Sadece başkalarına sevgi göstermeli ve Öğretilerimi takip etmelisiniz.

Gerçeği Kitap:

Tanrının Yollarını anlamak zorunda değilsiniz; onları yalnızca kabul etmelisiniz

23 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, beni seven hepiniz gelin ve bana sevginizi getirin, çünkü teselliye çok ihtiyacım var. Ben senin İsa’nım, İnsanoğlu, dünyanın Kurtarıcısı ama yine de ağlıyorum. İnsana miras bırakılan her Lütuf, nankör ruhlar tarafından Bana geri atılır. Benim cömert Kalbim açık, bu yüzden hepinizi Bana çekebilirim ama siz yüz çeviriyorsunuz. Beni sevenleriniz bile Bana zaman ayırmıyor. Benimle konuşmak yerine, birbirinizle Benim hakkımda konuşuyorsunuz. Tanrı’nın Planlarının Gizemi ve gelecek olan şeyler hakkında çok fazla konuşmak, dikkatinizin dağılmasına ve kafa karışıklığına neden olabilir. Çok fazla analiz ve sözde akıllı tartışma Beni benden alıyor. 

Tanrının Yollarını anlamak zorunda değilsiniz; onları yalnızca kabul etmelisiniz. Sizden hiçbir zaman Kutsallığımın Gizemini anlamanızı istemedim, çünkü Beni gerçekten seven ruhlar Beni, getirdiklerimden dolayı değil, Kim olduğumdan dolayı seveceklerdir.

Kendileri için zafer aramayacaklar. Onlar sadece Krallığımda bir yer kazanmak için maneviyatlarını geliştirmeyecekler. Puan kazanmak için asla Benimle ilgili bilgilerini övünecek şekilde kullanmayacaklar. Bende ikamet edecek ruhlar, hiçbir şey istemeyen, yalnızca kendilerinin ve başkalarının ruhlarının iyiliğini isteyen ruhlardır.

Beni temsil ettiğinizi söylediğinizde, Beni ne kadar tanıdığınızı söylediğinizi söylemez ve bağırmazsınız. Sadece başkalarına sevgi göstermeli ve Öğretilerimi gururdan arınmış bir ruhla takip etmelisiniz. Yani, eğer gerçekten Benimsen, sana söylediklerimi tanımlamak için daha az zaman harcayacaksın; sana öğrettiklerim ve söz verdiklerim. Sizden Bana gelmenizi ve Benimle sessizce tefekkür ederek daha fazla zaman geçirmenizi istiyorum. Bunu yaptığınızda, Kendimi size daha net bir şekilde açıklayacağım ve Bana gerçekten hizmet etmenin gerçekte ne anlama geldiğini kalplerinizde bileceksiniz. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/23/you-do-not-have-to-understand-the-ways-of-god-you-must-simply-accept-them/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/23/you-do-not-have-to-understand-the-ways-of-god-you-must-simply-accept-them/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052324.cfm