Kurtuluş annesi: aşk ve sadece aşk Tanrı ‘dan geliyor. Nefret sadece şeytan ‘dan geliyor. Arasında hiçbir

Gerçeği Kitap:
27 Şubat 2014 @ 2:48pm

 

Çocuğum, bu kurtuluş misyonu ‘na karşı çok nefret var, çünkü kötü olan bir ruhu Tanrı ‘ya kaybetmek istemiyor. Tanrı bir peygamber aracılığıyla konuşurken, cehennem öfke yaratır. Her çaba bu koşullarda, Tanrı ‘nın Sözü susturmak için kötü bir tarafından yapılır. O, şeytan, insanlığın ruhunu kurtaracak her şeye karşı insanları zehirlemek için mümkün olan her şeyi yapacak.

Nefretini dolu ruhlara kadar nefreti yayacak, onlar artık ne yaptıklarını kontrol edene kadar onun istekli ajanlar olacak. Onun öfke ile dolu, onlar onların düşmanları olduğuna inanıyorlar olanlar için kalplerinde aşk hissetmek imkansız bulacaksınız. Sonra, onlar kendilerini nefret etmeye başlayacak ve Tanrı ‘ya karşı daha fazla günah, onlar korkunç bir acı ile dolu olacak. Eninde sonunda, bu tür nefreti ruhların üstesinden geldiğinde, kendilerini şeytan ‘dan serbest bırakmak mümkün olmayacaktır. Böyle ruhlar için çok dua gerekiyor. Eğer bir ruh Tanrı ‘nın kelimesine karşı küfür ederse, canavara karşı bir mücadele ile karşı karşıyayız, bu yüzden şiddetli, onun gücünü kendilerini iade etmek imkansız hale olacaktır. Tanrı ‘ya karşı onların laneti onların laneti olur ve hiçbir şey onlar için, o aşamada yapılabilir.

Nefretle dolu ruhlar, Tanrı ‘nın sözünü konuşmayın, bunun için olamaz. Nefret gerçekten Tanrı ‘yı seven olanlar dudakları asla dökülecek. Ne kadar iyi olursa olsun, şeytanın gücünü asla hafife almamalısınız. İlk başta, kötü olan, kurbanı yalanlarını doldurduğu zaman çok inandırıcı olacak. Hatta manevi bir anlamda o ben, Tanrı ‘nın annesi, kim ruhu ile iletişim kurar yaratacak. O, içinde, ruhun kötü bir hareket, işlem ya da kelime olarak algıladığı ne karşı öfke duygusu içinde, aşılamak için Tanrı ‘nın ruhu aşkı kullanacak. O, zaman zaman, Tanrı ‘nın sadık hizmetkârları olabilir ruhları tuzaklar. Ama, bir kez bir ruh kötü bir nefret herhangi bir şekilde doldurmak için izin verir, o imkansız onu özgür olmak bulacaksınız. Sadece dua ve büyük kefaret ve tevazu eylemleri onu uzağa götürmek olabilir. Bir süre sonra, ruh bir şey, öfke, rahatsızlık, anksiyete ve barış tam eksikliği, ruh devralır, onu rahatsız olduğunu bilecektir. Kötü bir, ruh, nihayet, Tanrı ‘Ya karşı döner ve ona karşı küfür kadar, dinlenme olmayacaktır.

Çocuklar, Tanrı ‘nın mükemmelliği hakkında ruhlarınıza şüphe koyanlar ile asla meşgul olmalısınız. Tanrı ‘yı lanetlenen kişiler ile meşgul olduğunuzda, kontamine olacaksınız. Bunu yaptığınızda, aynı zamanda daha önce hiç hissetmeyeceğim bir nefretle dolu olacak. Sonra tekrar Tanrı ‘nın varlığı stand layık yapılabilir önce, büyük bir yardım ve müdahale gerekir.

Herhangi bir nefreti görmezden gelme, Tanrı ‘dan asla gelmez. Nefretin gelişeceği tek bir kaynak var ve bu da şeytan. Şeytanla Engage ve kalplerini nefretle dolduran o zaman bu zehir ruhuna dökülecek. Bu durumu yoksay. Sessiz kal. Başkalarından nefret eden ruhlar için dua et. Bu günaha karşı korumak için Kutsal Tesbih benim okunmalı.

Ben bu şeylerin sizi uyarıyorum, şeytanın gücü bu kez çok güçlü olduğu için, benim oğlum, Isa Mesih ‘e inanan dünya çapında tüm bu insanların ruhları çalmaya çalışır, ve bana sadık olanlar, onun sevgili anne. Lütfen bana dikkat et, şu anda, seni nefretle korumak için bu namazını okuyan.

Crusade Prayer (138) nefretle koruma

O kurtuluş annesi, beni her türlü nefretle koru. Nefretle karşı karşıya kaldığında sessiz kalmama yardım et. Isa Mesih ‘e olan bağlılık konusunda beni güçlü tut, en zayıf olduğum zaman. Dudaklarımı mühürle. Bana sözlerle beni meşgul olanlar, oğlunuz ya da benim inanç nedeniyle beni alay edenler öğretilerini inkar bana geri dönmek için yardım. Bu ruhlar için dua et, sevgili anne, böylece şeytan ‘ı reddedip, aşkınızın huzuru ve kutsal ruh ‘un saltanatını hissederler, ruhları içinde. Amin.

Aşk ve sadece aşk Tanrı ‘dan geliyor. Nefret sadece şeytan ‘dan geliyor. Arasında hiçbir şey yok. Orta değil. Ya oğlum ya da ona karşı olursun.

Sevgili annen

Kurtuluş annesi”

 

—-
Roma Katolik:

Çarşamba yedinci haftanın sıradan zaman
Lectionary: 343

Okuma 1 Efendim 4:11-19

Bilgelik çocukları içine hayat nefes
ve onu arayanlar admonishes.
Onu seven, hayatını seviyor;
Onu arayan olanlar Lord tarafından kucakladı olacaktır.
Onu hızlı bir şekilde miras tutan o zafer;
Her nerede olursa olsun, LORD nimet bestows.
Ona hizmet edenler kutsal bir hizmet;
Onu seviyorum kim LORD seviyor.
Yargıçlar ülkelerine itaat ediyor;
Onun en büyük odalarında onun duraklarına eskiye ait mixtaps.
Eğer biri ona güvenirse, ona sahip olacak;
onun torunları da onu miras alacak.
Onunla yabancı olarak yürüyor.
ve ilk başta onu teste koyar;
Onun üzerine getiren korku ve dehşet
ve onu disiplin ile dener
Onun yasaları tarafından denemeye ve ruhuna güvenene kadar.
Sonra ona mutluluk getirmek için geri geliyor
ve onlara sırlarını açığa
ve onun üzerine yığını olacak
bilgi hazineleri ve adalet anlayışı.
Ama eğer onu başaramazsa, onu terk edecek.
ve despoilers eline onu teslim.

Responsorial Mezmur PS 119:165, 168, 171, 172, 174, 175

R. (165A) Tanrım, büyük barış onların kanununu seven onlar var.
Kanunlarınızı sevenler çok huzur vardır.
ve onlar için hiçbir tökezleyerek blok vardır.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.
Senin önhaberlerinizi ve emirlerinizi saklıyor.
Bütün yöntemlerim senden önce.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.
Dudaklarım övgüyü öne dökmeye,
Çünkü bana Tüzüğü öğretmelisin.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.
Dilime söz ver,
tüm komutları için sadece.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.
Kurtuluşun için uzun, TANRıM.
ve senin kanunların benim zevkim.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.
Ruhumun seni övmeye yaşamasına izin ver.
ve senin yönetmellerin bana yardımcı olabilir.
Lord, büyük barış onların kanun sevgi vardır.

Alleluia JN 14:6

Al. alleluia, alleluia.
Ben yol ve gerçek ve hayat, Tanrı diyor;
Benden başka kimse babaya gelmiyor.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel MK 9:38-40 |

John ISA ‘ya dedi ki,
“Hocam, senin adına iblisleri kullanan birini gördük.
ve onu
engellemeye çalıştık çünkü bizi takip etmiyor. “
ISA cevap verdi, “onu engellemez.
Benim adımda güçlü bir eylem yapan kimse yok.
aynı zamanda beni
kötü konuşabiliyor.
Bize karşı olmayan her kimse bizim için. “”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa Tutuklanıyor

43 Tam o anda, İsa daha konuşurken, Onikiler’den biri olan Yahuda çıkageldi. Yanında başkâhinler, din bilginleri ve ileri gelenler tarafından gönderilmiş kılıçlı sopalı bir kalabalık vardı. 44 İsa’ya ihanet eden Yahuda, “Kimi öpersem, İsa O’dur. O’nu tutuklayın, güvenlik altına alıp götürün” diye onlarla sözleşmişti. 45 Gelir gelmez İsa’ya yaklaştı, “Rabbî” diyerek O’nu öptü. 46 Onlar da İsa’yı yakalayıp tutukladılar. 47 İsa’nın yanında bulunanlardan biri kılıcını çekti, başkâhinin kölesine vurup kulağını uçurdu.

48 İsa onlara, “Niçin bir haydutmuşum gibi beni kılıç ve sopalarla yakalamaya geldiniz?” dedi. 49 “Her gün tapınakta, yanıbaşınızda öğretiyordum, beni tutuklamadınız. Ama bu, Kutsal Yazılar yerine gelsin diye oldu.” 50 O zaman öğrencilerinin hepsi O’nu bırakıp kaçtı.

51 İsa’nın ardından sadece keten beze sarınmış bir genç gidiyordu. Bu genç de yakalandı. 52 Ama keten bezden sıyrılıp çıplak olarak kaçtı.

İsa Yüksek Kurul’un Önünde

53 İsa’yı görevli başkâhine götürdüler. Bütün başkâhinler, ileri gelenler ve din bilginleri de orada toplandı. 54 Petrus, İsa’yı başkâhinin avlusuna kadar uzaktan izledi. Avluda nöbetçilerle birlikte ateşin başında oturup ısınmaya başladı.

55 Başkâhinler ve Yüksek Kurul’un öteki üyeleri, İsa’yı ölüm cezasına çarptırmak için kendisine karşı tanık arıyor, ama bulamıyorlardı. 56 Birçok kişi O’na karşı yalan yere tanıklık ettiyse de, tanıklıkları birbirini tutmadı.

57–58 Bazıları kalkıp O’na karşı yalan yere şöyle tanıklık ettiler: “Biz O’nun, ‘Elle yapılmış bu tapınağı yıkacağım ve üç günde, elle yapılmamış başka bir tapınak kuracağım’ dediğini işittik.” 59 Ama bu noktada bile tanıklıkları birbirini tutmadı.

60 Sonra başkâhin topluluğun ortasında ayağa kalkarak İsa’ya, “Hiç yanıt vermeyecek misin? Nedir bunların sana karşı ettiği bu tanıklıklar?” diye sordu. 61 Ne var ki, İsa susmaya devam etti, hiç yanıt vermedi. Başkâhin O’na yeniden, “Yüce Olan’ın Oğlu Mesih sen misin?” diye sordu.

62 İsa, “Benim” dedi. “Ve sizler, İnsanoğlu’nun Kudretli Olan’ın sağında oturduğunu ve göğün bulutlarıyla geldiğini göreceksiniz.”

63–64 Başkâhin giysilerini yırtarak, “Artık tanıklara ne ihtiyacımız (gerek * editör) var?” dedi. “Küfürü işittiniz. Buna ne diyorsunuz?” Hepsi İsa’nın ölüm cezasını hak ettiğine karar verdiler.

65 Bazıları O’nun üzerine tükürmeye, gözlerini bağlayarak O’nu yumruklamaya başladılar. “Haydi, peygamberliğini göster!” diyorlardı. Nöbetçiler de O’nu aralarına alıp tokatladılar.

Petrus İsa’yı İnkâr Ediyor

66–67 Petrus aşağıda, avludayken, başkâhinin hizmetçi kızlarından biri geldi. Isınmakta olan Petrus’u görünce onu dikkatle süzüp, “Sen de Nasıralı İsa’yla birlikteydin” dedi.

68 Petrus ise bunu inkâr ederek, “Senin neden söz ettiğini bilmiyorum, anlamıyorum” dedi ve dışarıya, dış kapının önüne çıktı. Bu arada horoz öttü.

69 Hizmetçi kız Petrus’u görünce çevrede duranlara yine, “Bu adam onlardan biri” demeye başladı.

70 Petrus tekrar inkâr etti. Çevrede duranlar az sonra Petrus’a yine, “Gerçekten onlardansın; sen de Celileli’sin” dediler.

71 Petrus kendine lanet okuyup ant içerek, “Sözünü ettiğiniz o adamı tanımıyorum” dedi.

72 Tam o anda horoz ikinci kez öttü. Petrus, İsa’nın kendisine, “Horoz iki kez ötmeden beni üç kez inkâr edeceksin” dediğini hatırladı ve hüngür hüngür ağlamaya başladı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+14:43 

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/02/27
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir