyanın güzelliğini onurlandırması söylenecek; Herkes için bir olan ve her türlü ibadeti kabul eden Allah’ın yarattığı dünya harikalarıdır. Bu, dünyanın pagan dini olarak tek bir dünyada bir araya geleceği zaman olacak. Pek çok dini ifade bu yeni öğretiyi kirleteceğinden, ayırt etme yeteneğiyle kutsanmış olanların olup biteni gerçekten anlaması gerekecek.

Çabaları ne kadar da nafile olacak, çünkü çocuklarıma bu karanlığı getirenler, Yaratıcılarını reddetmelerinin acısını çekecekler . Ve bu dua göründüğü gibi kabul edildiğinde, başka bir iğrençlik yaşanacak; çürük meyveden başka bir şey getirmeyecek olan yeniden yazılmış Söz’ün tanıtılması.

Zamanla yeni insan yapımı tanrıyı temsil edecek özel bir sembol yaratılacak, böylece onu takması istenenler, birbirleriyle dayanışma göstererek iyi bir şey yapmış olacaklarını düşünecek. Onlara tüm bunların herkesin iyiliği için olduğu, ilk görevinizin insanın mükemmelliğini aramak olduğu söylenecek. Bunun, Tanrıyla yüzleşmeden önce önemli olduğunu söyleyeceklerdir. İnsanlığı dini zulme, yoksulluğa ve savaşlara kölelikten kurtarmak için adalet aramazsanız, Tanrı’nın İradesini yerine getiremezsiniz. Odak noktası Benim Yaratımım olan Dünya ile ilgili her şey üzerinde olacak; uluslar; Halk ve siyasi yöneticiler. Tanrıya daha iyi hizmet edebilmek için herkesin bir bütün olarak birleşeceğini söyleyecekler. Hizmet edecekleri tek şey, tüm bunları gerçekleştirecek olan yalanların kralı olacak. Ve dünya, küresel konulardaki bu yeni ve yenilikçi gibi görünen ilerlemeleri alkışlarken, insanlık da paganizme sürüklenecek. Paganizm beraberinde ruhun korkunç karanlığını getirecektir. Sonra Bana karşı yöneltilen her şeye karşılık, onların iğrençliklerini, üzerinde yürüdükleri Dünya’da tekrarlayacağım; içtikleri su; tırmandıkları dağlar; geçtikleri denizler ve ürünlerini besleyen yağmur. 

İnsanlar arasındaki güçlü, gururlu ve kötüler ile Ben, onların Ebedi Babaları, Yaratıcıları arasındaki savaş çetin bir savaş olacak.

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/26/god-the-father-the-credo-prayer-which-acknowledges-who-i-am-will-be-changed/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/26/god-the-father-the-credo-prayer-which-acknowledges-who-i-am-will-be-changed/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052524.cfm