1187. birçok denir ama az bana gerçek kalmak için seçilir

“Kriz saati Şimdi yeryüzünde Looming olduğunu”
“…birlikte Vassula, birlikte sen ve ben Garabandal kutsal olacak; Kutsal için, 1 annem ve ben ortaya beri; …
18 Ekim benim mesaj olarak yerine getirilmedi ve dünyaya bilinen yapılmadı, ben bu benim son mesaj olduğunu söyleyebilirim. Önce, fincan doluyordu. Şimdi, çok fazla.  …”
———–

Gerçeği Kitap:

Cumartesi, Ağustos 2nd, 2014, 10:16

Benim değerli kızım, Bu beni takip, benim babam Antlaşması yerine getirmek için son yolculuk, bir dağ yükselen bir grup dağcı benzetilebilir. Bu yüksek bir dağ, zor bir arazi ve hatta en deneyimli dağcı için sorunlar sunacak engelleri dolu olduğunu biliyorum, bu şaşırtıcı ve beklenmeyen katlanmış sunacak ve her düzeyde ve her köşesinde etrafında döner. Ne söylemek ve kim beni takip, açık ve istekli kalp ile güven olanlar, bu yolculuk diğerlerinden daha kolay bulacaksınız. Ancak, Bu yolculuğun başında emin olan birçok çok hızlı yürüyebilir ve üst tırmanmak için bir girişim büyük sıçramalar alabilir. Bu en zor ve aşağı onların inişi düşecek olan insanlar çok acı olacaktır.

Diğerleri kim onlar tarafından onlara verilen açık talimatları takip Deneyimli tırmanıcılar değil, ama kim onları, birçok durumda ilk üst ulaşmak olacaktır yol açar. Onların güven, onların sabır ve istekli, her ne pahasına Pinnacle ulaşmak için, büyük bir enerji ve coşku, üst onların yükselişi onları sürdürecek onları sağlayacaktır. Düzenli olarak durmamak ve susuzluğunu gidermek için içenler susuz olacak ve onlarla yiyecek almak unutanlar gücünü korumak imkansız bulacak.

Bu yolculukta her adımda yeni zorluklar, tehlikeli bükümler ve neredeyse imkansız kayalar üzerinde tırmanmaya sunuyor. Bu ses zihin ve vücudun çok güçlü bir kişi üst tırmanış doğrultusunda kalması alacaktır. Onlar dağ kadar onların yol gezinmek için kendi yeteneği inancını kaybetmiş diğerleri tarafından dikkatsiz bulacaksınız ve sürekli onların görev onları çekmek için çalışacağız.

Sonra onları yavaşlatmak için onları önce tuzaklar ve diğer engelleri yerleştirerek tırmanıcılar yukarı gezintiye çalışacağız, ileri büyük adımlarla yapıyor olanlar kıskanç diğerleri olacak. Bu hayal kırıklığı ve kıskanç ruhlar üst ulaşmasını kararlı ve adanmış tırmanıcı durdurmak için her şeyi yapacak. Onlar denemek ve durdurmak için yolculuğunda bu ikna yalanlar yaratacak-uzağa, büyük tehlikeleri, korku için, hangi ileride yalan olabilir. Onlar dağcıların lideri üst onları almak için uygun değildir ve bu yüzden büyük bir tehlike içinde olacak, onlar ne diyecek devam etmek gibi aptal olması gerektiğini onlara anlatacağım tehlikeli ve zorlu bir yolculuk.

Ve bu yüzden devam edecek, bu benim Journey, ben tekrar gelecek gün kadar. Birçok denir, ama birkaç seçilir, bana gerçek kalmak için. * Bazı denir ve beni izleyin. Sonra bana ihanet ediyorlar. Benim nefret onların en kötüsü, onlar beni Salvation doğru bu yolculuk boyunca ruhlar getirdi olanlar için. Ama ne zaman onlar şeytan, onların ruhları içinde yalan bitkiler, onlar beni uzak ruhları çekecekler olanlar olacak günaha yenik.

Sadece mütevazı bir ruh, ihale kalp ile-Malice, gurur ve ego ücretsiz, dağın tepesine ulaşan başarılı olacaktır. Ne zaman o gün yer alır, o kim benden uzağa yürüdü ve kim bana ihanet, hiçbir yere gitmek bulacaksınız, tepenin yukarı yol için daha fazla olacak.

Senin ISA”

1187. birçok denir ama az bana gerçek kalmak için seçilir

*

Düğün Şöleni Benzetmesi

22

1 İsa söz alıp onlara yine benzetmelerle şöyle seslendi: “Göklerin Egemenliği, oğlu için düğün şöleni hazırlayan bir krala benzer. 3 Kral şölene davet ettiklerini çağırmak üzere kölelerini gönderdi, ama davetliler gelmek istemedi.

4 “Kral yine başka kölelerini gönderirken onlara dedi ki, ‘Davetlilere şunu söyleyin: Bakın, ben ziyafetimi hazırladım. Sığırlarım, besili hayvanlarım kesildi. Her şey hazır, buyrun şölene!’

5 “Ama davetliler aldırmadılar. Biri tarlasına, biri ticaretine gitti. 6 Öbürleri de kralın kölelerini yakalayıp hırpaladılar ve öldürdüler. 7 Kral öfkelendi. Ordularını gönderip o katilleri yok etti, kentlerini ateşe verdi.

8 “Sonra kölelerine şöyle dedi: ‘Düğün şöleni hazır, ama çağırdıklarım buna layık değilmiş. 9 Gidin yol kavşaklarına, kimi bulursanız düğüne çağırın.’ 10 Böylece köleler yollara döküldü, iyi kötü kimi buldularsa, hepsini topladılar. Düğün yeri konuklarla doldu.

11 “Kral konukları görmeye geldiğinde, orada düğün giysisi giymemiş bir adam gördü. 12 Ona, ‘Arkadaş, düğün giysisi giymeden buraya nasıl girdin?’ diye sorunca, adamın dili tutuldu.

13 “O zaman kral, uşaklarına, ‘Şunun ellerini ayaklarını bağlayın, dışarıya, karanlığa atın!’ dedi. ‘Orada ağlayış ve diş gıcırtısı olacaktır.’

14 “Çünkü çağrılanlar çok, ama seçilenler azdır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+22:1

—-
Roma Katolik:

Cuma on yedinci hafta sıradan zaman
Lectionary: 405

Okuma 1 LV 23:1, 4-11, 15-16, 27, 34B-37

RAB musa ‘ya dedi ki,
“Bunlar, kutlanacak LORD ‘un festivalleri.
Kutsal bir meclis ile doğru zamanda.
Tanrı ‘nın Pasaşırı ilk ayın on dördüncü gününde düşüyor,
akşam alacakaranlık.
Bu ayın onbeşinci günü Tanrı ‘nın mayasız ekmek ziyafeti.

Yedi gün boyunca mayasız ekmek yiyeceksin.
Bu günlerde kutsal bir meclis tutacaktır
ve hiçbir tür iş yok.

Yedi günün her birinde LORD ‘a bir oblasyon sunacağız.
Sonra yedinci gün tekrar kutsal bir meclis tutacaktır
ve hiçbir tür iş yok. “RAB musa dedi, “Israil çocuklarla konuşun ve onlara söyle:
Sana verdiğin topraklara geldiğinde,
ve
hasat,
hasat ilk meyve bir demet getirecek
Rahip, Lord önce demet dalga olacak
sizin için kabul edilebilir olabilir.
Sabbath ‘dan sonraki gün rahip bunu yapacak.
“Sabbath ‘dan sonraki günden başlayarak,
Eğer dalga sunan Sheaf getirmek gün,
tam yedi hafta sayacağız.
ve sonra yedinci haftadan sonra gün, Ellinci gün,
LORD ‘a yeni tahıl teklifi sunacağız.“Bu yedinci ayın onuncu, kefaret günü,
ne zaman kutsal bir meclis tutmak ve kendinizi kangren olacak
ve LORD ‘a bir oblasyon sunuyoruz.“Bu yedinci ayın onbeşinci günü, LORD ‘un kabinleri ziyafeti.
yedi gün boyunca devam edecektir.
İlk gün kutsal bir meclis olacak.
ve sen hiç bir iş yapamazsın.
Yedi gün boyunca LORD ‘a bir oblasyon sunacağız.
ve sekizinci gün tekrar kutsal bir meclis tutacaktır
ve LORD ‘a bir oblasyon sunuyoruz.
O ciddi kapanışa göre hiçbir iş yapamazsın.

“Bunlar, bu nedenle, LORD festivalleri vardır
Eğer kutsal bir meclis ilan edecektir hangi,
ve Lord yanmış teklifleri ve tahıl teklifleri için bir adak olarak teklif,
Her gün için reçete olarak kurban ve libations. “

Responsorial Mezmur PS 81:3-4, 5-6, 10-11ab

R. (2a) Tanrı ‘ya mutluluğumuzu söyle.
Bir melodi alın ve timbrel ses,
hoş ARP ve Lyre.
Yeni ayda trompet üfle.
dolunay, bizim kutsal ziyafette.
R. bizim yardımımız Tanrı ‘ya sevinç Ile Sing.
Bunun için Israil ‘de bir tüzük,
Jacob tanrısı bir yönetmelik,
Kim Joseph için bir kararname yaptı
Mısır toprakından çıktığında.
Tanrı ‘ya mutluluğumuzu söyle.
Aranızda garip bir Tanrı olmayacak.
ne de herhangi bir uzaylı tanrısı ibadet edecektir.
Ben, Tanrım, senin Tanrın
Seni Mısır toprakından ileri götürdü.
R. bizim yardımımız Tanrı ‘ya sevinç Ile Sing.

Alleluia 1 Pt 1:25

Al. alleluia, alleluia.
Tanrı ‘nın kelimesi sonsuza dek kalır;
Bu kelime size ilan edilmiştir.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel MT 13:54-58 metre

İsa onun yerli yerine geldi ve onların sinagog insanlar öğretti.
Onlar şaşırdılar ve dedi ki,

“Bu adam bu kadar bilgelik ve kudretli işler nereden aldı?
Marangozun oğlu değil mi?
Annesi Mary adında değil
ve kardeşler James, Joseph, Simon ve Judas?
Kız kardeşleri bizimle değil mi?
Bu adam bütün bunları nereden aldı?
Ve ona
saldırdılar.
Ama Isa onlara dedi ki,
“Bir peygamber, yerlisi dışında onursuz değildir.
ve kendi evinde. “
Ve orada pek çok güçlü işler yapmadı.
inanç eksikliği nedeniyle.


—-
Ortodoks:

35 Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum, özgürlüğünüzü kısıtlamak için değil. İlginizi dağıtmadan, Rab’be adanmış olarak, O’na yaraşır biçimde yaşamanızı istiyorum.

36 Bir kimse nişanlı olduğu kıza yakışıksız davrandığını düşünüyorsa, aşırı tutkuları varsa ve evlenmesi gerekiyorsa, istediğini yapsın, günah işlemiş olmaz; evlensinler. 37 Ama zorunluluk altında bulunmayan, yüreği kararlı, istediğini yapabilecek durumdaki kişi, nişanlısıyla evlenmemeye yüreğinde karar vermişse, iyi eder. 38 Kısacası nişanlısıyla evlenen iyi eder, evlenmeyense daha iyi eder.

39 Kadın, kocası yaşadıkça kocasına bağlıdır. Kocası ölürse dilediği kimseyle evlenmekte özgürdür; yeter ki, o kişi Rab’be ait biri olsun. 40 Ama dul kadın, olduğu gibi kalırsa daha mutlu olur. Ben böyle düşünüyorum ve sanırım bende de Tanrı’nın Ruhu vardır.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+7:35

Putlara Sunulan Kurbanların Eti

8

1 Şimdi putlara sunulan kurbanların etine gelelim. “Hepimizin bilgisi var” diyorsunuz, bunu biliyoruz. Bilgi insanı böbürlendirir, sevgiyse geliştirir. 2 Bir şey bildiğini sanan, henüz bilmesi gerektiği gibi bilmiyordur. 3 Ama Tanrı’yı seveni Tanrı bilir.

4 Putlara sunulan kurban etinin yenmesine gelince, biliyoruz ki, “Dünyada put bir hiçtir” ve “Birden fazla Tanrı yoktur”. 5–6 Yerde ya da gökte ilah diye adlandırılanlar varsa da –nitekim pek çok “ilah”, pek çok “rab” vardır– bizim için tek bir Tanrı Baba vardır. O her şeyin kaynağıdır, bizler O’nun için yaşıyoruz. Tek bir Rab var, O da İsa Mesih’tir. Her şey O’nun aracılığıyla yaratıldı, biz de O’nun aracılığıyla yaşıyoruz.

7 Ne var ki, herkes bu bilgiye sahip değildir. Hâlâ putperest alışkanlıklarının etkisinde kalan bazıları, yedikleri etin puta sunulduğunu düşünüyorlar. Vicdanları zayıf olduğu için lekeleniyor. 8 Yiyecek bizi Tanrı’ya yaklaştırmaz. Yemezsek bir kaybımız olmaz, yersek de bir kazancımız olmaz. 9 Yalnız dikkat edin, bu özgürlüğünüz vicdanı zayıf olanların sürçmesine neden olmasın.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+8:1

İsa Dört Bin Kişiyi Doyuruyor

29 İsa oradan ayrıldı, Celile Gölü’nün kıyısından geçerek dağa çıkıp oturdu. 30 Yanına büyük bir kalabalık geldi. Beraberlerinde kötürüm, kör, çolak, dilsiz ve daha birçok hasta getirdiler. Hastaları O’nun ayaklarının dibine bıraktılar. O da onları iyileştirdi. 31 Halk, dilsizlerin konuştuğunu, çolakların iyileştiğini, körlerin gördüğünü, kötürümlerin yürüdüğünü görünce şaştı ve İsrail’in Tanrısı’nı yüceltti. ….”

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+15:35



https://oca.org/readings/daily/2019/08/02


The Message of Garabandal (English)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir