1250. Tanrı’nın Eli dünyayı uyarmak için güneşi kullanacak

Gerçeği Kitap:

24 Ekim 2014, Cuma 22:50

Sevgili kızım, güneş, ilahi müdahalenin açığa çıkmak üzere olduğu en büyük alametlerden biridir. Güneşte değişiklikler gördüğünüzde; daha büyük göründüğünde; daha uzun ve sezon dışında parladığında; benim İkinci Gelişim için zamanın yaklaştığını bilin.

Tanrı’nın Eli, dünyayı faaliyetlerinin alışılmadık olduğu konusunda uyarmak için güneşi kullanacak. Bilim adamları güneşte ani hareketler ve size ışık getiren bu yıldızın alışılmadık davranışları için bir neden vermek mümkün olmayacaktır. Güneş ışığı olmasaydı dünya karanlığa gömülür. Yani, insanın günahları arttıkça ve günah insan doğasının bir parçası olarak benimsendikçe, dünya karanlığın ruhuyla kaplanacak. Günah dünyayı sarargibi, güneş yavaş yavaş parlaklığını kaybedecek ve donuk hale gelecektir. İnsan başkalarına olan sevgi duygusunu yitirdikçe ve başkalarına verdiği acıya karşı bağışıkhale geldikçe, günah yüzünden, dünya daha karanlık olacak – ruhun daha karanlık, gündüzleri daha karanlık.

Tanrı’nın çocuklarını bu zamana kadar götürmeye devam edeceğim. Sana Krallığıma giden yolu göstereceğim ve Sen de Işığımı göreceksin. Yol boyunca hiçbir şey dikkatini dağıtamaz çünkü kötülüğün beraberinde nasıl korkunç bir karanlığı getirdiğini açıkça göreceksiniz.

Güneş dağılacak ta ki üç gün boyunca hiçbir ışık dünyayı kaplayacak. Tek ışık, Hakikat’ten gelen ışıktır. Ve dördüncü gün, gökyüzü açılacak ve ışık – sizin mümkün olduğuna asla inanamayacağınız gibigöklerden dökülecek. O zaman her ülkedeki herkes tarafından görülecek, aynı anda, tüm ihtişamımla, babamın bana vaat ettiği Krallığı geri almaya gelirken.

Her birinizin benimle tanışmaya hazır olması için gereken hazırlıktan asla korkmayın. Benim için iyi hazırlandığından emin olmalısın çünkü o gün size Krallığımın Anahtarları’nı ve büyük kutlamalar edeceğim gün olacak. Kötülük artık Benim Yeni Dünyam’da var olmayacak ve erdemli ler benimle ve tüm meleklerve azizlerle birleşecek.

Bu göreve sanki bir yolculuktaysan bakmalısın. Yolculuğunuzun her parçası yeni keşifler getirir – sizi bir sonraki aşamaya hazırlamak için nelerin gerekli olduğunu öğrenmenin yolları. Her engele tırmandıkça daha güçlü olursunuz. Aranız en zayıfı bile bu yolculuğu tamamlayacak, çünkü attığın her adımda sana yol acağım ve yakında tamamlanacak.

Sevinin, Krallığım için bekliyor ve zaman kısa olacak.

Sizin İsa”

 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:
Dünyada Ölmekte Olan Sayısız Ruh Var

4 Aralık 1996  

(Las Vegas.)

Lordum, seni seviyorum.

ah Vassula, seni Kutsal Kalbim’de dinlenmeye davet ediyorum;

gel, babamın çocuğu, gel, ben senin Tanrınım, ben senin Kayanım, senin payın; Zaferim için seni Bilgelikle yükselten tek ve tek; ben hassasiyetle size rehberlik ve My Heart ile size danışmanlık ….

ah Vassula, 1 orada dünyada ölen sayısız ruhlar vardır ve Kalbim acı bana acı rağvet ve ben bu ölen ruhların görünce perişan… 2 Vassula, o ruhları eve getirmem için bana daha fazla fedakarlık teklif etmeye hazır mısın? Evet, Kutsal Kalbim’de mi?

Evet, Lord ….

sonra bana güvenkoymak; Benim için ve Benimle çalışmaktan bıkmayın; ruhum size gitmeni istediğim yerde rehberlik edin; Kutsal Ruhumun Gücüyle size gönderdiğim tüm uluslara övgüyle Adımı ilan edin; Elimi gitmesine izin vermeyin; Elini Mine’da tutmama izin ver;

gel, Senin Sadık Tanrı’nın O’nun Sadık Sevgi sizinle; Seni kutsuyorum sevgili ruhum; şimdi gidin ve onların dualarına katılın ve onlara, özlemini ettikleri Tanrı’nın her zaman onlarla birlikte olduğunu hatırlatın, her birini kutsa; Sonsuza kadar My Sacred Heart içinde durmak ve ruhların dönüşüm için dua ve ben Sadık olduğum gibi sadakat sabit olmak; ic;”

http://www.tlig.org/en/messages/994


————-

Roma Katolik:

Sıradan Zaman Yirmi dokuzuncu Hafta Perşembe
Lectionary: 476

Okuma 1 Rom 6:19-23

Erkek ve kız kardeşler:
Doğanızın zayıflığı ndan dolayı insan terimleriyle konuşuyorum.
Tıpkı bedenlerinizin parçalarını safsızlığın kölesi olarak sunduğunuz gibi.
ve kanunsuzluk için kanunsuzluk için,
şimdi onları kutsallığın kölesi olarak sun.
Çünkü siz
günahın kölesi olduğunuzda, doğruluktan arındığınızdı.
Ama o zaman ne kadar kar elde ettin?
Şu anda utandığınız şeylerden mi?
Çünkü bu şeylerin sonu
ölümdür.
Ama artık
günahtan kurtulduğunuza ve Tanrı’nın kölesi olduğunuza göre,
sahip olduğunuz fayda, kutsallaşmaya yol açar,
ve sonu sonsuz yaşamdır.
Günahın maaşı ölümdür.
Ama Tanrı’nın armağanı Mesih İsa’daki ebedi yaşamdır.

Responsorial Mezmur PS 1:1-2, 3, 4 ve 6

R.(Ps 40:5) Kutsanmış olan Rab umut vardır.
Takip eden adam kutsanmış değil
kötülerin avukatı
Ne de günahkarların yoluna yürür.
ne de şirket oturur,
Ama RAB’bin kanununda sevindirdi
ve gece gündüz onun yasa üzerinde meditasyon.
R. Kutsanmış olan Rab umut vardır.
O bir ağaç gibi.
akan suyun yakınına dikilmiş,
Bu da meyvesini mevsiminde verir.
ve kimin yaprakları hiç solmaz.
Ne yaparsa yapsın, başarılı olur.
R. Kutsanmış olan Rab umut vardır.
O kadar kötü değil, o kadar değil;
rüzgarın uzaklaştırdığı saman gibidirler.
RAB adil yolu izler için,
Ama kötülerin yolu yok oluyor.
R. Kutsanmış olan Rab umut vardır.

Alleluia Phil 3:8-9

R. Alleluia, alleluia.
Her şeyi çok saçma görüyorum.
İsa’yı kazanıp onda bulunabileceğimi.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 12:49-53

İsa havarilerine şöyle dedi:
“Dünyayı ateşe vermeye geldim.
ve nasıl ben zaten yanan olsaydı!
Vaftiz edilmem gereken bir vaftiz var.
ve ne kadar büyük benim ıstırap kadar gerçekleştirilir!
Sence yeryüzünde barışı tesis etmeye mi geldim?
Hayır, sana söylüyorum, daha çok bölünme.
Şu andan itibaren beş kişilik bir ev bölünecek.
üçe karşı iki ve üçe karşı iki;
Bir baba oğluna karşı bölünecek
ve babasına karşı bir oğul,
kızına karşı bir anne
ve annesine karşı bir kızı,
gelinine karşı bir kayınvalide
ve kayınvalidesine karşı bir gelin.””

————–
Ortodoks:

20 Hiçbir şekilde utandırılmayacağımı, yaşasam da ölsem de Mesih’in her zamanki gibi şimdi de bedenimde yüceltilmesi için tam bir cesaret gösterebileceğimi bekliyor ve umut ediyorum. 21 Çünkü benim için, yaşamak Mesih’tir, ölmek kazançtır. 22 Hayatta kalırsam yararlı işler yapacağım. Ama hangisini seçeceğimi bilemiyorum. 23 İki seçenek arasında kaldım. Dünyadan ayrılıp Mesih’le birlikte olmayı arzuluyorum; bu çok daha iyi. 24 Ama hayatta kalmam sizin için daha gereklidir. 25 Bundan emin olarak kalacağımı biliyorum. İmanda gelişip sevinmeniz için hepinizle birlikte olmaya devam edeceğim. 26 Öyle ki, tekrar yanınıza geldiğimde, Mesih İsa’da benimle daha çok övünebilesiniz.

27–28 Ancak yaşayışınız Mesih’in Müjdesi’ne layık olsun. Öyle ki, gelip sizi görsem de gelmesem de sizinle ilgili haberleri, tek bir ruhta dimdik durduğunuzu, Müjde’de açıklanan inanç uğruna tek can halinde birlikte mücadele ettiğinizi, size karşı olanlardan hiçbir şekilde yılmadığınızı duyayım. Böyle davranmanız onlara bir belirtidir – kendilerinin mahvolacağını, sizlerin ise kurtulacağını gösteren bir belirti. Bu da Tanrı’nın işidir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Filipililer+1:27

İsa ve Baalzevul

14 İsa adamın birinden dilsiz bir cini kovuyordu. Cin çıkınca adamın dili çözüldü. Halk hayret içinde kaldı. 15 Ama içlerinden bazıları, “Cinleri, cinlerin önderi Baalzevul’un gücüyle kovuyor” dediler. 16 Bazıları ise O’nu denemek amacıyla gökten bir belirti göstermesini istediler.

17 Onların ne düşündüğünü bilen İsa şöyle dedi: “Kendi içinde bölünen ülke yıkılır, kendi içinde bölünen ev çöker. 18 Şeytan da kendi içinde bölünmüşse, onun egemenliği nasıl ayakta kalabilir? Siz, benim Baalzevul’un gücüyle cinleri kovduğumu söylüyorsunuz. 19 Eğer ben cinleri Baalzevul’un gücüyle kovuyorsam, sizin adamlarınız kimin gücüyle kovuyor? Sizi bu durumda kendi adamlarınız yargılayacak. 20 Ama ben cinleri Tanrı’nın eliyle kovuyorsam, Tanrı’nın Egemenliği üzerinize gelmiş demektir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+11:14

——-
https://oca.org/readings/daily/2019/10/24

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir