1239. İnsanlığa olan sevgim sonsuzdur

Gerçeği Kitap:
11 Ekim 2014 Cumartesi, 01:00

Sevgili kızım, insanlığa olan sevgim sonsuzdur. Aşkım yoğun ve koruyucudur. Saf ve günahkarlara olan derin sevgim yüzünden birçok hatayı görmezden bakıyorum.

Şefkatimin içinde ruhlarım var ve onları kurtarmak için yapmayacağım hiçbir şey yok, böylece herkesi içimde bir eritebilirim. Ancak şu anda gözyaşlarım büyük sellerle akıyor, çünkü Tanrı’nın çocukları dünyayı yaratan O’nun düşmanları tarafından inciniyor, istismar ediliyor, işkence ediliyor, aşağılanıyor, kısıkılıyor ve öldürülüyor. Böyle bir acıya sebep olanlar tamamen kötü ruhların etkisi altındadır, akıllarını yalanlarla, nefretle ve insan hayatına saygısızlıkla zehirlerler. Bir insan bir an bile başka bir insanı öldürdüğünde Tanrı adına bir eylemde olduğunu söyleyemez. Savaşlar yaratan ve herhangi bir biçimde soykırıma sebep olanlar ve Tanrı’nın Şanı için çalıştıklarını söyleyenler, sadece kendilerini değil, işe aldıkları kişileri de kötü niyetlerini yerine getirmek için kandırıyorlar.

Aşkım o kadar güçlüdür ki, eğer tanrı adına başkalarını öldürmenin iyi bir şey olduğuna inanan bu zavallı kayıp ruhlar için dua ederseniz, onlara onur getirecek olan bu şey, onlara Merhametimi göstereceğim, onların içinde Gerçeğin Ruhu’nu uyandırarak. Kalplerinizin ağırlaşmasına izin vermeyin. Bunun yerine, hayatları yok edenler tarafından işlenen bu en aşağılık eylemler korkunç olsa da, Benim İlahi Adalet, ben bu dehşet bir son verecek biliyorum.

Sıcak ve şefkatli kalpleri olan hepinizi bir anda Kutsal Kalbime sokacağım ve sizi kurtaracağım. Sevgili takipçilerim fiziksel ölümün acısına katlanmak zorunda kalmamanız. Söz veriyorum, eğer bana yardım edersen, dualarınla, affetime ve merhametime en çok ihtiyacı olanların ruhlarını kurtaracağım.

Bu büyük çaba bana yardım ve yakında tüm parlaklık ve Benim Yeni Krallık Glory ile parlak olacak. Burada, sonsuza kadar dünyada bir bakım olmadan yaşayacak. Bana, Ebedi Babama, ailene ve arkadaşlarına sevgiler dünyanın her yer inanmayacak.

Beni sevmek ve bana hizmet etmek için huzur içinde git.

Sizin İsa”

 
 
 

Cumartesi, Ekim 11th, 2014, 20:30

Sevgili kızım, bu zamanlarda gelişebilecek her şeyde kimsenin Tanrı’nın gücünü hafife almamasın. Tanrı’nın Gücü sonsuzdur ve tek bir insan Tanrı’nın İlahiyat ının veya Tanrı’nın İradesinin üstesinden gelemez. Benim düşmanım ın tek bir düşmanı, tek bir nefeste Adalet’ini dünyaya dökebilecek olan Tanrı’dan daha büyük olduğuyla övünemez. Tanrı sabırlı, adil, adil ve onların arasında kötü ler de dahil olmak üzere tüm çocukları için koşulsuz Sevgi dolu iken, O şeytanın kötü etkisi nedeniyle, insanın kötülük karşı misilleme olacaktır.

Lanetli olanlar, Kutsal Söz’e karşı gelerek Allah’a karşı ayaklananlardır. Tanrı’nın zamanında cezalandırılacaklar. Kötülüğe ve canavara tapanlara yıldırım çarpacak, tıpkı Lucifer’in şeytani bir şimşek gibi cehenneme atıldığı zaman olduğu gibi.

Düşmanlarım başkalarına zarar verdiğinde; onları öldürmeye çalışın ve onları sakat, zayıf üzerinde güç kazanmak için, onlar korkunç bir iffet yaşayacaktır. Ne olursa olsun, her türlü soykırım, şeytana tapanlar tarafından masumların üzerine işlendiğinde, cehennemde yanacaklar ve başardıklarına inandıkları anda durdurulacaklardır.

İlahi Providence her zaman galip gelecektir, çünkü her şeyi yoktan yaratan O’ndan daha güçlü bir güç yoktur.

Sizin İsa”

 
 
 
————-
Tanrı’da gerçek hayat:
http://www.tlig.org/en/messages/200
 
 

10 Ekim 2014 Cuma, 13:10

….

Rab’bin günü gelmeden önce Çarmıha Gerilme’yi yeniden canlandıracaklar. Kutsal Sözü’ne ihanet ettikleri için O’nu lanetleyecekler. O’na sadık kalanlara zulmedecekler, sonra da O’nun bedenine saygısızlık edeceklerdir. Ama O’nu öldürmek için başarısız olacak, O’nun Bedeni için – Onun Kilisesi – ölemez ve ayakta kalacak, kırılgan bir durumda da olsa, sonuna kadar.


 …”

 

 
————
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Yirmi Yedinci Hafta Cuma
Lectionary: 465

Okuma 1 Jl1:13-15; 2:1-2

Kendinizi zinde ve ağlamak, Ey rahipler!
feryat, Ey sunağın bakanları!
Gel, geceyi çuval beziyle geçir.
Ey Rabbimin bakanları!
Tanrı’nın evi yoksun.
sunan ve libation.
Hızlı bir ilan et,
bir derleme çağırmak;

Büyükleri topla.
bu topraklarda yaşayan herkes,

RAB’bin evine, tanrınıza,
ve RAB’be ağla!
Ne yazık ki, gün!
yakın RAB günü için,
Ve Bu, Yüce Allah’Tan bir harabe olarak gelir.
Zion’daki trompeti patlat.
Kutsal dağımda alarm ver!
Karada yaşayan herkes titresin.
RAB’bin
günü geliyor;Evet, çok yakın, karanlık ve kasvetli bir gün.
bulutlar ve kasvetli bir
gün!
Dağların üzerinde yayılan şafak gibi,
bir insan çok sayıda ve kudretli!
Onların gibi eski olmamıştır,
Ne de onların peşinde olacak.
uzak nesillerin yıllarına bile.

Responsorial Mezmur Ps 9:2-3, 6 ve 16, 8-9

R.(9) Rab dünyayı adaletle yargılayacaktır.
Sana şükredeceğim, Ey RAB, tüm kalbimle;
Bütün harikulade amellerinizi ilan edeceğim.
Ben mutlu olacak ve size exult;
Adını öveceğim, En Yüksek.
R. Rab dünyayı adaletle yargılayacaktır.
Sen ulusları azarladın ve kötüleri yok ettin;
Onların adını sonsuza dek lekeli.
Uluslar yaptıkları çukura batırılırlar;
kurdukları tuzağa, ayağı yakalanır.
R. Rab dünyayı adaletle yargılayacaktır.
Ama RAB sonsuza kadar tahta oturur;
tahtını yargılamak için kurmuştur.
Dünyayı adaletle yargılar;
halkları eşitlikle yönetir.
R. Rab dünyayı adaletle yargılayacaktır.

Alleluia Çn 12:31b-32

R. Alleluia, alleluia.
Bu dünyanın prensi şimdi kovulacak.
Ve ben topraktan kaldırıldığımda
Tanrı’ya göre her şeyi kendime çekeceğim.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 11:15-26

İsa bir şeytanı dışarı sürüklünce, kalabalıktan bazıları dedi ki:
“Şeytanların prensi Beelzebul’un gücüyle,
şeytanları kovdu.”
Diğerleri, onu sınamak için, cennetten bir işaret istediler.
Ama onların düşüncelerini biliyordu ve onlara şöyle dedi:
“Kendisine karşı bölünmüş her krallık çöpe atılacak
ve ev eve karşı düşecek.
İblis kendisine karşı bölünürse krallığı nasıl duracak?
Senin için diyorum ki, şeytanları kovduğum şey Beelzebul’un ki.
Eğer ben, o zaman, Beelzebul’un şeytanlarını dışarı çıkarırsam,
Kendi adamların onları kimden kovuyor?
Bu yüzden onlar sizin yargıçlarınız olacaklar.
Ama eğer Tanrı’nın parmağıyla şeytanları kovacağımsa,
O zaman Tanrı’nın
Krallığı sana geldi.
Güçlü bir adam tam silahlı bir adam sarayını koruduğunda,
Eşyaları güvende.
Ama birinden daha güçlü biri ona saldırıp üstesinden geldiğinde,
güvendiği zırhı elinden alıyor.
ve ganimetdağı dağıtır.
Yanımda olmayan her kimse bana karşıdır.
Ve kim benimle bir araya gelmezse dağılır.“Temiz olmayan bir ruh birinden dışarı çıktığında,
kurak bölgelerde dolaşıp dinlenmek için dolaşıyor
ama, hiçbir bulma, diyor
Geldiğim eve döneceğim.
Ama geri döndükten sonra, temiz süpürüldü ve sırayla bulur.
Sonra gider ve diğer yedi ruhu geri getirir.
kendisinden daha kötü hareket ve orada yaşayan,
ve o adamın son şartı ilkinden daha kötüdür.””


Çarşamba, Ekim 8th, 2014, 20:25

….

Kalplerinizi Allah’a karşı sertleştirirseniz, insanlık büyük azap çeker. Kötülüğün gücü, dünyanın bir zamanlar bana olan sevgisinin yerini aldığında, İsa Mesih, o zaman zamanın neredeyse senin üzerinde olduğunu bil.

Zevk inancınızve aptalca arzularınızdan vazgeçin. Günahkar hayatlarınıza uyacak şekilde Tanrı’nın kanunlarını değiştirmeye kalkışmayın. Davet, davet, Müdahalemi iste, böylece sana yolu gösterebilirim. Tanrı’nın her çocuğu için oyulmuş olan Ebedi Yaşam yoluna geri dönmezseniz asla Krallığımın bir parçası olamazsınız.

Sizin İsa”

 
 

Perşembe, Ekim 9, 2014, 20:40. Aşkı şehvet olarak sunar; arzu biçimi olarak nefret; ve kıskançlık ve kıskançlık hangi tarafından başka bir kişinin hayatının imha haklı çıkarmak için bir araç olarak.…”

 

————-
Ortodoks:

Eski ve Yeni Yaşam

17 Bunun için şunu söylüyor ve Rab adına sizi uyarıyorum: Artık öteki uluslar gibi boş düşüncelerle yaşamayın. 18 Onların zihinleri karardı. Bilgisizlikleri ve yüreklerinin duygusuzluğu yüzünden Tanrı’nın yaşamına yabancılaştılar. 19 Bütün duyarlılıklarını yitirip açgözlülükle her türlü pisliği yapmak üzere kendilerini sefahate verdiler. 20 Ama siz Mesih’i böyle öğrenmediniz. 21 Kuşkusuz İsa’nın sesini duydunuz, O’ndaki gerçeğe uygun olarak O’nun yolunda eğitildiniz. 22–23 Önceki yaşayışınıza ait olup aldatıcı tutkularla yozlaşan eski yaradılışı üzerinizden sıyırıp atmayı, düşüncede ve ruhta yenilenmeyi, 24 gerçek doğruluk ve kutsallıkta Tanrı’ya benzer yaratılan yeni yaradılışı giyinmeyi öğrendiniz.

25 Bunun için yalanı üzerinizden sıyırıp atarak her biriniz komşusuna gerçeği söylesin. Çünkü hepimiz aynı bedenin üyeleriyiz. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Efesliler+4:17

12 Günbatımına doğru Onikiler gelip O’na, “Halkı salıver de çevredeki köylere ve çiftliklere gidip kendilerine barınak ve yiyecek bulsunlar. Çünkü ıssız bir yerdeyiz” dediler.

13 İsa, “Onlara siz yiyecek verin” dedi. “Beş ekmekle iki balıktan başka bir şeyimiz yok” dediler. “Yoksa bunca halk için yiyecek almaya biz mi gidelim?”

14 Orada yaklaşık beş bin erkek vardı. İsa öğrencilerine, “Halkı yaklaşık ellişer kişilik kümeler halinde yere oturtun” dedi.

15 Öğrenciler öyle yapıp herkesi yere oturttular. 16 İsa, beş ekmekle iki balığı aldı, gözlerini göğe kaldırarak şükretti; sonra bunları böldü ve halka dağıtmaları için öğrencilerine verdi. 17 Herkes yiyip doydu. Artakalan parçalardan on iki sepet dolusu toplandı.

Petrus’un Mesih’i Tanıması

18 Bir gün İsa tek başına dua ediyordu, öğrencileri de yanındaydı. İsa onlara, “Halk benim kim olduğumu söylüyor?” diye sordu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+9:12

The Phenomenon of Trumpet Sound in the sky of Jerusalem. October, 2016

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir