Onların kötü yollarıyla istila edilen dünya acıyla inleyecek

“75 Shocking Natural Disasters Ever Caught on Camera!”

https://www.youtube.com/watch?v=ikmj1w13YFU

—————-

Gerçeği Kitap:

Onların kötü yollarıyla istila edilen dünya acıyla inleyecek

24 Kasım 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, şu anda ne kadar da teselliye ihtiyacım var, çünkü birçok kişi Benden uzaklaştı ve Şeytan’ın ordusu, en aşağılık iblislerinden biri olan Jezebel tarafından istila edilirken, Gözyaşlarım büyük seller halinde akıyor. Beni temsil ettiklerini iddia edenler, tekrar gelme sözümü ne kadar unutmuşlar ve ne kadar az hatırlıyorlar.

Benim İkinci Gelişimin zamanı çok yaklaşıyor ve Şeytan’ın ordusu, Benim dediğim kişilerle savaşmaya hazır, çok sayıda toplanmış durumda. Bu kötü orduya düşmanlarım önderlik edecek ve onların dünyayı kendi yalanlarına inandırmak için yapmayacakları hiçbir şey yok. Benim adımla konuşan kutsal kadın ve erkekleri yanlarına alacaklar ve dikkate alınması gereken bir güç haline gelecekler. Laik bir dünyanın büyük bir zevkle benimsediği bu kişiler, dünyanın çehresini değiştirecek ve ardından ortalığı kasıp kavuracaklar.

Onların kötü yollarının istila ettiği yeryüzü acıyla inleyecek ve bununla birlikte büyük bir çalkantı yaşanacaktır. Bedenime yapacakları her kötü saygısızlık, iklim değişiklikleri, mahsullerin başarısızlığı, atmosferdeki değişiklikler ve o kadar büyük bir tufanla kendini gösterecek ki, dünyada dokunulmayacak çok az ulus olacak. eylemleriyle. Babam onlara çok büyük acılar yaşatacak.

Benim Adımla kınadıkları herkes için onlar da kınanacak. Tanrı’nın çocuklarına çektirdikleri her acıya karşılık onlar da aynı acıyı çekecekler. Milyonlara getirecekleri cehennem, sonsuz uçurumda her gün yanan ateşlere benzer bir azapla sonuçlanacaktır.

Cennetin kapıları yüzlerine çarpılacak ve kıyamet günü benim nurumdan kör olacakları zaman acı içinde çığlık atacaklar. Korkaklar gibi kaçacaklar ve Adaletimden sığınacak bir yer bulmaya çalışacaklar ama teselli bulacak bir yer bulamayacaklar. Kör olduklarında koşacaklar, düşecekler ve gidecekleri hiçbir yer kalmayacak.

Geride kalacaklar, çünkü onlardan hiçbiri Benim Yardımımı isteyecek güce veya iradeye sahip olamayacak, çünkü sahip olabilecekleri ama artık yararlanamayacakları tüm Hayatı kesmiş olacaklar.

Şimdi beni dinleyin, ciddiyetle beyan ettiğim gibi, Sözüm uyarınca yaşayan ve Bana sadık kalan adamın korkacak hiçbir şeyi yoktur. Bana lanet okuyan ve Krallığımın kapısını arkasından sıkıca kapatan kişi, atılacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/11/24/the-earth-infested-by-their-evil-ways-will-groan-in-pain-2/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/11/24/the-earth-infested-by-their-evil-ways-will-groan-in-pain-2/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/11/24

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112424.cfm

Jezebel’in kötü ruhu dünyadaki Kiliseme sızmak için elinden geleni yapacak

Gerçeği Kitap:

Jezebel’in kötü ruhu dünyadaki Kiliseme sızmak için elinden geleni yapacak

23 Kasım 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Jezebel’in kötü ruhu, ruhları kurtarma Misyonuma karşı büyük bir saldırı planladı.

Tanrı’nın peygamberlerinin bu haini ve yok edicisi, kendisini yeryüzünde Tanrı’nın öğretmeni olarak kanıtladı ve tüm zamanların en büyük sapkınlığı olacak şekilde onları baştan çıkarmak ve Kilisemden uzaklaştırmak için halkım arasında tezahür etti. O, Kilisemin laik bir dünyanın prensleriyle, Tanrı’ya tiksindirici ve O’nun Gözlerinde iğrenç bir birlik sağlayacak olan zina yapmasından sorumlu olacak.

Hem erkeklerin hem de kadınların kalplerinde mevcut olan Jezebel, Şeytan’ın hiyerarşisindeki en kötü, zeki ve kurnaz iblislerden biridir ve halkımı yanıltmak için birçok şekilde çalışır. Benden olduğunu iddia eden ama şeytani bir tarikatla bağlantısı olan bir grup aracılığıyla çalışıyor. Teoloji konusunda oldukça bilgili olan bu şeytani ruh, bu grupla farklı diller kullanarak konuşur ve My Cup’ı kabul edenler arasında büyük kafa karışıklığına, incinmeye ve bölünmeye neden olur. Kendi sözümün uzmanları olarak atanan bu kişiler Benden gelmiyorlar ve ağızlarından çıkan pisliklerden Bana olan nefretleri açıkça görülse de, Benim nihai Görevime zarar vermeye çalışacakları başka yollar da var.

Allah’ın bu düşmanını, onun takipçilerini Allah’ın peygamberleri ilan etmeye yönelik sürekli girişimlerden tanıyacaksınız. Birçoğu öne çıkacak ve benim, İsa Mesih’in, onlar aracılığıyla konuştuğumu ilan edecek. Jezebel, kötü ve kibirli ruhunu kendi kendini peygamber olarak atayan peygamberlere bağlayarak gelişecek ve yalanları üretecek; onlar da daha sonra bu Misyonu kendi seslerine meşruiyet kazandırmak için kullanmaya çalışacaklar.

Jezebel’in kötü ruhu, akla gelebilecek her taktiği kullanarak, dünyadaki Kiliseme sızmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Etkisi sayesinde, Kilisemdeki birçok iyi ruhu Benden uzaklaştıracak ve Tanrı Sözünü baltalayacak. Erkekler ve kadınlar arasında çalışarak mucizeler izlenimi yaratmak için büyücülük ve büyücülük kullanacak. Bu, Baal’in etkisi altında, ruhlar için yapılan son savaşta Tanrı’nın gerçek vizyonerlerine ve peygamberlerine zarar vermeye çalışacak olan Benim bir başka düşmanımdır.

Teoloji bilgileriyle övünenlerden ve söyledikleri her şey kıskançlıktan ve Tanrı’nın peygamberlerine karşı yoğun bir nefretten kaynaklanırken Benden geldiklerini söylemeye cesaret edenlerden sakının. Bu tür istila edilmiş ruhlar sizi manipüle etmeye ve onlara karşı çıkan herkesi korkutmaya çalışacaktır. Eğer benim dünyadaki son görevimi, yani ruhları kurtarmayı takip etmeye devam ederseniz, sizi yıpratmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Jezebel’in ruhundan etkilenenler, acımasızca Bana saldırmak için çalışacaklar. Bu kötü ruh, yakaladığı zayıf ruhlar aracılığıyla, Run’ı takip edenlere iftira atmak, onları küçümsemek ve onlara karşı nefreti kışkırtmak için şeytani yöntemler kullanacak. bu istila edilmiş ruhlarla karşı karşıyayız. Onları küçümsemeyin, çünkü Jezebel’in etkisi altında, kendileriyle ilişki kuranlara hayal edilemeyecek zararlar vermeye çalışacaklar.

Jezebel’in kötü ruhunu tanımayı öğrenin, çünkü o, sahip olduğu kişiler aracılığıyla Benim hakkımda büyük bir yetkiyle konuşacaktır. Kutsal Sakramentler hakkında derinlemesine bir bilgiyle konuşacaklar ve Kutsal İncil’den alıntılar kullanacaklar, ancak bunu yalnızca Sözümü baltalamak için onlardan yanlış alıntılar yapmak için yapacaklar. Jezebel’in bu Göreve kin dolu bir zevkle saldırdığını göreceksiniz. Onun sadık takipçileri inatçı, otoriter, gurur dolu ve güçlü etkisi altında ruhlarını ele geçiren Mine’nin bu düşmanına derinden bağlılar. Asla Jezebel’in ruhuyla bağlantı kurmamalısın, çünkü bunu yaparsan o, tıpkı diğer yandaşlarına yaptığı gibi seni de yok eder.

Öne çıkan ve Sözümün yayılmasına yardımcı olmak için Benim tarafımdan gönderildiğini söyleyen herkese karşı dikkatli olun. Bu Görev başladığından beri Sözümü dünyaya iletmek için tek bir peygamber görevlendirmediğimi bilin . Ama bu sahte peygamberler sürüler halinde ortaya çıkacak ve her biri diğerini geçmeye çalışacak. Daha sonra yalanları yayabilmek için destek toplamak amacıyla bu görevi kullanmaya çalışacaklar. 

Jezebel’in kötü ruhu tarafından baştan çıkarılan ve bu ruha herhangi bir şekilde karşılık veren herkes, yakında Bana olan tüm sevginin aniden sona ereceğini görecek.  Bu zamanlarda Kilisemi ve peygamberlerimi yok etmek için uçurumun derinliklerinden gönderilen Jezebel’in yalanlarına kandığınızda ruhunuzu büyük tehlikeye atıyorsunuz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/11/23/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/11/23/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/11/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/112324.cfm