752. Meryem Ana: sonsuz yaşamı tüm Tanrı’nın çocukları için verilebilir aracı olarak sevgili oğlum dirilişi* en önemli hediye olduğunu

Hakikat Kitap:

” * Cumartesi, 30 Mart 2013, 20:40

Olarak sonsuz yaşamı tüm Tanrı’nın çocukları için verilebilir anlamına gelir benim çocuklarım, benim sevgili oğlum dirilişi en önemli yeteneğim var.

-Ölü sabit tarafından ölüm benim oğlum yok. Eğer bunu arzu artık ölüm, güç vardır. Gibi Tanrı’ya sadece bir hayat olacak size verilen, hayat, yakında değişecek.

Ne zaman yeni göklerin ve yeni dünya birleştirme var ancak sonsuz yaşam. Beden, zihin ve ruh ölümü artık olmayacak. Seni özgür bırakacak gibi hiç bu yeni hayatından endişe gerekir. Çok seviyorum, yakında, oğlumun Mercy tarafından dökülen toprak üzerinde çökecek. Bu harika, harika, grace onun çocuklara ruhun ölümden kurtarmak için Tanrı tarafından alınan sonraki adım olacak. Bedenin ölümü artık ne zaman benim oğlum ile yeni Kudüs iner olacaktır.

Büyük bir cesaret örneği bu kötü sırasında göstermek gerekir süreleri, bu çalışmalarda yakında sona erecek. Harika bir hayat seni bekliyor var ve bütün ruhlar bu mucizevi hediye kabul eder dua tek odak.

Bunun yerine, ebedi yaşam gerçeği kabul etmiyorum, bu ruhlar sonsuz lanet seçecektir. Sadece iki seçenek var ve henüz çoğu bu ruhların bir üçüncü olduğuna inanıyorum. Kötü bir güç tarafından oluşturulan mezhepler, peşinden gelenlerin yanlışlıkla başka bir mistik yaşama nerede onlar büyük güç verilecektir inanıyor. Onlar sahte melekler, onlar putlaştırmak ve ne yazık ki, bunların çoğu var, ama onlar melekler Tanrı’nın yanlış Meleklere inanır. Cehennemin uçurum zincire çürümek ve henüz kim onların ışık melekler olduğunu düşünüyorum Tanrı’nın çocukları kandırmak yönetebilirsiniz. İzlemeniz gereken tek ışık ışık Tanrı-gerçeği var.

Türkiye, yeni cennet sizi bekliyor, üzerinde benim oğlum saltanatı Tanrı tarafından söz oydu.

Oğlumun el kabul ve Paradise girecek.

Sevgili anne, Tanrı aşkına, anne, kurtuluşun”


—-
Roma Katolik:
Benim krallığım bu dünyaya ait değil.
Krallığım bu dünyaya ait
benim görevlileri mücadele
Yahudilere teslim beni tutmak için.
Ama bu olduğundan, krallığım burada değil.”
 

http://usccb.org/bible/readings/033018.cfm

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
“10 “Yeruşalim’le birlikte sevinin,
Onu sevenler, hepiniz onun için coşun,
Yeruşalim için yas tutanlar, onunla sevinçle coşun.
11 Öyle ki, onun avutucu memelerini emip doyasınız,
Kana kana içip
Onun yüce bolluğundan zevk alasınız.”
12 Çünkü RAB diyor ki,
“Bakın, esenliği bir ırmak gibi,
Ulusların servetini taşkın bir ırmak gibi ona akıtacağım.
Ondan beslenecek, kucakta taşınacak,
Dizleri üzerinde sallanacaksınız.
13 Çocuğunu avutan bir anne gibi avutacağım sizi,
Yeruşalim’de avuntu bulacaksınız. ”

——

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir