985. Ben fiziksel olarak tekrar yürümeye asla

Gerçeği Kitap:
Salı, 3 Aralık 2013, 19:45

Sevgili kızım, Bütün diyenler onlar Benim Adim ve yol Tanrı için hazırlanıyorlar iddia kendilerini – birçok ses, birçok peygamberler, birçok yalancı – hepsi, Tanrı’nın yetki olmadan dünyanın her yerinde duyulabilir yapacaktır.

Duyunca, özellikle, uyanık olun bunu söyleyen Peygamber o My Second Coming için hazırlamak için bir görev vardır. Bunları duyunca şeyler ve ne zaman beden ve ruh, dünyada görünür anlatılır biliyorum bu doğru değil. Ben tekrar dünyaya Benim uyarım. Ben fiziksel olarak tekrar yürümeye asla. Geldim, ilk kez, eti, ama geldiğimde tekrar tam olarak aynı şekilde hangi dünya yaptı-bulutlarda geleceğim.

Yakında büyük işler hazırlık için My Second Coming olmak kabul edilecektir büyük eylemleri gösterilecek. Dikkatle hazırlanmış mucizevi tedaviler bir dizi dünya kim bana olduklarını söylüyorlar Tanrı’nın bu düşmanları tarafından sunulacak. Çok çok şaşırmış bu kötü aldatma için düşecek alınacaktır. O kadar çok merak ediyor, büyük eylemler-tüm Tanrı’nın eli tarafından olarak kabul-bile mucizeler ilahi şüpheciler oluşmuş ikna edecek. Büyük övgü onlar kim halkım sürücüler neden diyen o sahte temsilcileri üzerinde aşağı duş. Yakında dünya açıkça bu sahte yaşayan azizler vardır ve onlar Deccal tanıtmak uzun sürmez ilan edecek.

Bütün bu hazırlık-var planlı yedi yıldır ve içinde böyle radikal değişiklikler tanıtıldı hız tesadüf olamaz. Benim ikinci gelen bir düzenli tartışma noktası haline gelecek. Tüm bu büyük olay için hazırlamak için sorulur, ama Hıristiyan doktrin hataları bol olacak. Sadece gözleri açıldı, bu gerçeği ve bu gerçeği bakan korkmuyorlar görebilen bu falsities göreceksiniz. Ve onlar için bu çok ağır bir yük sunacak. Bağırarak Amid savurgan övüyor, hangi o kim Bilgelik Koltuk çaldılar heaped, benim kutsal Sözün küçük konuşma olacak. Hakkında konuştuk iyi işler önemi olacak. Kurtuluş, Word of God göre aramak için gerekli çalışmaları hakkında bir kelime.

Laik Dünya sonunda relents ve Tanrı’nın Tapınağı alacak, yanlış taklitçiler ile güçlerini birleştirir zaman tanık olabilir en büyük iğrenç şey için yakında gelecek. Tapınağın Deccal koltuğunda olmak oluşturulduğunda bu olacak. O zamana kadar o Deccal tapan onların milyarlarca numaralandırılır. Bu gerçeği kadar zaman beklemek zorunda olmayacak bilenler ancak, hayvan saltanatı için çok kısa olacaktır. Ve o zaman trompet duymuş olacak. O gün bu düşman Tanrı’nın tam olarak peygamberlik gibi ateş, göle atılmış olacaktır.

Kehanetler hatırlıyorum. Onlar sadece olacak onlar öngördükleri – Benim Adim geliyorlar diyen o sahte, sevilen, alkışladı idolised ve. My Name sonrakilere nefret ve nefret ederdi. Ama onların ağızlarını gelen gerçek ruhu ateşten gelecek ve onların acı tarafından diğerleri kim aksi halde değil olurdu kaydedilir.

İsa”

985. Bem fiziksel olarak tekrar yürümeye asla


—-
Roma Katolik:

Saint Francis Xavier, rahip Memorial
Lectionary: 175

1 okuma 2:1-5.

Bu ne Isaiah, zamanında oğlu.
Judah ve Kudüs ile ilgili gördüm.Gün gelecek,
Tanrı’nın evi dağ
en yüksek Dağı kurulur
ve tepeler üzerinde
büyüdü.
Bütün Milletler ona doğru akış;
birçok halklar gel ve söyle:
Gel, bize Tanrı’nın dağa tırmanmak,
Jacob
Tanrı’nın evine
Onun bize onun şekilde talimat,
ve biz onun yollarında yürürken.”
İçin Zion ileri öğretim gidelim mi,
ve Rab Kudüs’ten.

Ulus arasında hakim,
ve birçok halklar şartlarını empoze.
Kılıçlarını plowshares dövdüler
ve onların spears budama kanca içine;
Bir milletin başka karşı kılıç yükseltilmesi değil
ne de onlar tekrar savaş için tren.

O Jacob, ev gel,
Tanrı ışığında dolaşalım!

Responsorial Mezmurlar PS 122:1-2, 3-4b, 4 cd-5, 6-7, 8-9

R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.
Çünkü bana söylediler sevindiler,
“Biz Tanrı evine artacaktır.”
Ve şimdi biz-si olmak ayak basan
gates içinde O Kudüs.
R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.
Kudüs, bir şehir inşa
Kompakt birlik ile.
Kabileleri için gitmek,
Tanrı kabile.
R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.
İsrail için kararname göre
Rabbinin adını sayesinde vermek.
İçinde yargı koltuk ayarlanır,
koltuklar, David hanesi için.
R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.
Kudüs barış için dua edin!
Seni seviyorum olanlar başarılı!
Barış senin duvar arasında olabilir miyim
refah, binalarda.
R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.
Benim akrabaları ve arkadaşları nedeniyle
Ben diyecekler, “barış olsun içinizde!”
Efendimiz, evi yüzünden,
Senin iyiliğin için dua edeceğim.
R. Bize mutluluk RAB evine gidelim.

Alleluia PS 80:4 görmek

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Gel ve bizi kurtarmak, bizim Tanrı LORD;
yüzünü Parlatıcı üzerimize, biz kaydedilmiş olabilir izin.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Mt 8:5-11

İsa Capernaum girildiğinde,
bir centurion ona yaklaştı ve ona söyleyerek çağırdı,
“Tanrım, hizmetçim felç, evde çok acı yalan söylüyor.”
Ona, “Ben gelecek ve onu tedavi.” dedi
Centurion cevap dedi.
“Tanrım, sen benim çatımın altında; girmek layık değilim
Yalnızca kelimeyi söyle ve uşağım iyileşmiş olacak.
Ben de yetki tabi bir adam için
Askerler
beni tabi.
Ve bir, ‘git’ dedim ve o gider;
ve başka “buraya gel” ve o geliyor;
Benim kölem, ‘bunu’ ve yapıyor.”
İsa bunu duyunca, o hayret ve onu izleyenler dedi,
“Amin, sana söyledim, kimse İsrail ben böyle inanç bulduk.
Sana söyledim, birçok Doğu ve Batı gelecek,
ve ibrahim, İshak ve Yakub ile yaslanmak
şölende cennet krallığı.” “


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

20 Büyük bir evde yalnız altın ve gümüş kaplar bulunmaz; tahta ve toprak kaplar da vardır. Kimi onurlu, kimi bayağı iş için kullanılır. 21 Bunun gibi, kişi de kendini bayağı işlerden arıtırsa, onurlu amaçlara uygun, kutsal kılınmış, efendisine yararlı, her iyi işe hazır bir kap olur.

22 Gençlik arzularından kaç. Temiz yürekle Rab’be yakaranlarla birlikte doğruluğun, imanın, sevginin ve esenliğin ardından koş. 23 Saçma, cahilce tartışmalara girmeyi reddet. Bunların kavga doğurduğunu bilirsin. 24 Rab’bin kulu kavgacı olmamalı. Tersine, herkese şefkatle davranmalı, öğretme yeteneği olmalı, haksızlıklara sabırla dayanmalıdır. 25 Kendisine karşı olanları yumuşak huyla yola getirmeli. Gerçeği anlamaları için Tanrı belki onlara bir tövbe yolu açar. 26 Böylelikle ayılabilir, isteğini yerine getirmeleri için kendilerini tutsak eden İblis’in tuzağından kurtulabilirler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Timoteos+1:20

Dirilişle İlgili Soru

27–28 Ölümden sonra dirilişi yadsıyan Sadukiler’den bazıları İsa’ya gelip şunu sordular: “Öğretmenimiz, Musa yazılarında bize şöyle buyurmuştur: ‘Eğer bir adamın evli kardeşi çocuksuz ölürse, adam ölenin karısını alıp soyunu sürdürsün.’ 29 Yedi kardeş vardı. Birincisi kendine bir eş aldı, ama çocuksuz öldü. 30–31 İkincisi de, üçüncüsü de kadını aldı; böylece kardeşlerin yedisi de çocuk bırakmadan öldü. 32 Son olarak kadın da öldü. 33 Buna göre, diriliş günü kadın bunlardan hangisinin karısı olacak? Çünkü yedisi de onunla evlendi.”

34 İsa onlara şöyle dedi: “Bu çağın insanları evlenip evlendirilirler. 35 Ama gelecek çağa ve ölülerin dirilişine erişmeye layık görülenler ne evlenir, ne evlendirilir. 36 Bir daha ölmeleri de söz konusu değildir. Çünkü meleklere benzerler ve dirilişin çocukları olarak Tanrı’nın çocuklarıdırlar. 37 Musa bile alevlenen çalıyla ilgili bölümde Rab için, ‘İbrahim’in Tanrısı, İshak’ın Tanrısı ve Yakup’un Tanrısı’ deyimini kullanarak ölülerin dirileceğine işaret etmişti. 38 Tanrı ölülerin değil, dirilerin Tanrısı’dır. Çünkü O’na göre bütün insanlar diridir.”

39–40 Artık O’na başka soru sormaya cesaret edemeyen din bilginlerinden bazıları, “Öğretmenimiz, güzel konuştun” dediler.

Mesih Kimin Oğlu?

41 İsa (fiziksel kendini * editör) onlara şöyle dedi: “Nasıl oluyor da, ‘Mesih Davut’un Oğlu’dur’ diyorlar? 42–43 Çünkü Davut’un kendisi Mezmurlar Kitabı’nda şöyle diyor:
‘Rab Rabbim’e dedi ki,
Ben düşmanlarını
Ayaklarının altına serinceye dek
Sağımda
otur.’

44 Davut O’ndan ‘Rab’ diye söz ettiğine göre, O nasıl Davut’un Oğlu olur?”

45–46 Bütün halk dinlerken İsa öğrencilerine şöyle dedi: “Uzun kaftanlar içinde dolaşmaktan hoşlanan, meydanlarda selamlanmaya, havralarda en seçkin yerlere, şölenlerde başköşelere kurulmaya bayılan din bilginlerinden sakının.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+20:27

——-

https://oca.org/readings/daily/2018/12/03

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir