Az emberiség iránti szeretetem végtelen

Igazság Könyve:
2014. október 11. szombat, 1:00

 

Drága szeretett leányom, az emberiség iránti Szeretetem végtelen. Szeretetem erőteljes és védelmező, tiszta, és eltekint sok hibától a bűnösökhöz való mély ragaszkodásom miatt.

Együttérzésemben hordozom a lelkeket, és nincs olyan dolog, amit ne tennék meg a megmentésük érdekében, csakhogy Önmagamban mindenkit egyként egyesíthessek. Azonban könnyeim jelenleg nagy patakokban folynak, mert Annak ellenségei, Aki a világot teremtette, fájdalmat okoznak, bántalmazzák, kínozzák, megalázzák, meggyalázzák és megölik Isten gyermekeit. Akik ilyen szenvedést okoznak, teljesen a gonosz szellemek befolyása alatt vannak, akik a hazugság, a gyűlölet és az emberi élet semmibevételének az érzésével mérgezik elméjüket. Egy percig sem mondhatja senki, hogy Isten Nevében hajt végre egy cselekedetet, amikor megöl egy másik embert. Azok, akik háborúk és különféle népirtások kirobbantásának okozói, és azt mondják, hogy Isten Dicsőségéért munkálkodnak, nemcsak önmagukat csapják be, hanem azokat is, akiket összetoboroztak gonosz szándékaik végrehajtására.

Szeretetem olyan erős, hogy amennyiben úgy döntötök, hogy imádkoztok ezekért az elveszett lelkekért, akik azt hiszik, hogy mások Isten Nevében való megölése egy jó dolog, mely a becsületükre fog válni, Én az által fogom megmutatni nekik Irgalmamat, hogy felébresztem bennük az Igazság Lelkét. Ne hagyjátok elnehezedni a szíveteket. Ehelyett, tudnotok kell, hogy miközben ezek a legaljasabb cselekedetek, amelyeket azok követnek el, akik életeket oltanak ki, félelmetesek, Isteni Igazságszolgáltatásom során véget fogok vetni ezeknek a borzalmaknak.

Egy pillanat alatt Szentséges Szívembe foglak emelni mindnyájatokat és megmentelek benneteket, akiknek meleg és gyöngéd szívük van, mert ilyen az irántatok való Szeretetem. Szeretett követőim, ti nem fogjátok elviselni a fizikai halál fájdalmát, ha imáitokkal segítetek Nekem megmenteni azok lelkét, akiknek a legnagyobb szükségük van Megbocsátásomra és Irgalmamra – ez az Én Ígéretem.

Segítsetek Nekem ebben a nagy törekvésben, és hamarosan minden tündökölni fog a fényességtől és Új Királyságom Dicsőségétől. Itt fogtok élni mindörökre, anélkül, hogy gondjaitok lenne a világban.

Az Irántam, Örök Atyám, családjaitok és barátaitok iránti Szeretet uralkodni fog az egész világon, amelynek sohasem lesz vége.

Menjetek békével, hogy Engem szeressetek és szolgáljatok.

Jézusotok”

 
 

2014. október 11. szombat, 20:30

Drága szeretett leányom, senki se becsülje alá Isten Hatalmát, semmiféle dologban, amelyek ezekben az időkben fognak kibontakozni. Isten Hatalma végtelen, és egyetlen ember sem képes arra, hogy legyőzze az Ő Istenségét vagy Akaratát. Egyetlen ellenségem sem büszkélkedhet azzal, hogy nagyobb, mint az Isten, Aki egyetlen leheletével kiáraszthatja Igazságszolgáltatását a világra. Miközben Isten türelmes, becsületes, igazságos és tele van feltétel nélküli szeretettel minden gyermeke iránt, beleértve közöttük a gonoszokat is, meg fogja torolni az emberi gonoszságot, amelyet az ördög gonosz hatása okoz.

Átkozottak azok, akik ellenszegülvén a Szent Igének felemelkednek Isten ellen. Amikor eljön Isten Ideje, meg lesznek büntetve, mivelhogy minden lehetőséget megkaptak arra, hogy megváltoztassák útjaikat. Azokat, akik a gonoszságot és a fenevadat imádják, villámcsapás fogja sújtani, éppen úgy, ahogyan az akkor történt, amikor Lucifer, mint villám lett a pokol mélységébe dobva.

Amikor ellenségeim másoknak ártanak, megpróbálják őket megölni vagy megnyomorítani, csakhogy hatalmat szerezzenek a gyengék fölött, egy szörnyű büntetést fognak elszenvedni.

Ha az ördög imádói bárminemű népirtást követnek el az ártatlanok ellen, akkor ők ezért a Pokolban fognak égni, és éppen akkor lesznek megállítva, amikor már azt hitték, hogy sikerrel jártak.

Az Isteni Gondviselés mindig érvényesülni fog, mert nincs Hatalom, amely Hatalmasabb lenne, mint Azé, Aki a semmiből mindent megteremtett.

Jézusotok”

 
 

———-

Igaz élet Istenben:
 
 
 
 

2014. október 10. péntek, 13:10

Mielőtt az Úr Napja elérkezne, ők újból megrendezik Keresztre feszítését. Szent Igéjének elárulása által meg fogják Őt ostorozni. Üldözni fogják azokat, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzá, Testét pedig meg fogják szentségteleníteni. De megölni már nem fogják tudni Őt, mert a Teste – Egyháza – nem halhat meg, fennmarad, bár mindvégig egy törékeny állapotban. …”

 
 
 
 
 

———
Római katolikus:
2019-10-11

27. évközi hét péntek

OLVASMÁNY Joel próféta könyvéből
Félelmetes nap lesz, amikor ítélni jön majd az Úr. Szent böjttel és imádsággal készüljetek reá!
A végső napról prófétája által így tanít az Úr: Öltsetek gyászt, és sírjatok papok és oltárszolgák!
Szőrruhában virrasszatok, akik Istent szolgáljátok, mert az étel– s italáldozat megszűnt Istenetek templomában. Rendeljetek el böjtöt, hirdessetek ünnepet!

Gyűjtsétek össze Istenetek házába a véneket s az ország összes lakóit, és kiáltsatok az Úrhoz: „Jaj, micsoda nap! Bizony, közel az Úr napja; mint pusztító fergeteg, úgy jön el a hatalmas Isten napja!” Szent városomban fújjatok meg minden harsonát, és szent hegyemről fújjatok riadót, hogy reszkessen az ország minden lakója!
Mert eljön az Úr nagy
napja, íme, közeleg már.
Jön a sötétség és a homály
napja, a füstfelhő és a vihar napja.
Mint a nagy hegyekre rágomolygó fellegek, úgy zúdul ránk egy nagyszámú erős nép: Ősidőktől fogva nem volt ehhez hasonló csapás, és azután sem lesz többé nemzedékek hosszú során át.
Ez az Isten igéje. 

Joel 1,13-15;2,1-2

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Igazságban ítéli meg Isten * az egész világot. 9a. vers.
Előénekes: Hálát adok, Uram, teljes szívemből, * összes csodádat elbeszélem.
Ujjongok és örvendezem benned, * nevedről szól énekem, fölséges Istenem!
Hívek: Igazságban ítéli meg Isten * az egész világot.
E: Megfenyítetted a népeket, † megsemmisítetted a gonoszt, * még nevüket is eltörölted mindörökre.
A pogány népek a maguk ásta verembe zuhantak, * lábuk fennakadt a hurokban, amelyet ők elrejtettek.
H: Igazságban ítéli meg Isten * az egész világot.
E: Az Úr uralkodik örökké, * ítéletre készen áll trónusa.
Igazságban ítéli meg az egész földet, * és igazságot oszt méltányosan minden népnek.
H: Igazságban ítéli meg Isten * az egész világot.
Zsolt 9,2-3.6 és 16.8-9

ALLELUJA
Most kivetik e világ fejedelmét – mondja az Úr, * és én, midőn a földről magasba emelnek, mindeneket magamhoz vonzok. Jn 12,31b-32 – 7. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Jézus igazolja, hogy isteni hatalommal űzi ki az ördögöt.
Egy alkalommal Jézus egy néma emberből űzött ki ördögöt. Amint az ördög kiment, a néma megszólalt. A nép elcsodálkozott rajta.
Egyesek azonban azt mondták: „Belzebubnak, az ördögök fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket.” Mások próbára akarták tenni, és égi jelet követeltek tőle.
Jézus belelátott gondolataikba, és így szólt hozzájuk: „Minden önmagában meghasonlott ország elpusztul, és ház házra omlik. Ha a sátán önmagában meghasonlott, hogyan állhat fönn az országa? Ti ugyanis azt mondjátok, hogy Belzebub segítségével űzöm ki az ördögöket. Ám, ha én Belzebub segítségével űzöm ki a gonosz lelkeket, a ti fiaitok kinek a segítségével űzik ki? Ezért ők lesznek a bíráitok. Ha viszont én Isten ujjával (vagyis Isten erejével) űzöm ki az ördögöt, akkor bizonyára elérkezett hozzátok az Isten országa.
Az erős ember fegyveresen őrzi házát. De birtoka csak addig van biztonságban, amíg el nem jön az, aki erősebb nála. Ez legyőzi, elveszi fegyverzetét, amelyben bízott, és szétosztja a zsákmányt.
Aki nincs velem, az ellenem van; aki nem gyűjt velem, az szétszór.
Amikor a tisztátalan lélek kimegy az emberből, nyugtalanul bolyong a magányos pusztaságban. Miután hasztalanul próbált megnyugodni, azt mondja magában: »Visszamegyek házamba, ahonnét kijöttem.« Odamegy, és azt látja, hogy egykori lakóhelyét kisöpörték és rendbe hozták. Erre elmegy, hoz magával hét más lelket, akik nála is gonoszabbak. Ezek bevonulnak a házba, és ott laknak. Az illető ember sorsa pedig rosszabbra fordul, mint azelőtt volt.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 11,15-26″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-10-11


2014. október 8. szerda, 20:25

Amikor Istennel szemben megkeményítitek a szíveteket, akkor az emberiség nagyon fog szenvedni. Amikor a gonosz, hatalma felváltja azt a szeretetet, amelyet a világ egykor Irántam, Jézus Krisztus iránt érzett, akkor tudnotok kell, hogy az idő szinte már elérkezett.

Hagyjatok fel az élvezetek utáni önfejű és vakmerő törekvéseitekkel.

Ne próbáljátok megváltoztatni Isten Törvényeit, csakhogy az megfeleljen saját bűnös életmódotoknak. Kérjétek, kérjétek, kérjétek Beavatkozásomat, hogy meg tudjam mutatni nektek az utat. Ha nem tértek vissza az Örök Élet útjára, mely Isten minden gyermeke számára lett készítve, akkor soha nem lehettek Királyságom részei.

Jézusotok”

 

 

2014. október 9. csütörtök, 20:40

Az ő megnyugtató befolyása – amikor kísérti az embert – arról győzi meg azokat, akikhez hozzá tud férkőzni, hogy a rossz jó, a jó pedig rossz. A szeretetet kéjvágyként mutatja be, a gyűlöletet, mint egyfajta vágyat, és az irigységet meg a féltékenységet, mint olyan eszközt, mely igazolja más emberek életének az elpusztítását.  

 


————

Ortodox (Görög keleti): 

Gyakorlati tanácsok

17 Azt mondom tehát, sőt, figyelmeztetlek benneteket az Úr nevében, hogy ezentúl már ne úgy éljetek, mint az Istent nem ismerő, Izráelen kívüli nemzetek! Mert ők a saját fejük után mennek, 18 és a gondolkozásuk elsötétült. Eltávolodtak az isteni élettől, mivel nem ismerik Istent és a szívük megkeményedett. 19 Lelkiismeretük eltompult, ezért gátlásatalanul átadták magukat mindenféle kicsapongásnak és tisztátalanságnak.

20 Ti azonban Krisztust egészen másmilyennek ismertétek meg! 21 Tudom, hogy már hallottatok róla, és meg is tanítottak titeket azokra az igazságokra, amelyek Jézusban öltöttek testet. 22 Ennek megfelelően hagyjátok el a korábbi gonosz életmódotokat, és vessétek le a régi emberi természetet, amely már teljesen megromlott a saját rossz irányba vezető vágyai miatt. 23 Teljesen újítsátok meg a gondolkozásotokat, 24 és öltsétek fel az „új embert”, akit Isten úgy teremtett, hogy őhozzá hasonlítson, igazságosságban és szentségben éljen.

25 Ezért soha többé ne hazudjatok! „Mindig igazat mondjatok egymásnak”,[a] hiszen mindannyian ugyanahhoz a „Testhez” tartozunk!”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ephesians+4:17-25&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

12 Már közeledett az este, amikor a tizenkét apostol odalépett hozzá, és ezt javasolta: „Küldd el őket, hogy a környező falvakban és tanyákon élelmet és szállást találjanak maguknak, mert ez a hely lakatlan!”

13 Jézus azonban ezt felelte: „Ti adjatok nekik enni!”

Az apostolok így feleltek: „Összesen öt kenyerünk és két halunk van! Vagy azt akarod, hogy mi menjünk el ennivalót venni ennek a sokaságnak?” 14 Ugyanis akkora tömeg gyűlt össze ott, hogy csak a férfiak száma ötezer körül lehetett.

Jézus akkor szólt a tanítványoknak: „Ültessétek le őket ötvenes csoportokban!”

15 A tanítványok mindenkit leültettek. 16 Jézus kézbe vette az öt kenyeret és a két halat. Felnézett az égre, és hálát adott Istennek. Azután tört az ételből, és a tanítványainak adta, hogy osszák szét. 17 Mindnyájan ettek, és jóllaktak, sőt, mikor összeszedték a maradékot, a darabokkal 12 kosarat töltöttek meg.

Te vagy a Messiás!

18 Egyszer, amikor Jézus egymagában imádkozott, vele voltak a tanítványai is. Megkérdezte tőlük: „Kinek tartanak engem az emberek?””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+9:12-18&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/10/11


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük