Kıyamete kadar seni görmezden geleceğimi mi sandın?

https://flameoflove.us/

—————-

Gerçeği Kitap:

Kıyamete kadar seni görmezden geleceğimi mi sandın?

2 Şubat 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, takipçilerimin, Mutlak Af için Büyük Bir Tahammül Hediyeme verdiği yanıttan ne kadar sevinçliyim. Ama Hediyemi reddeden o nankör kalpler için ne kadar üzgünüm.

Bu ruhlar, yalnızca Baba Tanrı’nın bu Tam Bir Hoşgörü Armağanı’nı onaylayabileceğini anlayamazlar. Dünyaya Kutsal Vekilim aracılığıyla mı yoksa İlahi Kurtarıcınız Ben aracılığıyla mı verildiği önemli değildir.

Önemli olan, insanlığın ruhlarını kurtarmak için çok az zamanın kalmasıdır.

Sözümü sorgulayanlar bilsinler ki, ben sizinle gökten konuşan İlahi Kurtarıcınızım. Varlığımı kabul etmiyor musun? Sana bu ahir zamanda Mesaj göndermek istediğimi mi? Kıyamete kadar seni görmezden geleceğimi mi sandın? Sizinle bu şekilde iletişim kurarak ruhlarınızı hazırlamayacağımı mı?

Bana inanıyorsanız, İlahi Müdahaleye inanmalısınız. Ve eğer yapmazsan, o zaman kalplerini açmadın. Ben olduğumu nereden biliyorsun?

Şimdi oturmanızı ve Benimle özel olarak konuşmanızı rica ediyorum. Benden Kutsal Ruh’un Lütufunu isteyin, ben de açık ve saf ruhlara anında yanıt vereceğim.

Zırhını indir ve sana bu özel Hediyeyi vermeme izin ver. Hediyelerimi reddettiğinizde Beni gücendirdiğinizi bilin. Bu da benim Merhametimi reddedeceğiniz anlamına mı geliyor? Başınızı eğin ve af dileyin. Bana alçakgönüllü bir minnetle geldiğin zaman, seni Hakikate aydınlatacağım.

Gözlerinizi Gerçeğe açtığınızda, anlayış gözyaşlarınız dökülecek ve sonunda Büyük Bağışlama Hediyem için Bana teşekkür edeceksiniz.

İlahi Kurtarıcınız

İsa Mesih”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/02/02/did-you-think-i-would-ignore-you-until-the-day-of-judgement/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/02/did-you-think-i-would-ignore-you-until-the-day-of-judgement/

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/02/02

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020222.cfm