Anahtarları, Yaşayanlar Kitabı’nda adı geçen herkes için hazırlanmış ve seçilmiştir

Gerçeği Kitap:

Krallığımın ve gelecek dünyanın anahtarları hazırlandı

14 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu mesajlar aracılığıyla dünyaya açıkladığım her şey gerçekleşecek. Bu mesajları bilenlerin çoğu ne yazık ki Sözümü bastırmaya devam edecek. Bu mesajları bilmeyen diğerleri, Kutsal İncillerde kendilerine verilen Sözüme karşı çıkacaklar.

Bu dünyada benimle birlikte yürüyen herkesi çağırıyorum ve onlardan Bana güvenmelerini rica ediyorum, Sözümle yaşayın, böylece ölmeyeceksiniz. Hayatlarınızı Gerçeğe göre yaşayın, ben de size ve isimlerini Önüme koyduğunuz kişilere büyük Lütuflar yağdıracağım Dünya karanlığa gömülürken, her yerde savaşlar çıkarken ve hastalık ve kıtlık insanlığı pençesine alırken, Benim Müdahalem. tanık olunacak.

Kendini Kutsal Kalbime adayan herkesi koruyorum. Kalpleri ağırlaşanları yükseltirim ve Benden bu Hediyeleri isteyenlere huzur ve ruh sakinliği getireceğim.

Yükünüzü yalnızca ben, İsa Mesih kaldırabilirim. Düşmanlarınızı ve gücünü ve nüfuzunu kötüye kullanarak sizi kendi çıkarları için yok etmeye çalışanlarını yalnızca ben yenebilirim. Beni reddedenlerin, Beni reddedenlerin ve Beni inkar edenlerin ruhlarını yalnızca siz, sevgili takipçilerim, Bana getirebilirsiniz. Her ne kadar onları Merhametime kabul etsem de, onların çoğu asla Bana gelmeyecek.

Size verilen duaları kullanmaya devam etmelisiniz. Bana yakın dur çünkü bunu yaptığın zaman kötülükten her türlü koruma sana sağlanacak. Güçlü, cesur olmalısın ve sakin olmalısın çünkü asla senin yanından ayrılmayacağım. Seninle yürüyeceğim ve sana sarılacağım. Seni rahatlatacağım. Bütün gözyaşlarını sileceğim ve çok geçmeden seni ve sevdiklerini Sevgi dolu Kollarıma saracağım.

Krallığımın ve gelecek dünyanın Anahtarları, Yaşayanlar Kitabı’nda adı geçen herkes için hazırlanmış ve seçilmiştir. Fakat Merhametim o kadar büyüktür ki, dualarınızla bana bu ruhları getirirseniz, isimleri sayılmayanları da Yeni Cennetime kabul edeceğim.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/14/the-keys-of-my-kingdom-of-the-world-to-come-have-been-prepared/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/14/the-keys-of-my-kingdom-of-the-world-to-come-have-been-prepared/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/14

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101424.cfm