0401_jesus-light_1

753. Bugün, ben dünyaya büyük lütuflar sel

​​Hakikat Kitap:
Paskalya Pazar, 31 Mart 2013, 18:40Benim sevgili kızım, bugün dünyadaki, büyük graces getirmek inanç, denemeler ve tribulations, rağmen hangi Tanrı’nın varolduğundan sevinirler gibi çocuk sahibi şu anda dünyada dayanmak.Dünyanın yüz bugün yenilemek ve bana, onların sevgili İsa kurtarıcı benim kutsal ruh ile tüm insanlığın iman edenler ruhlarını doldurun. Sevinirler ve şeytan tarafından unleashed Kabir azabı görmezden geliyor. Bunun yerine kendini benden önce alçak gönüllü ve güveninizi My merhamet yerleştirin ve seni kötülüklerden koruyacak.

Tüm güç benim olduğunu biliyor olmalı. Kötü olan ve bu o Dorius Me üzerinde hiçbir güç var Ama onların etkisi olanlar kendilerini canavar aldatma için açık bırakmak çoğu yok edecek.

Krallığım, onun görkemli ihtişamını içinde bekliyor ve bu sefer neredeyse üzerinize.

Dağılın, benim ümmetim, gruplar halinde çarpın ve Word of God, Kutsal İncil içte bulunan gerçeği ilan. Şimdi geri dönmek için İncil’e ve orada yalan Word of God için içeriği, insanlara hatırlatmak gerekir.

Birçok yeni yasa-ecek var olmak brought içine senin Milletler nerede My Father’s kitap erişim mümkün olacak. Çünkü onlar beni inkar asla bu yasalar kabul etmelisiniz My öğretileri erişimi varsa, çocuklarınız Me bilemezsiniz O zaman My öğretileri, Tanrı’nın yasaları, kanun kaçağı olmak zaman çok şeytan elinden tutup, hükümet destekli olacağını bilecek.

Kendinizi köle gibi alınması gereken izin gerekir. Özgür irade inkar saçma kanunlar için ölmek gerekir değil. Özgür irade-Tanrıdan bir hediye hediye ile doğmuş asla unutmam.

Özgür irade alır herhangi bir adam Tanrı yalanladı. Herhangi bir devlet veya ulus, Tanrı’ya şahitlik için senin özgür irade yalanladı şeytan tarafından yönlendirilir. Sen, benim sevgili takipçileri, bankalar, senin hükümetler ve gıda erişim kontrolü bu ülkeler üzerinden şeytani etkiler tarafından aldatıldığını oldum.

Onlar şimdi, hangi o hükümet ve güçlerini işe yaramaz hale getirecek aniden ve beklenmedik bir şekilde, şiddetli bir cezalandırma gelecek ama, benden bile daha çok acı yapacak zaman zaman gelecek. Tanrı’nın müdahale hızlı olacak ve onlar, o kötülükler mezhepler, onların elleri ve dizleri onları, istemedikleri için isabet ceza, dehşet içinde çığlık üzerinde tarıyor.

Sen, Aziz benim ümmetim gerekir bana güven ve güçlü kalır. Bugün seni özel bir hediye ile-azim hediye korusun. Sabrınız delinmez olacak size bu hediye verilmiş olduğunu bilecek. Benim kutsal yapacak kararlılığını bile sizi şaşırtacak ve açıkça tanık sizin için My Second Coming itiraf etmeniz için geldiğinde yaptı hiçbir korku olacak. Bunun yerine, benim için love erkek ve kız kardeşlerim için özel bir sevgi olarak kendini. Gözler, benim babam, küçük olanlar olarak göründükleri gibi onları görecek. Kalbin aşık kabarma olacaktır ve sen-ecek duyumsamak için bu seni sallayacak kalplerinizi aşık bile, ulusun dördüne canavar komutu tarafından kural düşmanları için.

Bu aşk bu nefreti ruhları ile ruhlarını dönüştürür. Dualarınızın gibi ruhlar için onları yargılamak için geldiğim zaman onlar aksi takdirde ceza günü karşı karşıya kalmışlardır ceza dokunulmazlık yetkisi verir.

Bu hediye, bugün size, azim, ruhlar kaydeder, ben getirmek her tek bir objektif ve bu yeteneği için biz, yeryüzünde yeni cennette bir kutsal aile olarak birleştirmek tüm ruhlar kaydetmek içindir.

İsa”

753. bugün, dünyanın üzerinde büyük Graces getirmek

—-
Roma Katolik:
“….

Responsorial Mezmurlar PS 104:1-2, 5-6, 10, 12, 13-14, 24, 35

R. (30) Tanrım, ruhun göndermek ve dünyanın yüz yenilemek.
Tanrım, O ruhumu kutsa!
Tanrım, Tanrım, gerçekten harika!
Majesteleri ve zafer giysili,
bir pelerin gibi ışık koşullarında cüppeli.

İncil’i MK 16:1-7

Sabbath üzerinde iken,
Mary Magdalene, James, Meryem ve Salome
Git ve onu yağlamak olabilir baharat aldı.
Çok erken ne zaman güneş yükselmişti,
Haftanın ilk gününde mezarına geri geldiler.
Bir başkasına diyorlardı,
“Kim taş bizim için geri döner
girişinden mezar için?”
Ne zaman onlar baktı,
Onlar taş geri alındı gördüm;
çok büyük.
Mezar girerken onlar genç bir adam gördüm
sağ tarafta oturan, beyaz bir elbise giydirilmiş,
ve onlar tamamen şaşırdılar.
Dedi, “hayran olmayın!
Nasıralı İsa’yı, çarmıha aramak.
O yükseltti; o burada değil.
Nerede onu koydu yer işte.
Ama gidip onun öğrencileri ve Peter söyle,
‘ Daha önce Celile’ye; gidiyor
o söylediğim gibi onu, orada görüşürüz.'” ”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
7 Bunun için İsa yine, “Size doğrusunu söyleyeyim” dedi, “Ben koyunların kapısıyım. 8 Benden önce gelenlerin hepsi hırsız ve hayduttu, ama koyunlar onları dinlemedi. 9 Kapı Ben’im. Bir kimse benim aracılığımla içeri girerse kurtulur. Girer, çıkar ve otlak bulur. 10 Hırsız ancak çalıp öldürmek ve yok etmek için gelir. Bense insanlar yaşama, bol yaşama sahip olsunlar diye geldim. 11 Ben iyi çobanım. İyi çoban koyunları uğruna canını verir. 12 Koyunların çobanı ve sahibi olmayan ücretli adam, kurdun geldiğini görünce koyunları bırakıp kaçar. Kurt da onları kapar ve dağıtır. 13 Adam kaçar. Çünkü ücretlidir ve koyunlar için kaygı duymaz. 14–15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba’yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır. Ben koyunlarımın uğruna canımı veririm. 16 Bu ağıldan olmayan başka koyunlarım var. Onları da getirmeliyim. Benim sesimi işitecekler ve tek sürü, tek çoban olacak.
https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+10:1
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir