804. Hıristiyan askerlerim Deccal karşı en büyük Ordu oluşturacak

Gerçeği Kitap: 
Sevgili kızım, tüm dünyada, benim sevgili takipçileri durum yakında hissedeceksiniz, ben kendimi bir şekilde kalpleri içinde bilinen yapacaktır için onlar daha önce yaşamamış. Bu nasıl benim için herkesin ruhunu kurtarmak, savaşmaya Hıristiyanlar hazırlayacaktır.

Hıristiyan askerlerim Deccal karşı en büyük ordu oluşturacak. Tüm için bakın bu kim beni bilmek ve kim benim kutsal doktrin, en kutsal İncil içinde yer alan sadık kalır. Ayrıca edenler kendi inanç uygulama bakın; o kim bana inanır, ama kim değil ziyaret edebilirsiniz bana ve herkese gerçeğe sadık kalanlar. Dünyanın her köşesinde araya gelecek ve her ne kadar birçok dilleri konuşan benim kalan ordusunda katılacak bir bana olarak birleşecek.

O kim bu mesajları takip çekirdek oluşturacak ve bu sürgünler ve sonra My kalan ordu şube tüm dünyada büyümek olacaktır. Orada-ecek var olmak değil bir ülke tarafından My Kutsal Ruh aracılığıyla gerçeği kitap dokunulmaz.

Kitap Truth inancını test edilirken sen birleştirmek. Ve ne zaman bana bağlılık oynama üzerine çiğnenmiş ve önünden – gömdü, kiliseler, dışarı atmış kalk ve Benim Sözüm canlı tutmak. Kutsal Ruh’un ateş yolun her adımında size rehberlik. Bir güç ve cesaret, hatta en ezik aranızdan şaşırtacak hissedeceksiniz. Zayıf-ecek var olmak güçlü. Korku cesur olacak ve ezilen yürüyeceğiz gerçek savaşçılar olarak ileriye doğru. Ve benim kalan ordu büyüyecek ve onların milyonlarca kabarma gibi bu arada, pek çok engel önlerinde yer alacak.

Hakaret, suçlamalar sapkınlık, yalan, öfke ve nefret onların yeri olacak. Karışıklık her yerde olan bağımsız değişken yanlışlıklar, çelişkiler ve anlaşılmaz bağımsız değişkenleri ile delik deşik detractors arasında görülecektir. Şeytan’ın etkisi her zaman karışıklık, bozukluk, mantıksız ve kurnaz bağımsız değişkenleri oluşturur ve her zaman Tanrı’nın çocukları karşı nefret ile bağcıklı. Tanrı’nın ışık ve gerçeğin ışığı ile kutsanmış olanlar korkunç ve nefret dolu saldırıları çekecek. İçin nereye ı Am şimdiki, o kim benim kutsal kelime ilan zulüm-ecek var olmak büyük emin olabilirsiniz. Kötü zulme karşı herhangi bir Tanrı’nın misyonu, şeytan çok kızgın olduğundan emin olabilir.

Ne zaman istersen muzdarip, peşimden My çapraz alıyor çünkü size gösterilen nefret, daha çok canavar olacak ve ne kadar sert o, o gurur günah ile lekeli ruhları ile çalışacak , seni yok etmek için. Bu saldırıları görmezden gerekir. Barış içinde onlar size karşı yoğun bir nefret ile arttıkça, sen benimle, İsa’nın gerçek birliğinde olduğunu bilecek edilmesi.
Sevgi ve barış içinde git ve kalbinizde yaşadığımı biliyorsun.

İsa”

 
—-
Roma Katolik:

Sıradan zamanında yedinci haftanın Çarşamba
Lectionary: 343

1 okuma Jas 4:13-17

Sevgili:
Gel şimdi, sen diyorsun,
“Bugün veya yarın filanca içine bir kasaba gidelim mi,
bir yıl orada iş yapmak harcamak ve bir kar elde etmek “–
Ne gibi yarın senin hayatın olacak hiçbir fikrim yok.
Kısa bir süre görüntülenir ve sonra kaybolur duman bir puf var.
Bunun yerine sen-meli demek,
“Tanrı isterse eğer, biz şu ya da bu yapmak için yaşamak zorundadır.”
Ama şimdi senin kibir övünme.
Böyle övünme kötüdür.
Yani yapılması gereken doğru şey bilen biri için
ve bunu, bu bir günahtır.

Responsorial Mezmurlar PS 49:2-3, 6-7, 8-10, 11

R. (Matta 5:3) Ruhu içinde yoksul mukaddestir; onların cennet krallığı olduğunu!
Dinle, sen halklar;
icabet, her kim dünyada yaşamak,
Asılıyor Doğum veya yüksek derecesi,
zengin ve fakir.
R. mübarek ruhu içinde yoksul; onların cennet krallığı olduğunu!
Neden kötü günlerde korkalım
ne zaman benim kötü ensnarers beni yuvarlak ara?
Onlar onların servet güven;
zenginlikleri bereket onların övünme olduğunu.
R. mübarek ruhu içinde yoksul; onların cennet krallığı olduğunu!
Henüz olarak hiçbir şekilde bir adam kendini bağışlatabilirsin,
ya da Tanrı’ya kendi fidye ödemek;
Çok yüksek bir hayat; kurtarmak için fiyattır Onda yeterince yok
her zaman canlı kalır ve imha değil görmek için.
R. Blessed are the poor in spirit; the Kingdom of heaven is theirs!
For he can see that wise men die,
and likewise the senseless and the stupid pass away,
leaving to others their wealth.
R. Blessed are the poor in spirit; the Kingdom of heaven is theirs!

Alleluia Jn 14:6

R. Alleluia, alleluia.
I am the way and the truth and the life, says the Lord;
no one comes to the Father except through me.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Mk 9:38-40

John said to Jesus,
“Öğretmen, biri senin adına iblisleri dışarı sürüş gördük,
ve o bizi takip etmez çünkü onu engellemeye çalıştı.”

Sıradan zamanında yedinci haftanın Çarşamba
Lectionary: 343

“… 39 Ona engel olmayın!” dedi İsa. “Çünkü benim adımla mucize yapıp da ardından beni kötüleyecek kimse yoktur. 40 Bize karşı olmayan, bizden yanadır. 41 Size doğrusunu söyleyeyim, Mesih’e ait olduğunuz için sizlere bir bardak su veren ödülsüz kalmayacaktır.””


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
23

 Yüksek Kurul’u dikkatle süzen Pavlus, “Kardeşler” dedi, “Ben bugüne dek Tanrı’nın önünde tertemiz bir vicdanla yaşadım.” 2 Başkâhin Hananya, Pavlus’un yanında duranlara onun ağzına vurmaları için buyruk verdi. 3 Bunun üzerine Pavlus ona, “Seni badanalı duvar, Tanrı sana vuracaktır!” dedi. “Hem oturmuş Kutsal Yasa’ya göre beni yargılıyorsun, hem de Yasa’yı çiğneyerek beni dövdürüyorsun.”

4 Çevrede duranlar, “Tanrı’nın başkâhinine hakaret mi ediyorsun?” dediler.

5 Pavlus, “Kardeşler, başkâhin olduğunu bilmiyordum” dedi. “Nitekim, ‘Halkını yönetenleri kötüleme’ diye yazılmıştır.”

6 Oradakilerden bir bölümünün Saduki, öbürlerinin de Ferisi mezhebinden olduğunu anlayan Pavlus, Yüksek Kurul’a şöyle seslendi: “Kardeşler, ben özbeöz Ferisi’yim. Ölülerin dirileceği umudunu beslediğim için yargılanmaktayım.” 7 Pavlus’un bu sözü üzerine Ferisiler’le Sadukiler çekişmeye başladılar, Kurul ikiye bölündü. 8 Sadukiler, ölümden diriliş, melek ve ruh yoktur derler; Ferisiler ise bunların hepsine inanırlar.

9 Kurul’da büyük bir kargaşalık çıktı. Ferisi mezhebinden bazı din bilginleri kalkıp ateşli bir şekilde, “Bu adamda hiçbir suç görmüyoruz” diye bağırdılar. “Bir ruh ya da bir melek kendisiyle konuşmuşsa, ne olmuş?” 10 Çekişme öyle şiddetlendi ki komutan, Pavlus’u parçalayacaklar diye korktu. Askerlerin aşağı inip onu zorla aralarından alarak kaleye götürmelerini buyurdu.

11 O gece Rab Pavlus’a görünüp, “Cesur ol” dedi, “Yeruşalim’de benimle ilgili nasıl tanıklık ettinse, Roma’da da öyle tanıklık etmen gerekir.” “

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+23:1

15 Baba’nın nesi varsa benimdir. ‘Benim olandan alıp size bildirecek’ dememin nedeni budur.

16 Kısa süre sonra Beni artık görmeyeceksiniz; yine kısa süre sonra Beni göreceksiniz.”

Kederiniz Sevince Dönüşecek

17 Öğrencilerinden bazıları birbirlerine, “Ne demek istiyor?” diye sordular. “ ‘ Kısa süre sonra Beni artık görmeyeceksiniz; yine kısa süre sonra Beni  göreceksiniz’ diyor. Ayrıca, ‘Çünkü Baba’ya gidiyorum’ diyor.” 18 Onun için, “Bu ‘kısa süre’ dediği nedir? Söylediklerini anlamıyoruz” deyip durdular.

19 İsa kendisine soru sormak istediklerini anladı. Onlara dedi ki, “ ‘ Kısa süre sonra Beni artık görmeyeceksiniz; yine kısa süre sonra Beni   görmeyeceksiniz’ dememi mi tartışıyorsunuz? 20 Size doğrusunu söyleyeyim, siz ağlayıp yas tutacaksınız, dünya ise sevinecektir. Kederleneceksiniz, ama kederiniz sevince dönüşecek. 21 Kadın doğum yapacağı zaman ağrı çeker. Çünkü saati gelmiştir. Ama doğurunca, dünyaya bir çocuk getirmenin sevinciyle çektiği acıyı unutur. 22 Bunun gibi, siz de şimdi kederleniyorsunuz, ama sizi yine göreceğim. O zaman yürekten sevineceksiniz. Sevincinizi kimse sizden alamaz. 23 O gün bana hiçbir şey sormayacaksınız. Size doğrusunu söyleyeyim, benim adımla Baba’dan ne dilerseniz, size verecektir. 24 Şimdiye dek benim adımla bir şey dilemediniz. Dileyin, alacaksınız. Öyle ki, sevinciniz tam olsun.

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+6:15

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/05/23

—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir