Vahiy Kitabında size verilen Gerçeği kabul edin

Gerçeği Kitap:

Vahiy Kitabında size verilen Gerçeği kabul edin

21 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, kehanetler Tanrı’nın çocuklarına en başından beri verildiğinde, insanların yüreklerinde korku yarattılar. Bunun nedeni, Allah’a inanmayanların zihinlerinde oluşan şüpheler ve insanın doğal dünya ortamında hissettiği rahatlıktır.    Kusurlu bir yaşamı kabul etmek, doğaüstü bir varlığa inanmaktan daha kolaydı.

Tanrı peygamberlerini çocuklarını korkutmak için göndermedi. Onları, insanla Tanrı arasında derin bir uçurum yaratmanın tehlikeleri konusunda uyarmak için gönderdi. Eğer bu uçurum, ruhların çoğunluğunun Tanrı’yı ​​reddedeceği kadar genişlerse, o zaman O, onları kurtarmak için her zaman müdahale ederdi. Tanrı her zaman peygamberleri aracılığıyla müdahale etmiştir ve Tanrı, çocuklarını Rab’bin Yollarında eğitebilmesi de peygamberleri aracılığıyla mümkün olmuştur.

Tanrı’nın peygamberleri olmasaydı, insana Hakikat verilmezdi. Tanrı’nın yazılı Söz aracılığıyla halkına verdiği şeyi hiç kimsenin alt etmesine izin vermeyin.

İnsan, Tanrı Sözü’nü değiştirmeye layık değildir, Söz’ün anlamını değiştirmeye de layık değildir ve bunu yapmaya hakkı da yoktur. Eğer bir kişi Tanrı’nın Sözü’nü alır ve başkalarına zarar vermek için onu kasten yanlış yorumlarsa, bu büyük bir günahtır. Kelimenin anlamını değiştirmeye çalışan ama başarısız olan birçok kişi oldu. Ancak, Söz’ün gerçeklerden farklı versiyonlarını yaratanlar da vardı ve insanlar bundan daha bilge değildi. Bu ruhları sorumlu tutmuyorum çünkü onlar Söz’ü yalnızca Tanrı’yı ​​yüceltmek için kullandılar.

Gerçeği vaaz etmeye geldiğimde korktum. Benden önceki bütün peygamberlerden de korkulurdu. Tıpkı Benim gibi onlardan da, sözlü Söz aracılığıyla insanlığa Gerçeği getirdikleri için nefret ediliyordu. Kutsal Ruh’un Gücü tarafından Evangelist Yahya’ya verilen Vahiy Kitabı, Hıristiyan Kiliselerim tarafından göz ardı edildi. Bu nadiren tartışılıyor ve Kilisemdeki birçok kişi bunu ilgisiz bularak reddediyor.

Artık Gerçeğin nihayet konuşulmasının ve erkeklerin bir seçim yapmasının zamanı geldi. Vahiy Kitabı’nda size verilen Gerçeği kabul edin ve Büyük Günde her şeyin yerli yerinde ve Benim için hoş olacak şekilde hazırlanın. Veya Sözü ve tekrar gelme Sözümü görmezden gelin. Yalvarışlarıma sağır kulak ver, ama unutma, geceleyin bir hırsız gibi geleceğim ve yalnızca Beni karşılayan ve Merhametimi kabul edenler Benim olacaktır.

Seni sadece seni sevdiğim için uyarıyorum. Aşkım olmasaydı insan ırkını çöle atardım; onların ruhları ne kadar nankördür.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/21/accept-the-truth-given-to-you-in-the-book-of-revelation/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/21/accept-the-truth-given-to-you-in-the-book-of-revelation/

 

Tanrı’da gerçek hayat:

„Işığın Çocuğum Ol – Sana Bir Hırsız Gibi Geleceğim”

https://ww3-tlig-org.translate.goog/en/messages/302/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102124.cfm