Én nem fogok soha többé újra testben járni

Igazság Könyve:
“2013.12.03 19:45

 

Drága szeretett leányom, mindazok, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, és azt állítják, hogy előkészítik az utat az Úr számára, hallatni fogják magukat a világ minden részén, – sok hang, sok próféta, sok hazug – mindenki Isten Felhatalmazása nélkül.

Legyetek éberek, különösen akkor, amikor egy próféta azt mondja nektek, hogy az ő kötelessége felkészíteni benneteket Második Eljövetelemre. Amikor ezekről a dolgokról hallotok, és amikor azt mondják nektek, hogy Én testben és lélekben fogok megjelenni a világban, tudnotok kell, hogy nem ez az Igazság. Újra megismétlem Figyelmeztetésem:

Én nem fogok soha többé újra testben járni. Az első alkalommal testben jöttem el, de amikor újra eljövök, pontosan ugyanúgy fogok eljönni, ahogyan elhagytam a Földet – a felhőkön.Hamarosan nagy tetteket fognak nektek bemutatni, amelyeket nagy munkálatoknak fognak tartani a Második Eljövetelemre való felkészülésben. Számos megrendezett csodálatos gyógyulást fognak bemutatni a világnak Isten ellenségei, akik azt fogják mondani, hogy ezek Tőlem származnak. Sokan annyira meg fognak lepődni, hogy bedőlnek ennek a gonosz megtévesztésnek. Megannyi csoda, nagy tettek – amelyekről azt fogják hinni, hogy ezek Isten Keze által történnek – még a szkeptikusokat is meg fogják győzni arról, hogy isteni csodák történtek.

Nagy elismerésekkel fogják elhalmozni azokat a hamis képviselőket, akik azt mondják, hogy népemet vezetik. Hamarosan a világ nyíltan ki fogja jelenteni, hogy ezek a csalók élő szentek, és ez nem sokkal az antikrisztus bemutatása előtt lesz.Mindezt a felkészülést hét évvel ezelőtt már megtervezték, és az a sebesség, amellyel ilyen radikális változásokat vezetnek be, nem véletlen. Második Eljövetelem rendszeres vitaponttá válik. Mindenkitől azt fogják kérni, hogy készüljön fel erre a Nagy Eseményre, de a Keresztény tanok tele lesznek hibákkal. Csak azok fognak keresztüllátni ezeken a csalárdságokon, akik nyitott szemmel járnak, képesek meglátni az Igazságot, és azok, akik nem félnek szembenézni az

Igazsággal. És ez egy nagyon nehéz terhet fog jelenteni a számukra. Minden kiabálás és a dicséretek özönének közepette – amelyekkel azokat halmozzák el, akik ellopták a Bölcsesség Székét – az Én Szavamról alig fog szó esni. Mindaz, amiről beszélni fognak, a jó cselekedetek fontossága lesz. Egy szó sem fog esni arról, hogy Isten Szavának megfelelően keressék az üdvösséget.Amikor a szekuláris világ végül megengesztelődik és egyesíteni fogja erőit a hamis csalóval, aki átveszi majd Isten Templomát, akkor hamarosan itt az ideje a legnagyobb utálat tanúságának. Ez akkor lesz, amikor létrehozták a templomot, hogy az antikrisztus székhelyévé váljon. Addigra, azok számát, akik az antikrisztust imádni fogják, milliárdokban lehet számlálni. Ellenben azoknak, akik ismerik az Igazságot, nem kell majd sok időt várniuk, mert a fenevad uralkodása nagyon rövid lesz. És aztán a harsona hangja hallhatóvá válik. Azon a napon Isten ellenségei a tüzes tóba lesznek vetve, pontosan úgy, ahogy az meg volt jövendölve.

Emlékezzetek a próféciákra. Ezek úgy fognak megtörténni, ahogyan meg voltak jövendölve – azokat a csalókat, akik azt mondják, hogy az Én Nevembe jönnek, szeretni fogják, megtapsolják és bálványozni fogják. Azokat, akik az Én Nevemben jönnek, meg fogják vetni és gyűlölni fogják. De az ő ajkukról az Igazság Lelkének Tüze fog áradni, és szenvedésük által sokan mások

meg fognak menekülni, akik egyébként nem lettek volna.Jézusotok”
Én nem fogok soha többé újra testben járni

 
 
—–
Római katolikus:
2018-12-031. adventi hét hétfő

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Eljövendő országába minden népet összegyűjt az Úr. Hegyen álló temploma – az Egyház – az egész világ fényessége és menedéke lesz.
Izajásnak, Ámosz fiának látomása Júdáról és Jeruzsálemről:
Az utolsó időkben az Úr házának hegye szilárdan áll majd a hegyek tetején, és magasabb lesz a halmoknál. Odaözönlenek mind a nemzetek, feléje tart számos nép, és így szól:
„Rajta, menjünk fel az Úr hegyére, Jákob Istenének házához, hogy tanítson meg útjaira, és így ösvényein járhassunk. Mert a Sionról jön a törvény, és Jeruzsálemből az Úr tanítása.”
Ő ítéletet tart majd a nemzetek fölött, és igazságot szolgáltat számtalan népnek. Ők meg beolvasztják ekevasnak kardjukat és sarlóknak lándzsáikat. Nemzet nem emel kardot nemzet ellen, és nem tanul többé hadviselést.
Jákob háza, gyertek, járjunk az Úr világosságában!
Ez az Isten igéje.

„A” évben a következőt olvashatjuk az előbbi Olvasmány helyett
OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Megtisztulnak és örvendeznek mindazok, akik Isten védőszárnyai alatt élnek. A nagy ítélet nem árthat nekik.
Azon a napon az Úr sarjadéka ékes lesz és dicsőséges, és a föld gyümölcse díszére és dicsőségére lesz azoknak, akik Izraelből megmaradnak. Aki Sionból megmenekül és Jeruzsálemből életben marad, azt mind szentnek hívják majd, és följegyzik Jeruzsálemben az élők közé.
Amikor majd az Úr lemossa Sión leányáról a szennyet, és megtisztítja Jeruzsálemet a vérbűntől az ítélet lelkével és a tűz lelkével, akkor az Úr majd felhőt teremt nappal és füstöt meg lobogó tüzet éjszaka Sión hegyének egész vidéke fölött, és azok fölött, akik oda gyülekeztek. Mert az Úr dicsősége lesz mindenek felett mint tető és sátor a nappali forróság ellen, és mint védelem és menedék a vihar és az eső ellen.
Ez az Isten igéje.
Iz 2,1-5 v. Iz 4,2-6

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk. 1. vers.
Előénekes: Örvendeztem, amikor azt mondták nekem, * az Úr házába megyünk.
Íme, itt állunk már kapuid előtt, * kapuid előtt, ó Jeruzsálem.
Hívek: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk.
E: Jeruzsálem városa jól megépült, * részei egymáshoz illenek.
Oda járulnak föl a törzsek, * az Úr népének törzsei.
H: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk.
E: Az Úr Izraelnek törvénybe adta, * hogy ott nevére áldást mondjanak,
mert ott állnak az ítélőszékek, * Dávid házának székei.
H: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk.
E: Jeruzsálemre békét esdjetek, * biztonságban éljen, aki szeret téged.
Béke lakozzék falaid között, * és nyugalom bástyáid tövében.
H: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk.
E: Testvéreim és barátaim miatt így könyörgök, * legyen békesség teveled!
Istenünk és Urunk háza miatt * kívánok áldást neked.
H: Isten házába indulunk, * örömtől dobban a szívünk.
Zsolt 121,1-2.3-4a.(4b-5. 6-7.)8-9

ALLELUJA
Jöjj, és szabadíts meg minket, Urunk, Istenünk, * mutasd meg arcodat, és mi szabadok leszünk. Vö. Zsolt 79,4 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Sokan jönnek majd napkeletről és napnyugatról a mennyek országába.
Abban az időben, amikor Jézus bement Kafarnaumba, egy (pogány) százados járult eléje, és így szólt: „Uram, szolgám bénán fekszik otthon, és szörnyen kínlódik.” Jézus így felelt: „Megyek és meggyógyítom.” A százados ezt válaszolta: „Uram, nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj, hanem csak egy szóval mondd, és meggyógyul az én szolgám. Jómagam, bár alárendelt ember vagyok, katonáknak parancsolok. Ha azt mondom az egyiknek: »Menj!« – elmegy; a másiknak: »Jöjj ide!« – akkor hozzám jön; és szolgámnak: »Tedd ezt!« – és megteszi.”
Amikor Jézus ezt hallotta, elcsodálkozott, és így szólt kísérőihez: „Bizony mondom nektek, ekkora hitet senkinél sem találtam Izraelben. Ezért azt mondom nektek: Sokan jönnek majd napkeletről és napnyugatról, és asztalhoz telepednek Ábrahám, Izsák és Jákob mellé a mennyek országában.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 8,5-11″

https://igenaptar.katolikus.hu/2019/nap/index.php?holnap=2018-12-03

——
Görög katolikus:
20 Egy nagy háztartásban nemcsak aranyból és ezüstből, hanem fából és cserépből készült edények is vannak. Egyiket különleges és ünnepi alkalmakon használják, a másikat meg közönséges célokra. 21 Így tehát, ha valaki megtisztítja magát minden hamisságtól és gonoszságtól, akkor olyan edény lesz belőle, akit dicsőséges feladatokra fognak használni. Igen, akkor az az ember szent lesz, hasznos eszköz a Mester kezében, és minden jó munkára alkalmas.22 Timóteus, fuss el az ifjúkori kívánságok elől, és maradj távol tőlük! Viszont teljes erővel törekedj arra, hogy Isten tetszése szerint élj! Törekedj a hitre, isteni szeretetre és békességre mindazokkal együtt, akik tiszta szívvel bíznak az Úrban!

23 Kerüld el az ostoba és értelmetlen vitatkozásokat, mert ezekből csak veszekedés lesz, te is jól tudod. 24 Az Úr szolgája pedig ne veszekedjen senkivel, hanem legyen kedves és türelmes mindenkihez, és legyen gyakorlott a tanításban! 25 Szelíden és udvariasan igazítsa helyre azokat, akik ellenkeznek vele! Abban a reményben foglalkozzon velük, hogy Isten talán mégis megváltoztatja az ellenkezők szívét és gondolkodását, és akkor felismerik az igazságot. 26 A Sátán ezeket csapdába ejtette, hogy azt tegyék, amit ő akar. De még ezek az emberek is észhez térhetnek, és kimenekülhetnek a csapdából.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Timothy+2%3A20-26&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

A szadduceusok alattomos kérdése

27 Egyszer odament Jézushoz néhány szadduceus. (Ők azok, akik azt mondják, hogy nincs föltámadás.) Megkérdezték tőle: 28 „Mester, Mózes azt írta, hogy ha egy férfi gyermektelenül hal meg, akkor a fivérének feleségül kell vennie a meghalt férfi özvegyét. Így kell gondoskodnia arról, hogy a meghalt testvérének mégis legyen utóda.[a] 29 Volt egyszer hét fiútestvér. Az első megnősült, de gyermektelenül halt meg. 30 Ezután a második fiútestvér vette feleségül az asszonyt, 31 majd a harmadik, és így tovább, míg végül mindannyian gyermektelenül haltak meg. 32 Azután az asszony is meghalt. 33 A feltámadáskor melyiküknek lesz a felesége, hiszen mind a hétnek a felesége volt?”

34 Jézus így felelt: „Akik ebben a világban élnek, megnősülnek és férjhez mennek. 35 De azok, akiket méltónak találnak arra, hogy a halottak közül feltámadjanak, és abban a következő korban éljenek, nem fognak többé megnősülni, vagy férjhez menni. 36 Nem is halhatnak meg soha, mert olyanok lesznek, mint az angyalok. Ezek az Isten fiai, mivel feltámadtak a halálból. 37 Különben már Mózes is világosan rámutatott arra, hogy a halottak feltámadnak. Amikor az égő bokorról írt, az Örökkévalót Ábrahám Istenének, Izsák Istenének és Jákób Istenének nevezte.[b] 38 Márpedig Isten nem a halottak, hanem az élők Istene, hiszen Isten számára ők mindannyian élnek.”

39 Néhány törvénytanító erre így válaszolt: „Helyesen feleltél, Mester!” 40 Ettől kezdve többé senki sem merte Jézust kérdezgetni.

A Messiás Dávidnak a Fia és az Ura

41 Ekkor azonban Jézus (maga, testben * szerkesztő) is kérdezett tőlük valamit: „Hogyan mondhatják azt a Messiásról, hogy a Dávid fia? 42 Hiszen maga Dávid mondja a zsoltárokban:

»Így szólt Uramhoz az Örökkévaló:
    Ülj mellém jobb felől,
43 amíg ellenségeidet
    hatalmad[c] alá kényszerítem!«[
d]

44 Ha Dávid Urának nevezte a Messiást, hogyan lehet akkor a Messiás Dávidnak a fia?””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Luke+20%3A27-44&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

——-

https://oca.org/readings/daily/2018/12/03

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük