Baba Tanrı: Çocuklarımın tüm kötülüklerden arındırıldığı gibi, ülke de arınacak

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Çocuklarımın tüm kötülüklerden arındırıldığı gibi, ülke de arınacak

12 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sevgili Oğlum İsa Mesih’in İkinci Gelişi yaklaştıkça birçok değişiklik meydana gelecek.

Korkmayın çocuklarım, çünkü Çocuklarımın arınması için bunların gerçekleşmesi gerekiyor, böylece sonu olmayan dünyanın başlayacağı Gün geldiğinde sevinebilirler. Verdiğim sözler her zaman yerine getirildi ve her şeyin sonu iyi olacak .

İnsan ırkının Benim Gözlerimde birleşebilmesi için, dünyada yaşayan her bir ruh için Merhamet için yalvarmanızı arzu ediyorum. Yakında dünyadaki nefret, kötülük ve adaletsizlikler aniden sona erecek ve Krallığımın Işığı üzerinize parlayacak. Yeni Cennet tüm ihtişamıyla ortaya çıkarken barış hüküm sürecek ve sevgi dünyayı dolduracak. Adaletim tüm kötülükleri yok edecek ve Müdahaleme rağmen şeytana tutunanlar atılacak. O zaman artık gözyaşı dökülmeyecek ve Antlaşmamın son kısmı tamamlanacak.

Her şeyin hazır olması için her şeyi doğru düzene sokmaya çalışırken, Benim Zamanım geldi ve düşmanlarım yenilgiye uğratılacak. Çocuklarımın tüm kötülüklerden arındırılacağı gibi, ülke de arınacak ve ben uysal, alçakgönüllü ve yumuşak kalpli olanları Yeni Cennet ve Yeni Dünya’daki yerlerini almaları için yetiştireceğim.

Umudunuzu asla kaybetmeyin, çünkü Güç Benimdir. Bana gelin küçüklerim ve size olan koşulsuz Sevgimden teselli alın. Bana güven ve tüm zafer senin olacak.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/12/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

Önce Merhametimi en çok hak etmeyenler için geliyorum

12 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Ben cinsiyetiniz, yaşınız veya inancınız ne olursa olsun, Tanrı’nın tüm çocuklarının – her birinizin Koruyucusuyum. Ben dünyadaki Kilisemin Koruyucusuyum ve hiç kimse ona karşı galip gelemez. Pek çok kişi Beni terk etmiş olsa da, o bozulmadan kalacak.

Beni terk edenler, Tanrı’nın Sözünü değiştirenler, Benim Kilisemden olduklarını söyleyemezler, çünkü ben Gerçeği konuşmayan bir kiliseyi koruyamam. İmanınızın gerçek sınavı başladı ve çok geçmeden kafanız karışacak ve nereye döneceğinizi bilemeyeceksiniz. Emin olun, ne kadar merhametli olsam da, hainlerin Bedenime saygısızlık etmesine asla izin vermeyeceğim. Onlar ancak Tanrı’nın Eli’nin gürleyen kuvveti duyuluncaya kadar ileri gidecekler.

Bana odaklanmalı ve Sıkıntının yoğunlaştığını ve önceden bildirilen her şeye tanık olunması gerektiğini kabul etmelisiniz . Ancak Başlangıçta dünyaya verilen kehanetler ortaya çıktığında, insan Benim Zamanımın neredeyse yaklaştığını tam olarak anlayacaktır. Benden asla korkmamalısın, çünkü Sevgim ve Merhamem geniştir. Yalnızca Benden gelmeyenlerden korkun, çünkü onları korkunç şeyler yapmaya iten şey kötülüğün ruhudur. Yalnızca dua ederek onların günahlarının kefaretine yardımcı olabilirsiniz ve böylesine cömert bir davranışla Şeytan’ın dumanını dağıtabilirsiniz.

Dumanları şu anda dünyayı sarıyor ama onun varlığını tanıyabilmek tahmin edebileceğinizden daha zor. Onun etkisi her zaman bir kaygı dış görünüşünün ardında gizlidir; insani eylemler ve en beklenmedik ama saygılı bir şekilde sunuluyor. Ayırt etme Armağanı ile kutsanmış olan kişi, Şeytan’ın nasıl çalıştığını anlayacaktır. Hakikatten kör olan bir dünyaya ne kadar özenle gizlenmiş olarak sunulursa sunulsun, eserlerini tanıyacaktır.

Yakında Benim Sesim insanların kalplerinde, maneviyatlarında uyanacak; kim olduklarına dair bir fikir; kime ait olduklarına dair bir anlayış; ve onlara sonsuz yaşamın farkındalığını getireceğim. Bilin ki, bu uyanış başladığında, Tanrı’nın Adaleti küllerden doğarken ve bir Işık feneri, solmuş bir durumda bırakılacak olan çorak alana yeniden hayat getirdiğinde, Tanrı’nın Gücünün hissedileceğini bilin. kötü olan.

O gün başladığında Sesim duyulacak ve birçok kişi şok olacak. Gök gürültüsü gibi çınlayacak ve her doğru adam Tanrı’ya şükrederek tek dizinin üzerine çökecek . Önce Merhametimi en çok hak etmeyenler için geliyorum. Bana davranışlarından dolayı sonuncu olması gerekenler onlardır. Ama yine de Krallığıma ilk onlar çağrılacak. Adil olan en son gelecek. Kötüler geride kalacak.

Son saniyeye kadar çevrilmemiş taş bırakılmayacak ve Merhametim için çığlık atanlara verilecektir. Bana lanet edenler lanetlenecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/12/i-am-coming-for-those-who-are-most-undeserving-of-my-mercy-first/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/12/i-am-coming-for-those-who-are-most-undeserving-of-my-mercy-first/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101224.cfm