0228_1010_papa-buddha

Onlar bir saygı işareti olarak pagan tanrıları onurlandırmak için benim ev kullanacak, hangi dünya anlatılacak sadece adil olduğunu

Gerçeği Kitap:
18 Mayıs 2014 @ 7:15pm

Onlar bir saygı işareti olarak pagan tanrıları onurlandırmak için benim ev kullanacak, hangi dünya anlatılacak sadece adil olduğunu

Benim pahalıya sevgili kızım, tüm kehanetler size verilen şimdi dışarı dökülmeye başlar – bir seferde bir damla, tüm hızla su gibi bir dokunuşla acele dökmek kadar. Dünya üzerindeki kilisem ile bağlantılı olaylar, işler ve Eylemler, yakında sizin tarafınızdan tanık olacak. Benim kutsal kelime hakkında rahatsız edilecek iddiaları yapmak isteyenler susturulacak, bu yüzden gelecek olaylar tarafından olacak şok.

Benden gelen tek şeyi babamdan geliyor. Ne zaman babam gelecekteki olayların ayrıntılarını dikte, onun misyonu bir parçası olarak ruhları kurtarmak için, onlar olacak emin olun. Benim kilisedeki radikal reformların yeni dönemi olarak, pek çok Hıristiyan olmayan Grup kucakladı. Ve, ben tüm ruhlar hoş geldiniz iken, benim kelime izin asla – üzerine benim kilise inşa edilmiştir – bir kenara itti olmak. Beni kabul etmeyen olanlar, çünkü kim olduğumu inanmıyorsan, evime karşılanacak. Her misafirperverliği gösterilecektir; büyük nezaket ile tedavi edilebilir; hediyeler ile sunulan ve henüz onlar Host kabul reddedecek. Sonra, zaman içinde, onlar, dünya anlatılacak bir saygı işareti olarak pagan tanrıları onurlandırmak için benim ev kullanacak sadece adil. Hıristiyanlar Tanrı onları kilise içine olmayan inananlar hoş bekliyoruz olacağını söylendi. Beni onurlandıracak bazı uygulamaların bu ziyaretçilerine hakaret etmek için adapte olması gerekecek. Yakında, benim ev, artık bana ait olacak, orada benim gerçek Kutsal kelime küçük bir tartışma olacak.

Onlar benim Lips gelen anlatacağım yeni kelimeler, benim kilise tarafından Earth benim ev içine yabancılara hoş geldiniz için kullanılacaktır. Ve, Ben sessizce köşede oturmak, onlar benim evimde aylık çalışacak; hazineleri ve beni, sevgili annem ve Cross istasyonları ile ilişkili tüm sembolleri, almak. Benim ev tüm ben sevgili tutmak ve imposterleri orada ikamet alacak çıplak çıkartılacak. Bu garip Hatıra törenleri bir yer olacak; yeni ve alışılmadık dualar ve yeni kitap eski yerini alacak. Bu My Home ayrılmak zorunda kadar devam edecektir, benim kutsal varlığı için uygun olacak gibi. Benim tüm masum takipçileri için, onlar sadece ne inandığımız Katolik din modernize etmek için bir girişim olacağını göreceksiniz.

Yakında artık benim ev için anahtar olacak, onlar da bu uzağa alacak. Ben benim ev sonra sadece benim sadık kutsal hizmetçilerim, benim sevgili takipçileri ve kalpleri bana açık olacak olan kalplerinde yapacaktır. Benim evim senin. Evim herkes için. Ama ben eve kafir hoş geldiniz, bu onlara kendi gümrük kabul etmek veya Rabin ev yer almak için onların törenleri izin Tanrı’nın çocukları zorlamak için hakkı vermez.

Eğer iman bu şekilde kullanılmak üzere izin asla veya tehlikeye, putperestler benim evim tarnik izin vermek için.

Senin ISA”


—-
Roma Katolik:

Paskalya ‘nın dördüncü haftası Cumartesi
Lectionary: 284

Okuma 1 Elçilerin İşleri 13:44-52

Aşağıdaki Sabbath üzerinde
Neredeyse tüm şehir
Tanrı ‘nın sözünü duymak için toplandı.
Yahudiler kalabalıkları görünce kıskançlıkla doluydu.
ve şiddet istismar ile Paul ne dedi çelişilmiş.
Hem Paul hem de Barnabas cesurca konuştu ve dedi ki,
“Tanrı ‘nın sözü önce seninle konuşmalıdır,
Ama onu reddeden beri
ve kendinizi sonsuz hayata layık olmayan bir şekilde kınıyorsunuz.
Şimdi de
Yahudi ‘ye döneceğiz.
Tanrı bize komuta etti.
Seni
Yahudi ‘ye ışık yaptım.
bir kurtuluş aracı olabilir
dünyanın sonuna kadar. “Bu işitildikleri zaman,

ulusların memnuniyet duydukları
ve Tanrı ‘nın
sözünü yüceltti.
Ebedi hayata inanıldı.
ve Tanrı ‘nın
kelime yaymak için devam etti
Tüm bölge boyunca.
Yahudiler, ancak, ibadet edilen önem kadınları incited
ve şehrin önde gelen adamları,
Paul ve Barnabas ‘a karşı bir zulüm yarattı.
ve onları topraklarından uzaklaştırdım.
Bu yüzden onlara karşı protesto içinde ayaklarından toz salladı
ve Iconium ‘a gitti.
Müritler sevinç ve kutsal ruh ile doluydu.

Responsorial Mezmur PS 98:1, 2-3ab, 3cd-4

R. (3cd) Dünyanın tüm uçları Tanrı ‘nın tasarruf gücünü gördü.
Veya:
R. alleluia.
Tanrı ‘ya yeni bir şarkı söyle.
o harika işler yaptı için;
Sağ eli onun için zafer kazandı.
Kutsal kolunu.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı ‘nın tasarruf gücünü gördü.
Veya:
R. alleluia.
LORD onun kurtuluş bilinen yaptı:
milletleri görünce onun adaleti ortaya koydu.
İyiliği ve sadakatini hatırladı.
Israil evine doğru.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı ‘nın tasarruf gücünü gördü.
Veya:
R. alleluia.
Dünyanın tüm uçları gördük
Tanrı ‘Nın kurtuluşu.
Tanrı ‘ya sevinçle söyle, tüm topraklar;
şarkı içine break; övgü şarkı.
R. Dünyanın tüm uçları Tanrı ‘nın tasarruf gücünü gördü.
Veya:
R. alleluia.

Alleluia JN 8:31B-32

Al. alleluia, alleluia.
Eğer benim sözüme kalırsanız, gerçekten benim havarilerim olacak.
ve gerçeği bilecektir, Lord diyor.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 14:7-14

İsa, havarilerine şöyle dedi:
Eğer beni tanıyorsun, o zaman babamı da tanıyor olursun.
Şu andan itibaren onu tanıyorsun ve onu gördün. ”

Philip ISA ‘ya dedi ki,
“Efendi, bize babasını göster, bu bizim için yeterli olacak.”
İsa ona dedi ki, “uzun bir süre seninle birlikte oldum
ve hala beni tanıyor musun, Philip?
Beni gören her kimse babamı gördü.
“Bize babasını göster” nasıl diyebilirsiniz?
Babamın ve babamın benim içinde olduğuna inanmıyor musun?
Seninle konuştuğum kelimeler kendi başıma konuşmaz.
Bana karşı gelen baba işleri yapıyor.
İnan bana, babam ve babam benim içinde.

ya da başka, çünkü işleri kendilerini inanıyoruz.
Amin, Amin, sana diyorum,
Bana inanan her kimse benim yaptığım işleri yapacak.
ve bundan daha büyük olanları yapacak,
Çünkü babama gidiyorum.
Ve benim adımda ne istersen, ben yaparım.
Böylece baba oğul ‘da yüceltilmiş olabilir.
Benim adımda bir şey sorarsan, bunu yapacağım. “”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

20 Havralarda İsa’nın Tanrı’nın Oğlu olduğunu hemen duyurmaya başladı. 21 Onu duyanların hepsi şaşkına döndü. “Yeruşalim’de bu adı ananları kırıp geçiren adam bu değil mi? Buraya da, öylelerini tutuklayıp başkâhinlere götürmek amacıyla gelmedi mi?” diyorlardı. 22 Saul ise günden güne güçleniyordu. İsa’nın Mesih olduğuna dair kanıtlar göstererek Şam’da yaşayan Yahudiler’i şaşkına çeviriyordu.

23 Aradan günler geçti. Yahudiler Saul’u öldürmek için bir düzen kurdular. 24 Ne var ki, kurdukları düzenle ilgili haber Saul’a ulaştı. Yahudiler onu öldürmek için gece gündüz kentin kapılarını gözlüyorlardı. 25 Ama Saul’un öğrencileri geceleyin kendisini aldılar, kentin surlarından sarkıttıkları bir küfe içinde aşağı indirdiler.

26 Saul Yeruşalim’e varınca oradaki öğrencilere katılmaya çalıştı. Ama hepsi ondan korkuyor, İsa’nın öğrencisi olduğuna inanamıyorlardı. 27 O zaman Barnaba onu alıp elçilere götürdü. Onlara, Saul’un Şam yolunda Rab’bi nasıl gördüğünü, Rab’bin de onunla konuştuğunu, Şam’da ise onun İsa adını nasıl korkusuzca duyurduğunu anlattı. 28 Böylelikle Saul, Yeruşalim’de girip çıktıkları her yerde öğrencilerle birlikte bulunarak Rab’bin adını korkusuzca duyurmaya başladı. 29 Dili Grekçe olan Yahudiler’le konuşup tartışıyordu. Ama onlar onu öldürmeyi tasarlıyorlardı. 30 Kardeşler bunu öğrenince onu Sezariye’ye götürüp oradan Tarsus’a yolladılar.

31 Bütün Yahudiye, Celile ve Samiriye’deki inanlılar topluluğu esenliğe kavuştu. Gelişen ve Rab korkusu içinde yaşayan topluluk Kutsal Ruh’un yardımıyla sayıca büyüyordu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+9:1

17 Size şu buyruğu veriyorum: Birbirinizi sevin!”

Dünyanın Nefreti

18 Dünya sizden nefret ederse, sizden önce benden nefret etmiş olduğunu bilin. 19 Dünyadan olsaydınız, dünya kendisine ait olanı severdi. Ne var ki, dünyanın değilsiniz; ben sizi dünyadan seçtim. Bunun için dünya sizden nefret ediyor. 20 Size söylediğim sözü hatırlayın: ‘Köle efendisinden üstün değildir.’ Bana zulmettilerse, size de zulmedecekler. Benim sözüme uydularsa, sizinkine de uyacaklar. 21 Bütün bunları size benim adımdan ötürü yapacaklar. Çünkü beni göndereni tanımıyorlar. 22 Eğer gelmemiş ve onlara söylememiş olsaydım, günahları olmazdı; ama şimdi günahları için özürleri yoktur. 23 Benden nefret eden, Babam’dan da nefret eder. 24 Başka hiç kimsenin yapmadığı işleri onların arasında yapmamış olsaydım, günahları olmazdı. Şimdiyse yaptıklarımı gördükleri halde hem benden hem de Babam’dan nefret ettiler. 25 Bu, yasalarında yazılı, ‘Yok yere benden nefret ettiler’ sözü yerine gelsin diye oldu.

26 “Baba’dan size göndereceğim Yardımcı, yani Baba’dan çıkan Gerçeğin Ruhu geldiği zaman, bana tanıklık edecek. 27 Siz de tanıklık edeceksiniz. Çünkü başlangıçtan beri benimle birliktesiniz.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+15:17

 “Bunları size, sendeleyip düşmeyesiniz diye söyledim. 2 Sizi havra dışı edecekler. Evet, öyle bir saat geliyor ki, sizi öldüren herkes Tanrı’ya hizmet ettiğini sanacak. …

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+16:1


17 Mayıs 2014 3:54pm


Sonra, onun varlığı Bilindiği gibi, aynı ruh nefretin konusu olacaktır. Şeytan Tanrı ‘Nın ışığında olan ruhlara çekilir. Daha sonra seçilen ruhu aşağılayarak her türlü aracı kullanacak ve genellikle bunu kullandığı zayıf ruhu aldatarak, mütevazi ruhla ağrı ve acı çektirecek şekilde kullanır.

Ne yazık ki, beni seven birçok insan, Tanrı ‘nın annesi, bana gelip diğer ruhları yok etmek için onlara yardımcı olmak için yalvarıyor. Bu ruhlar, bana Tanrı ‘nın cezasını hak ettiklerini söylüyorlar. Benim oğlum için bu tür ruhlar üzerinde karar vermek için sorduğunuzda, kalplerinde yatıyor nefreti nedeniyle, onların duaları asla duyulacak. Beni nasıl seviyorsun, oğluma tapıyor ve başkalarından nefret ettiğinde gerçek ‘e bağlılığınızı mı? Oh ne kadar kurnaz o kutsal ruhlar, onları dikkatini dağıtmak için izin verdi kutsanacak kötü biridir. Bir kez gurur bir ruh kuls, hemen ışığı kaybeder. To daha uzakta o Tanrı ‘Nın ışığında kendini kaldırır olur koyu. …”



—-
göl görüntüle (Torah):

Şabat Yılı

25

 RAB Sina Dağı’nda Musa’ya şöyle dedi: 2 “İsrail halkına de ki, ‘Size vereceğim ülkeye girdiğiniz zaman, ülke RAB için Şabat’ı kutlamalı. 3 Altı yıl tarlanı ekeceksin, bağını budayacaksın, ürününü toplayacaksın. 4 Ama yedinci yıl toprak dinlenecek. O yıl Şabat Yılı olacak, RAB’be adanacak. Tarlanı ekmemeli, bağını budamamalısın. 5 Hasadının ardından süreni biçmeyecek, budanmamış asmanın üzümlerini toplamayacaksın. O yıl ülke için dinlenme yılı olacak. 6 Şabat Yılı’nda ülke ne ürün verirse, sizin için, köleleriniz, cariyeleriniz, yanınızda çalışan ücretliler ve aranızda yaşayan yabancılar için yiyecek olacak. 7 Ülkede yetişen ürünler kendi hayvanlarınızı da yabanıl hayvanları da doyuracak.’ ”

Özgürlük Yılı

8 “ ‘Yedi yılda bir kutlanan Şabat yıllarının yedi kez geçmesini bekleyin. Yedi kez geçecek Şabat yıllarının toplamı kırk dokuz yıldır. 9 Sonra, yedinci ayın onuncu günü, yani günahları bağışlatma günü, bütün ülkede yüksek sesle boru çalınacak. 10 Ellinci yılı kutsal sayacak, bütün ülke halkı için özgürlük ilan edeceksiniz. O yıl sizin için özgürlük yılı olacak. Herkes kendi toprağına, ailesine dönecek. 11 Ellinci yıl sizin için özgürlük yılı olacak. O yıl ekmeyecek, ürünün ardından süreni biçmeyecek, budanmamış asmanın üzümlerini toplamayacaksınız. 12 Çünkü o yıl özgürlük yılıdır. Sizin için kutsaldır. Yalnız tarlalarda kendiliğinden yetişeni yiyebilirsiniz.

13 “ ‘Özgürlük yılında herkes kendi toprağına dönecek. 14 Bir komşuna tarla satar ya da ondan tarla alırsan, birbirinize haksızlık yapmayacaksınız. 15 Eğer sen ondan alıyorsan, özgürlük yılından sonraki yılların sayısına göre ödeyeceksin, o da sana ürün yıllarının sayısına göre satacak. 16 Yılların sayısı çoksa fiyatı artıracak, azsa indireceksin. Çünkü sana yıllık ürünlerini satıyor. 17 Birbirinize haksızlık yapmayacak, Tanrınız’dan korkacaksınız. Tanrınız RAB benim.

18 “ ‘Kurallarıma uyacak, ilkelerimi özenle yerine getireceksiniz. Böylece ülkede güvenlik içinde yaşayacaksınız. 19 Ülke de ürün verecek, sizi doyuracak ve orada güvenlik içinde oturacaksınız. 20 Toprağımızı ekmez, ürünümüzü toplamazsak, yedinci yıl ne yiyeceğiz? diye sorarsanız, 21 altıncı yıl size öyle bir bereket göndereceğim ki, toprak üç yıllık ürün verecek. 22 Sekizinci yıl toprağınızı ekerken, dokuzuncu yıl ürün alıncaya kadar eski ürününüzü yiyeceksiniz.

23 “ ‘Tarlanız temelli olarak satılamaz. Çünkü bana aittir. Sizse yabancısınız, konuğumsunuz. 24 Miras alacağınız ülkenin her yerinde tarlanın asıl sahibine tarlasını geri alma hakkı tanımalısınız. 25 Kardeşlerinizden biri yoksullaşır, toprağının bir parçasını satmak zorunda kalırsa, en yakın akrabası gelip toprağı geri alabilir. 26 Toprağını satın alacak yakın bir akrabası yoksa, sonradan durumu düzelir, yeterli para bulursa, 27 satış yaptıktan sonra geçen yılları hesaplayacak ve geri kalan parayı toprağını sattığı adama ödeyip toprağına dönecek. 28 Ancak toprağını geri alacak parayı bulamazsa, toprak özgürlük yılına kadar onu satın alan adama ait olacak. O yıl toprağı elinden çıkaracak, satan adam da toprağına kavuşacak.

29 “ ‘Surlu bir kentte evini satan adamın evi sattıktan tam bir yıl sonrasına kadar onu geri alma hakkı olacaktır. 30 Eğer bir yıl içinde evini geri almazsa, ev temelli olarak alıcıya geçecek, kuşaklar boyunca yeni sahibinin olacaktır. Özgürlük yılında ev yeni sahibinin elinden alınmayacaktır. 31 Ama surlarla çevrilmemiş köylerdeki evler tarlalar gibi işlem görecektir. İlk sahibinin evi geri alma hakkı olacak, özgürlük yılında evi satın alan onu geri verecektir.

32 “ ‘Ancak Levililer kendilerine ait kentlerde sattıkları evleri her zaman geri alma hakkına sahiptirler. 33 Eğer bir Levili bu kentlerde sattığı evi geri alamazsa, özgürlük yılında ev kendisine geri verilecektir. Çünkü Levililer’in kentlerindeki evler onların İsrail halkının arasındaki mülkleridir. 34 Kentlerinin çevresindeki otlaklar ise satılamaz. Çünkü bunlar onların kalıcı mülküdür. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Lev%C4%B1l%C4%B1ler+25:1

6 Yeremya, “RAB bana şöyle seslendi” diye yanıtladı, 7 “Amcan Şallum oğlu Hanamel sana gelip, ‘Anatot’taki tarlamı satın al. Çünkü en yakın akrabam olarak tarlayı satın alma hakkı senindir’ diyecek.

8 “Sonra RAB’bin sözü uyarınca amcamın oğlu Hanamel muhafız avlusunda yanıma gelip, ‘Benyamin bölgesinde, Anatot’taki tarlamı satın al’ dedi, ‘Çünkü miras hakkı da en yakın akrabalık hakkı da senindir. Onu kendin için satın al.’ “O zaman RAB’bin sözünün yerine geldiğini anladım.

9 Böylece Anatot’taki tarlayı amcamın oğlu Hanamel’den satın aldım. Tarlaya karşılık kendisine on yedi şekel gümüş tartıp ödedim. 10 Satış belgesini çağırdığım tanıkların önünde imzalayıp mühürledim, gümüşü terazide tarttım. 11 Satış belgesini –kural ve koşulları içeren mühürlenmiş kâğıdı ve açık sözleşme belgesini– aldım. 12 Amcamın oğlu Hanamel’in, satış belgesini imzalayan tanıkların ve muhafız avlusunda oturan bütün Yahudiler’in gözü önünde satış belgesini Mahseya oğlu Neriya oğlu Baruk’a verdim.

13 “Hepsinin gözü önünde Baruk’a şu buyrukları verdim: 14 ‘İsrail’in Tanrısı, Her Şeye Egemen RAB diyor ki, Bu satış belgesini –mühürlenmiş, açık olanını– al, uzun süre durmak üzere bir çömleğe koy. 15 Çünkü İsrail’in Tanrısı, Her Şeye Egemen RAB söz veriyor, bu ülkede yine evler, tarlalar, bağlar satın alınacak’ diyor.

16 “Tarlanın satış belgesini Neriya oğlu Baruk’a verdikten sonra RAB’be şöyle yakardım:

17 “Ey Egemen RAB! Büyük gücünle, kudretinle yeri göğü yarattın. Yapamayacağın hiçbir şey yok. 18 Binlerce insana sevgi gösterir, ama babaların işlediği günahların karşılığını çocuklarına ödetirsin. Ey büyük ve güçlü Tanrı! Her Şeye Egemen RAB’dir senin adın. 19 Tasarıların ne büyük, işlerin ne güçlü! Gözlerin insanların bütün yaptıklarına açıktır. Herkese davranışlarına, yaptıklarının sonucuna göre karşılığını verirsin. 20 Sen ki, Mısır’da, İsrail’de, bütün insanlar arasında bugüne dek mucizeler, harikalar yarattın. Bugün olduğu gibi ün kazandın. 21 Halkın İsrail’i belirtilerle, şaşılası işlerle, güçlü, kudretli elinle, büyük korku saçarak Mısır’dan çıkardın. 22 Atalarına vereceğine ant içtiğin bu toprakları, süt ve bal akan ülkeyi onlara verdin. 23 Gelip ülkeyi mülk edindiler, ama senin sözünü dinlemediler, Kutsal Yasan uyarınca yürümediler. Yapmalarını buyurduğun şeylerin hiçbirini yapmadılar. Bu yüzden bütün bu felaketleri getirdin başlarına.

24 “İşte, kenti ele geçirmek için kuşatma rampaları yapıldı. Kılıç, kıtlık, salgın hastalık yüzünden kent saldıran Kildaniler’e teslim edilecek. Söylediklerin yerine geldi, sen de görüyorsun! 25 Yine de, Egemen RAB, kent Kildaniler’e teslim edileceği halde sen bana, ‘Tarlayı çağırdığın tanıklar önünde gümüşle satın al’ dedin.”

26 Bunun üzerine RAB Yeremya’ya şöyle seslendi: 27 “Bütün insanlığın Tanrısı RAB benim. Var mı yapamayacağım bir şey? …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yeremya+32:1

—–
https://www.hebcal.com/sedrot/behar

18 Mayıs 2014 @ 7:15pm

Onlar bir saygı işareti olarak pagan tanrıları onurlandırmak için benim ev kullanacak, hangi dünya anlatılacak sadece adil olduğunu

Benim pahalıya sevgili kızım, tüm kehanetler size verilen şimdi dışarı dökülmeye başlar – bir seferde bir damla, tüm hızla su gibi bir dokunuşla acele dökmek kadar. Dünya üzerindeki kilisem ile bağlantılı olaylar, işler ve Eylemler, yakında sizin tarafınızdan tanık olacak. Benim kutsal kelime hakkında rahatsız edilecek iddiaları yapmak isteyenler susturulacak, bu yüzden gelecek olaylar tarafından olacak şok.


—-

“…  “Bu nedenle onlar Tanrı ‘nın tahtından önce stand
ve onun tapınağında gece gündüz ona ibadet.
Tahtta oturan kişi onları sığınacak.
Artık açlık ya da susuzluktan olmayacak.
ne de güneş veya herhangi bir ısı onları grev olacaktır.
Tahta merkezinde olan kuzu için
Onları çoban olacak
ve onları yaşam veren su yaylar için yol,
ve Tanrı gözlerinden her yırtılma ortadan silinecektir. “
————

It’s Official! Pope Francis reveals plans for “One World Religion” (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=07dPzM5q43c&t=0s

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir