0612_meaculpa_gyonas_1

Uzlaşma Kutsal Eşyasını daha önce hiç olmadığı kadar aramalısınız

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Hıristiyanlar olarak İnancınız uğruna savaşmaya hazırlanmalısınız

22 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, insanın günahları yüzünden Oğlumun katlandığı acılar bu dönemde çok yoğun. O’na ve O’nun En Kutsal Sözü’ne karşı olan nefret – Kutsal İncil’de yer aldığı şekliyle – birçok insanın kalbinde açıkça görülmektedir ve buna Üçlü Tanrı’yı ​​kabul etmeyen sahte dinlerin yanı sıra Tanrı olduğunu iddia edenler de dahildir. Hıristiyanlar.

İşlenen her günah Oğlumu incitiyor ve her ölümcül günah, O’nun Bedenine indirilen şiddetli bir darbe gibi hissediliyor. İşlenen her sapkınlık eylemi için, sanki O’nun zaten katlandığı Acı Tacı’na bir diken daha batmış gibidir. Oğlumun acısı arttıkça, Tanrı’ya karşı işlenen her günahın inkar edileceği bir dönemde, gerçek Hıristiyanların acısı da artacaktır.

Acı çekmek korkunç bir şey olsa da ve O’nun Sözünü savunanların acısı dayanılmaz olsa da, Oğlumla daha yakın olmanın bir yolu olabilir. Acıyı bir lanet olarak görmek yerine bir lütuf olarak kabul ederseniz, Oğlumun bunu kötü olanın gücünü yenmek için nasıl kullandığını anlayacaksınız. Oğlumla birlik içinde yürüdüğünüzde her zaman bekleyebileceğiniz taciz ve alay acısını kabul ettiğinizde, size birçok Lütuf verilir. Bu tür acılar sizi daha da güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda Oğlum, sizin O’na olan fedakarlığınız nedeniyle, günahlarını silip süpürebileceği başkalarına olan Şefkatini size açıklayacaktır.

Pek çok insan, Oğlumla bir yakınlık geliştirdiğinizde ve O belirli ruhlarda ikamet ettiğinde, bunun O’nun Haçını taşımayı kabul edenler için her zaman acıyla sonuçlanacağının farkında değil. Oğlum Kendisini yalnızca Kendisine açık olan ve gururdan, kötü niyetten ve öz sevgiden arınmış ruhlara gerçekten kaptırabilir. Ancak O, bu tür ruhlarda tam olarak ikamet ettiği anda, O’nun Varlığının Işığı, temasa geçtikleri birçok kişi tarafından hissedilecektir. Başkalarını Oğlumun öğrencileri olmaya çekecekler. Ayrıca onları Oğlumdan uzaklaştırmak için büyük mücadele verecek olan şeytanın da hedefi olacaklar. Kötü olan, bu ruhları ayartmayı başaramadığında, onlara karşı mücadelesi daha da şiddetli hale gelecek ve onlara saldırmak için başkalarını istila edecektir; onlara kötü davranın ve iftira atın. 

Tüm Hıristiyanların, Oğlumu seven ve ona hizmet edenlerin ruhlarını yok etmek için Şeytan tarafından hazırlanan planlara karşı uyanık olmaları önemlidir. Bu ruhları diğerlerinden daha çok arzuluyor ve onlar onun ayartmalarına yenik düşene kadar asla tatmin olmayacak.

Hıristiyanlar olarak İnancınız uğruna savaşmaya hazırlanmalısınız, çünkü kalplerinizde değer verdiğiniz her şey katman katman elinizden alınacak. Uzlaşma Kutsal Eşyasını daha önce hiç olmadığı kadar aramalısınız, çünkü o olmadan, bu zamanda dünyada Hıristiyanlığa karşı uygulanan istilaya karşı koymanın imkansız olduğunu göreceksiniz. 

Sevgili çocuklar, kendinize Oğlumun size öğrettiği her şeyi hatırlatın, çünkü O’nun Sözü tanınmaz hale gelene kadar sorgulanmalıdır. Gelin ve benden, sevgili Anneniz, Kurtuluş Annesi’nden, İnancınızı savunmak için bu Duayı okuyarak Hakikate sadık kalabilmeniz için her biriniz için dua etmemi isteyin.

Haçlı Seferi Duası (151) İmanı Korumak İçin:

Ey Tanrı’nın Annesi, Meryem’in Lekesiz Kalbi, Kurtuluşun Annesi, Tanrı’nın Gerçek Sözü’ne her zaman sadık kalmamız için dua edin. Bizi Emri savunmaya, Hakikati savunmaya ve sapkınlığı reddetmeye hazırlayın. 

Zorluk zamanlarında tüm çocuklarınızı koruyun ve Gerçeği reddetmeye ve Oğlunuzdan vazgeçmeye zorlandığımızda her birimize cesur olma Lütuflarını verin. 

Dua edin, Tanrı’nın Kutsal Annesi, Tanrı’nın Kutsal Sözü uyarınca Hıristiyan kalmamız için bize İlahi Müdahale verilmesini sağlayın. Amin.

Bu Haçlı Seferi Duasını okuduğunuzda her biriniz büyük bir cesaretle kutsanıyorsunuz . Oğlum İsa Mesih’i sevmek ve ona hizmet etmek için huzur içinde gidin çocuklarım.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/22/mother-of-salvation-as-christians-you-must-prepare-to-fight-for-your-faith/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/22/mother-of-salvation-as-christians-you-must-prepare-to-fight-for-your-faith/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052224.cfm