932. Benim Kilisem çarmıha germe’yeryüzünde başlar, sen kırmızı Pazartesi tüm işaretler için dikkat gerekir

Gerçeği Kitap:
Perşembe, 3 Ekim 2013, 22:35

Benim kilise çarmıha germe’yeryüzünde başlar, sevgili kızım, sen kırmızı Pazartesi tüm işaretler için dikkat gerekir.

Tanrı’nın düşmanları benim kendi Vücudum saygısızlık ile başlayan çarmıha germe, her yönüyle taklit edecek. Ben daha önce benim cellatları sürüklendiğinde, onlar için benimle alay ve bana utanç neden çıplak beni soydu. Onlar o zaman bana kırmızı-canavar ile ilişkili renk giymiş. Sonra üzerinden kim ilk tırnak Vücudum götürmek istiyorsunuz savaştılar. O zaman, vahşiler gibi benim bacaklarda ve gergin My Arms defa onları bana fazladan acı neden böylece My yuva dışarı çıkardılar parçaladılar. Böylece My bileklerinden çıktılar, son bana daha fazla acı çektirmek için onlar bir açıyla çivi benim ellerde aracılığıyla sürdü. Benim iki kolu iki beceriksiz açı çekildik ve en fazla acı ve aşağılanma koluna tasarlanmış bir acı, sıradışı bir açıyla, asılı.

Böylece son sekiz adam onlar verdirdiler Vücudum kanlı işkence başkanlık onlar çok çekti. Onlar küfür attılar, tokat attı ve bana yumruk attı, beni karnına tekme ve vahşiler gibi kükredi. Onlar bana tüm ben benim sözde cezalandırılıyor ki çapraz üzerinde ölümümü tanık olanlara kötü yatıyor göstermek için her şekilde kirletti. Sessiz kalmamı ve Tanrin Sözü ruhlar ulaşmasını önlemek için öldürüldü.

Aynı yakında olacak. Düşmanlarım benim Eucharist sunuyu değiştirmek için yeterli olmayacak-onlar bir kez daha Vücudum kirletmek. Bana benzer şekilde kirletmekten başka. Renk kırmızı kullanılır; Onlar benim çapraz önce hareketleri yapmak ve bana onların yeni ritüeller tarafından hakaret. Sadece o kim işaretleri tanıdın bu sacrileges heyecanla büyük debdebe ve ihtişamı ortasında dünyaya sunulacak nasıl ayırt.

Yeni homilies bir saçmalık olacak ve yeni ayini çoğunu mantıklı olacaktır değil. Benim öğretilerim bilenler için hangi yeni, düzeltilmiş öğretileri ve inançlardan giriş eski eşlik edecek kafa karıştırıcı, mantıksız ve karmaşık ifadeleri, unutmayın. Onlar sadece şaşırtmak ve ruhunda büyük huzursuzluk yaratmak, çelişkiler ve asla benden İsa gelip yalan dolu olacak.

Sen gerçek dünyaya gelmeden zamandan beri verdik. Şimdi Tanrı’dan dönüş yapmak için tasarlanmış yalan verilecektir. Yuttuğunu olacak ve yanlış doktrin alınan için uyarı, olduğundan emin olun. Karanlık, uzun yıllar boyunca, titizlikle planlanan doktrini yakında üzerine inecektir. Benim Sözüm aykırı sözler asla kabul etmeniz gerekir. Bu şeyler bilecek ki görünce onlar için kötü, ruh tarafından şansın ebedi kurtuluş yok etmek için getirilmiş.

İsa”

—-
Roma Katolik:


Aziz Francis Assisi Memorial
Lectionary: 458

1 okuma JB 19:21-27

İş şöyle dedi:

Bana yazık, yazık bana, Ey benim arkadaş
Tanrı’nın eli için beni vurdu!
İlahi bulunuyormuş gibi neden sen beni tazı,
ve insatiably bana av?

Sözlerimi yazılmıştır istiyorsunuz!
Bir kayıt olarak yazılı istiyorsunuz:
Bir demir keski ile ve kurşun ile
Onlar sonsuza kadar kayaya kesilmiş!
Ama bana gelince, benim Vindicator yaşadığını biliyorum.
ve o en son ileri toz payidar kalacaktır;
Kime ben kendim göreceğim:
benim gözler, kendi değil başka birinin, onu, hani
Ve Benim Eti Tanrı’yı görecekler;
benim en gizli olma özlemi ile tüketilir.

Responsorial Mezmurlar PS 27:7-8a, 8b-9abc, 13-14

R. (13) Yaşayanların Rabbinin iyi şeyler göreceğiz inanıyorum.
, Ya Rab, benim çağrı sesi duymak;
yazık bana ve bana cevap.
Kalbim seninle konuşuyor; Sen benim göz atmak istiyor.
R. sanırım Tanrı iyi şeyler yaşayanların ülkesinde göreceğiz.
Durum, ya Rab, aradığım.
Benden yüzüne değil gizlemek;
öfkeyle değil senin hizmetkarın püskürtmek.
Benim yardımcım vardır: bana değil kapalı dökme.
R. sanırım Tanrı iyi şeyler yaşayanların ülkesinde göreceğiz.
Sanırım Tanrı lütuf göreceğiz
yaşayanların içinde.
Cesaret ile LORD bekleyin;
stouthearted ve Tanrı için bekleyin.
R. sanırım Tanrı iyi şeyler yaşayanların ülkesinde göreceğiz.

Alleluia Mk 1:15

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Tanrı’nın Krallığı geldi;
tövbe ve İncil’i inanıyorum.
R. Alleluia, alleluia.

İncil’i Lk 10:1-12

Yetmiş iki diğer öğrencileri İsa atandı
Kime onun önüne çiftler halinde gönderilen
Tüm kasaba ve yer o ziyaret amacıyla.
Onlara dedi.
“Hasat bol ama işçi azdır;
Yani asıl hasat sormak
işçi onun hasat için dışarı göndermek için.
Kendi yoluna git;
Hani, ben gibi kuzular kurtlar arasında gönderiyorum.
Para çantam, hiçbir çuval, hiçbir sandalet taşımak;
ve yol boyunca hiç kimse selamlıyorum.
Ne olursa olsun evin içine girin, öncelikle,
‘Barış”Bu ev için.’
Sakin, huzurlu bir insan orada yaşıyor olsaydım,
ona huzur;
Ama değilse, size geri vereceğiz.
Aynı evde kal ve yemek ve ne size sunulmaktadır içmek,
işçi için onun ödeme hak ediyor.
Bir evden diğerine değil.
Girdiğiniz her türlü şehir ve onlar hoş geldiniz,
önce ayarlamak ne yemek,
o hasta tedavi ve onlara ki…
‘Tanrı’nın krallığı senin için geldi.’
Girdiğiniz her türlü şehir ve onlar almazsınız,
sokaklar ve de ki çıkmak,
‘ Ayaklarımız için clings şehir tozdan
Biz size karşı kendine bile.’
Bu haberi: Tanrı’nın Krallığı geldi.
Sana söyleyeyim,
o gün daha Sodom için tolere edilebilir olacaktır
daha o kasaba için. “

Ortodoks (Yunan Katolik):
20 Hiçbir şekilde utandırılmayacağımı, yaşasam da ölsem de Mesih’in her zamanki gibi şimdi de bedenimde yüceltilmesi için tam bir cesaret gösterebileceğimi bekliyor ve umut ediyorum. 21 Çünkü benim için, yaşamak Mesih’tir, ölmek kazançtır. 22 Hayatta kalırsam yararlı işler yapacağım. Ama hangisini seçeceğimi bilemiyorum. 23 İki seçenek arasında kaldım. Dünyadan ayrılıp Mesih’le birlikte olmayı arzuluyorum; bu çok daha iyi. 24 Ama hayatta kalmam sizin için daha gereklidir. 25 Bundan emin olarak kalacağımı biliyorum. İmanda gelişip sevinmeniz için hepinizle birlikte olmaya devam edeceğim. 26 Öyle ki, tekrar yanınıza geldiğimde, Mesih İsa‘da benimle daha çok övünebilesiniz.

27–28 Ancak yaşayışınız Mesih’in Müjdesi’ne layık olsun. Öyle ki, gelip sizi görsem de gelmesem de sizinle ilgili haberleri, tek bir ruhta dimdik durduğunuzu, Müjde’de açıklanan inanç uğruna tek can halinde birlikte mücadele ettiğinizi, size karşı olanlardan hiçbir şekilde yılmadığınızı duyayım. Böyle davranmanız onlara bir belirtidir – kendilerinin mahvolacağını, sizlerin ise kurtulacağını gösteren bir belirti. Bu da Tanrı’nın işidir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Filipililer+1:20

17 İsa’yla ilgili bu haber bütün Yahudiye’ye ve çevre bölgelere yayıldı.

İsa ve Vaftizci Yahya

18–19 Yahya’nın öğrencileri bütün bu olup bitenleri kendisine bildirdiler. Öğrencilerinden ikisini yanına çağıran Yahya, “Gelecek Olan sen misin, yoksa başkasını mı bekleyelim?” diye sormaları için onları Rab’be gönderdi.

20 Adamlar İsa’nın yanına gelince şöyle dediler: “Bizi sana Vaftizci Yahya gönderdi. ‘Gelecek Olan sen misin, yoksa başkasını mı bekleyelim?’ diye soruyor.”

21 Tam o sırada İsa, çeşitli hastalıklara, illetlere ve kötü ruhlara tutulmuş birçok kişiyi iyileştirdi, birçok körün gözünü açtı. 22 Sonra Yahya’nın öğrencilerine şöyle karşılık verdi: “Gidin, görüp işittiklerinizi Yahya’ya bildirin. Körlerin gözleri açılıyor, kötürümler yürüyor, cüzamlılar temiz kılınıyor, sağırlar işitiyor, ölüler diriliyor ve Müjde yoksullara duyuruluyor. 23 Benden ötürü sendeleyip düşmeyene ne mutlu!”

24 Yahya’nın gönderdiği haberciler gittikten sonra İsa, halka Yahya’dan söz etmeye başladı. “Çöle ne görmeye gittiniz?” dedi. “Rüzgarda sallanan bir kamış mı? 25 Söyleyin, ne görmeye gittiniz? Pahalı giysiler giymiş bir adam mı? Oysa şahane giysiler giyip bolluk içinde yaşayanlar kral saraylarında bulunur. 26 Öyleyse ne görmeye gittiniz? Bir peygamber mi? Evet! Size şunu söyleyeyim, gördüğünüz kişi peygamberden de üstündür.
27 ‘İşte, habercimi senin önünden gönderiyorum;
O önden gidip senin yolunu hazırlayacak’ diye yazılmış olan sözler onunla ilgilidir.
28 Size şunu söyleyeyim, kadından doğanlar arasında Yahya’dan daha üstün olanı yoktur. Bununla birlikte, Tanrı’nın Egemenliği’nde en küçük olan ondan üstündür.”

29 Yahya tarafından vaftiz edilen halk, hatta vergi görevlileri bile bunu duyunca Tanrı’nın adil olduğunu doğruladılar. 30 Oysa Yahya tarafından vaftiz edilmeye yanaşmayan Ferisiler’le Kutsal Yasa uzmanları, Tanrı’nın kendileriyle ilgili tasarısını reddettiler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+7:17

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/10/04

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir