Ruhsal savaşlarla boğuşanlarınızı Sesimi duymaya çağırıyorum.

„… Bununla birlikte, ruhlar sana boyun eğdiği için sevinme, ama isimlerin gökte yazıldığı için sevin.”

https://bible-usccb-org.translate.goog/bible/readings/100524.cfm?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://bible.usccb.org/bible/readings/100524.cfm

—————-

Gerçeği Kitap:

Ruhun açlığı, ruhu boş, perişan ve kayıp bırakır

16 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bedeni besleyen yiyeceklere duyulan açlık korkunç bir ızdıraptır. Fakat ruhun açlığı, nefsi boş, perişan ve yitik bırakır. Bir ruh Benden uzaklaştığında başıboş dolaşacak ve her türlü tatmini arayacaktır. O, ruhsal sakinlik ve rahatlama arayarak dünyanın dört bir yanına yürüyecek, ancak bu boşluğu hiçbir şey dolduramaz, yalnızca Ben O, tüm dünyevi rahatlama arayışlarında geçici bir rahatlama bulabilir, ancak benim getirebileceğim huzuru asla bulamayacaktır. .

Bir insanın ruhunu Lütfumla beslediğimde, o kişi Benim Sevgim ve Varlığımla dolacaktır. Her ne kadar ruhun içindeki Varlığım, onu üzmek için ellerinden geleni yapacak olan kötü ruhların zehrini onun üzerine çekse de, ruh bunu umursamayacaktır. Sevgim tatmin olmuş hissetmeniz için ihtiyacınız olan tek şeydir ve sizi dolduran Huzurum bu dünyaya ait değildir. Çok büyük nimetlerle gelir ve bu huzura kavuşan ruhlar, onu bir kez yaşadıktan sonra asla o kadar kolay bırakamazlar.

Bir kişi Beni inkar etmek için olağanüstü çaba gösterdiğinde, yalnızca kendisini aldatmaktadır. Beni inkar etmek senin kendi seçimindir. Varlığıma inanmadığınız halde neden bana karşı nefret gösteriyorsunuz? Ruhsal savaşlarla boğuşanlarınızı şimdi size seslendiğimde Sesimi duymaya çağırıyorum. Eğer beni inkar ediyorsan sus. Beni inkar edip sonra da bana lanet etme, çünkü bunu yaparsan kendinle çelişirsin. Olmayan bir şeyden nefret edemezsin. Eğer herhangi bir tür nefret hissediyorsanız, bunun tıpkı aşk gibi bir kaynaktan geldiğini bilmiyor musunuz? Sevgi Tanrı’dan gelir. Nefret Şeytan’dan gelir.

Kötülüğün bir yılan gibi çoğalıp iltihaplandığını anladığınız gün, onun gerçek bir varlık olduğunu göreceksiniz. Ancak o zaman nihayet şeytanın varlığını kabul edeceksiniz. Şeytan’ın bu kadar kurnaz olmasının nedeni, kendisini tanıtmanın kendi yararına olmamasıdır. Eğer böyle olsaydı, Tanrı’ya inanmamanın imkânsız olduğunu görürdünüz.

Gözlerinizi açın ve kötülüğün ne olduğunu görün. Bilin ki, kötü olan, Beni inkar ederek, Beni sevenlere karşı nefreti körüklemek için sizi kullanacaktır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/16/hunger-of-the-spirit-leaves-the-soul-empty-miserable-and-lost/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/17/mother-of-salvation-many-will-be-stripped-of-their-titles/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/16

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101624.cfm