Kurtuluş annesi: Tanrı ‘nın bereket için sorduğunuzda başka lanetlemelisiniz

Gerçeği Kitap:
17 Mayıs 2014 3:54pm

Kurtuluş annesi: Tanrı ‘nın bereket için sorduğunuzda başka lanetlemelisiniz

Sevgili çocuğum, oğlumun Tanrı ‘nın çocukları üzerine özel iyilik verdiği zaman, bu da alıcı bölümünde beklenen bir sorumluluk olduğunu gösterir. Her nimet için, sevgili çocuklar, sen benim oğlum alırsınız, her zaman Tanrı sayesinde vermek gerekir. Oğlum bir ruhun üzerine göksel graces ‘i sunduğunda o kişiden çok şey bekleniyor. Her ruh sonra benim oğlum tarafından öğretilen ne göre hayatlarını yaşamak gerekir.

Benim oğlum onun varlığını onun üzerine çağrılırken hissetti yapar. Daha açık ruh onun sevgisi için, daha o onun Sacred Heart daha yakın olacak. Ancak, bir ruh benim oğlum önce kendini exalts, onun yardım isteyen, hiçbir şey o ‘ndan verim olacaktır. Tanrı mütevazı ruhları sever. Onlar üzerinde büyük graces bolluk. Ne kadar çok graces alıyorsanız, o ‘nun daha fazlası içinde mevcut olacak. Sonra, onun varlığı Bilindiği gibi, aynı ruh nefretin konusu olacaktır. Şeytan Tanrı ‘Nın ışığında olan ruhlara çekilir. Daha sonra seçilen ruhu aşağılayarak her türlü aracı kullanacak ve genellikle bunu kullandığı zayıf ruhu aldatarak, mütevazi ruhla ağrı ve acı çektirecek şekilde kullanır.

Ne yazık ki, beni seven birçok insan, Tanrı ‘nın annesi, bana gelip diğer ruhları yok etmek için onlara yardımcı olmak için yalvarıyor. Bu ruhlar, bana Tanrı ‘nın cezasını hak ettiklerini söylüyorlar. Benim oğlum için bu tür ruhlar üzerinde karar vermek için sorduğunuzda, kalplerinde yatıyor nefreti nedeniyle, onların duaları asla duyulacak. Beni nasıl seviyorsun, oğluma tapıyor ve başkalarından nefret ettiğinde gerçek ‘e bağlılığınızı mı? Oh ne kadar kurnaz o kutsal ruhlar, onları dikkatini dağıtmak için izin verdi kutsanacak kötü biridir. Bir kez gurur bir ruh kuls, hemen ışığı kaybeder. To daha uzakta o Tanrı ‘Nın ışığında kendini kaldırır olur koyu.

(Eğer *editör) Bana müdahale etmemi sorduğunuzda, senin adınıza, benim oğlumla, her zaman kalbindeki aşkın dolgunluk ile gelmelisiniz. Tanrı ‘nın nimet için sorduğunuzda başka lanetlemelisiniz, bunun için onun için abhorrent olduğunu. Nefretin cennette rol oynamıyor.

Bana gelin, sevgili çocuklar, sadece düşmanlarınız için kalplerinizde aşkla, ve tüm dualarınız Tanrı ‘nın kutsal Irade’e göre cevaplanacak.

Sevgili annen

Kurtuluş annesi”

 
 
 

Mayıs 13, 2014 @ 8:50pm
…  Sadece royalty Hoşgeldiniz Milletler gibi, çok hazırlık Kral kendi toprakları üzerinde ayak bırakır önce gerekli olacaktır. Her şey bozulduğunda, çürümeye veya caddelerde çürük ile kaplı olduğunda, ziyaret edilen bir kralın gelmesi asla izin vermez. Bu tür ülkelerin temsilcileri, bu nedenle, onlar giyinmiş ve doğru ziyaret eden adamların karşılamak için hazırlanmış olduğundan emin olursunuz. Onlar büyük bir karşılama hazırlamak için önemli bir sorun gitmiş olacak ve onlar değerli olmak için, ziyaret Kral hoş geldiniz olarak gördükleri temsilcileri seçmiş olacak. Son olarak, onlar Kralın varış kutlamak için büyük bir tören hazırlayacaktır ve büyük bir gün sokakları hat ve büyük övgü şarkı. Onlar ziyaret hükümdarı ve onun maiyeti üzerine övgüye övgü olacaktır. Yani Tanrı ‘nın büyük gününde, ben, Isa Mesih, yargılamak için gelmek olacak.
 
Ben aniden Trompetler ses ve melekler korosu tatlı ses gelecek. Gökyüzü üç gün boyunca karanlık olacak, Ben dönmeden hemen önce. Daha sonra insan tarafından hiç görülmemiş renk çok sayıda içinde yanıyor olacak.  …”
Gökyüzü üç gün boyunca karanlık olacak, Ben dönmeden hemen önce
 
 
 

—-
Roma Katolik:

Paskalya dördüncü haftası Cuma
Lectionary: 283

Okuma 1 Elçilerin İşleri 13:26-33

Paul, Sidia ‘da Antakya ‘ya geldiğinde sinagog ‘da şöyle dedi:
“Kardeşlerim, Abraham ailesinin çocukları,
ve senin arasında Tanrı ‘Nın korkusuyla olan diğerleri,
Bize bu kurtuluş kelimesi gönderildi.
Kudüs ve liderlerinin sakinleri onu tanıyamadılar.
ve onu kınayarak peygamberlerin kahinleri yerine
Bu Sabbath sonra Sabbath okunur.
Ölüm cezası için bir gerekçe buldukları halde,
Pilate ‘e onu ölüme sokmasını istediler.
ve onun hakkında yazılmış olan her şeyi başardığında,
Onu ağaca götürdüler ve mezarına yerleştirdiler.
Ama Tanrı onu ölümden kaldırdı.
ve birçok gün için o göründü
Onu Galilee ‘den Kudüs ‘e kadar kim geldi?
Bunlar artık insanlardan önce tanık.
Biz kendimizi bu iyi haber ilan ediyoruz
Tanrı ‘Nın babalarımıza vaat ettikleri
o bizim için yerine getirilmesi için getirdi, onların çocukları, ISA kadar yükselterek,
İkinci Mezmur yazılı olarak,
Sen benim
oğlumsun; Bu gün seni aldım. “

Responsorial Mezmur PS 2:6-7, 8-9, 10-11ab

R. (7bc) Sen benim oğlumsun. bu gün seni aldım.
Veya:
R. alleluia.
“Benim kralımı ayarlarım.
Zion ‘da, kutsal dağım. “

Ben Rab Kararname ilan edecektir:
LORD bana dedi ki, “Sen benim oğlum;
Bu gün seni aldım. “
R. Sen benim oğlumsun. bu gün seni aldım.
Veya:
R. alleluia.
“Bana sor ve ben size vereceğim
miras için ülkeler
ve yeryüzünün bitine sahip olmak için.
Onları demir bir çubuk ile yönetecektir;
Onları bir toprak tabağı gibi kıracağız. “
R. Sen benim oğlumsun. bu gün seni aldım.
Veya:
R. alleluia.
Ve şimdi, Ey krallar, kulak verin;
uyarın, dünyanın hükümdarları.
Tanrı korku ile hizmet ve ondan önce sevinirler;
titreyen sevinç ile.
R. Sen benim oğlumsun. bu gün seni aldım.
Veya:
R. alleluia.

Alleluia JN 14:6

Al. alleluia, alleluia.
Ben yol ve gerçek ve hayat, Tanrı diyor;
Benden başka kimse babaya gelmiyor.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 14:1-6

İsa, havarilerine şöyle dedi:
“Kalplerinin sorunlu olmasını izin vermeyin.
Tanrı ‘ya inancın var; Benim de inancım var.
Babamın evinde birçok ikamet yeri vardır.
Eğer olmasaydı,
Sana bir yer hazırlamam gerektiğini söylemiş miydim?
Eğer gidip senin için bir yer hazırlayayım.
Tekrar gelip seni kendime götüreceğim.
Böylece ben de olabilirim.
Nereye gideceğim, yolu biliyorsun. ”
Thomas ona dedi ki,
“Efendi, nereye gittiğini bilmiyoruz;
yolu nasıl bilebiliriz? ”
İsa ona dedi ki, “Ben yol, gerçek ve hayatım.
Benden başka kimse babaya gelmiyor. “”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa Saul’a Görünüyor

9

1 Saul ise Rab’bin öğrencilerine karşı hâlâ tehdit ve ölüm soluyordu. Başkâhine gitti, Şam’daki havralara verilmek üzere mektuplar yazmasını istedi. Orada İsa’nın yolunda yürüyen kadın erkek, kimi bulsa tutuklayıp Yeruşalim’e getirmek niyetindeydi. 3 Yol alıp Şam’a yaklaştığı sırada, birdenbire gökten gelen bir ışık çevresini aydınlattı. 4 Yere yıkılan Saul, bir sesin kendisine, “Saul, Saul, neden bana zulmediyorsun?” dediğini işitti.

5 Saul, “Ey Efendim, sen kimsin?” dedi. “Ben senin zulmettiğin İsa’yım” diye yanıt geldi.

6 “Haydi kalk ve kente gir, ne yapman gerektiği sana bildirilecek.”

7 Saul’la birlikte yolculuk eden adamların dilleri tutuldu, oldukları yerde kalakaldılar. Sesi duydularsa da, kimseyi göremediler. 8 Saul yerden kalktı, ama gözlerini açtığında hiçbir şey göremiyordu. Sonra kendisini elinden tutup Şam’a götürdüler. 9 Üç gün boyunca gözleri görmeyen Saul hiçbir şey yiyip içmedi.

10 Şam’da Hananya adında bir İsa öğrencisi vardı. Bir görümde Rab ona, “Hananya!” diye seslendi. “Buradayım, ya Rab” dedi Hananya.

11 Rab ona, “Kalk” dedi, “Doğru Sokak denilen sokağa git ve Yahuda’nın evinde Saul adında Tarsuslu birini sor. Şu anda orada dua ediyor. 12 Görümünde yanına Hananya adlı birinin geldiğini ve gözlerini açmak için ellerini kendisinin üzerine koyduğunu görmüştür.”

13 Hananya şöyle karşılık verdi: “Ya Rab, birçoklarının bu adam hakkında neler anlattıklarını duydum. Yeruşalim’de senin kutsallarına nice kötülük yapmış! 14 Burada da senin adını anan herkesi tutuklamak için başkâhinlerden yetki almıştır.”

15 Rab ona, “Git!” dedi. “Bu adam, benim adımı öteki uluslara, krallara ve İsrailoğulları’na duyurmak üzere seçilmiş bir aracımdır. 16 Benim adım uğruna ne kadar sıkıntı çekmesi gerekeceğini ona göstereceğim.”

17 Bunun üzerine Hananya gitti, eve girdi ve ellerini Saul’un üzerine koydu. “Saul kardeş” dedi, “Sen buraya gelirken yolda sana görünen Rab, yani İsa, gözlerin açılsın ve Kutsal Ruh’la dolasın diye beni yolladı.” 18 O anda Saul’un gözlerinden balık pulunu andıran şeyler düştü. Saul yeniden görmeye başladı. Kalkıp vaftiz oldu.

Saul, Şam’da ve Yeruşalim’de

19 Sonra yemek yiyip kuvvet buldu. Saul birkaç gün Şam’daki öğrencilerin yanında kaldı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+9

48 Yaşam ekmeği Ben’im. 49 Atalarınız çölde man yediler, yine de öldüler. 50 Gökten inen öyle bir ekmek var ki, ondan yiyen ölmeyecek. 51 Gökten inmiş olan diri ekmek Ben’im. Bu ekmekten yiyen sonsuza dek yaşayacak. Dünyanın yaşamı uğruna vereceğim ekmek de benim bedenimdir.”

52 Bunun üzerine Yahudiler, “Bu adam yememiz için bedenini bize nasıl verebilir?” diyerek birbirleriyle çekişmeye başladılar. 53 İsa onlara şöyle dedi: “Size doğrusunu söyleyeyim, İnsanoğlu’nun bedenini yiyip kanını içmedikçe, sizde yaşam olmaz. 54 Bedenimi yiyenin, kanımı içenin sonsuz yaşamı vardır ve ben onu son günde dirilteceğim.

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+6:48

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/05/17
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir