Şeytana tapanlar tarafından masumlara yönelik her türlü soykırım uygulandığında, onlar Cehennemde yanacak

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=6508023199254914&id=100001418942011&mibextid=jmPrMh&rdid=1uWlNme0mqnnny1h

https://cla-umn-edu.translate.goog/chgs/holocaust-genocide-education/resource-guides/rwanda?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://cla.umn.edu/chgs/holocaust-genocide-education/resource-guides/rwanda

 

—————-

Gerçeği Kitap:

İnsanlığa olan sevgim sonsuzdur

11 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, İnsanlığa olan sevgim sonsuzdur. Aşkım yoğun ve koruyucudur. O saftır ve günahkarlara olan derin sevgimden dolayı birçok hatayı görmezden geliyorum.

Ruhları Merhametimin içinde tutuyorum ve onları kurtarmak için yapmayacağım hiçbir şey yok, bu yüzden herkesi içimde birleştirebilirim. Ancak bu zamanda gözyaşlarım büyük seller halinde akıyor, çünkü Tanrı’nın çocukları inciniyor. , dünyayı yaratanın düşmanları tarafından istismar edildi, işkence gördü, aşağılandı, kırbaçlandı ve öldürüldü.

Bu acılara sebep olanlar, tamamen zihinlerini yalanlarla, nefretle ve insan hayatını hiçe sayarak zehirleyen kötü ruhların etkisi altındadır. Bir insan, başka bir insanı öldürdüğünde bir an bile Tanrı adına bir eylemde bulunduğunu söyleyemez. Her ne şekilde olursa olsun savaş çıkaran, soykırıma sebep olan ve Allah rızası için çalıştıklarını söyleyenler, kötü niyetlerini gerçekleştirmek için sadece kendilerini değil, askere aldıkları kişileri de aldatmaktadırlar.

Sevgim o kadar güçlü ki, eğer Allah adına başkalarını öldürmenin iyi bir şey olduğuna inanan, onlara şeref getirecek bu zavallı kayıp ruhlar için dua ederseniz, onlara içimdeki uyanışla Merhametimi göstereceğim. onlar, Gerçeğin Ruhu. Kalpleriniz ağırlaşmasın. Bilin ki, hayatları mahvedenlerin yaptığı bu en alçak eylemler dehşet verici iken, İlahi Adaletimde bu dehşetlere son vereceğim.

Sıcak ve yumuşak kalpli olan hepinizi bir anda Kutsal Kalbime yükselteceğim ve sizi kurtaracağım, size olan Sevgim budur. Sevgili takipçilerim, fiziksel ölümün acısına katlanmak zorunda kalmayacaksınız. Eğer dualarınızla bana yardım ederseniz, bağışlamama ve merhametime şimdi ihtiyaç duyanların ruhlarını kurtarmaya söz veriyorum.

Bu büyük çabamda Bana yardım et ve yakında herkes Yeni Krallığımın parlaklığı ve İhtişamı ile parlayacak. Burada, dünya umurunda olmadan sonsuza kadar yaşayacaksın. Bana, Ebedi Babama, ailenize ve arkadaşlarınıza olan sevginiz, sonu olmayacak şekilde tüm dünyada hüküm sürecek.

Bana sevgi ve hizmet etmek için huzur içinde gidin.

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/10/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

İlahi Takdir her zaman galip gelecektir

11 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, hiç kimse bu zamanlarda gelişen her şeyde Tanrı’nın Gücünü küçümsemesin. Tanrı’nın Gücü sonsuzdur ve hiç kimse Tanrı’nın İlahiyatını veya İradesini yenemez. Hiçbir düşmanım, tek nefeste adaletini dünyaya yağdırabilen Tanrı’dan daha büyük olmakla övünemez. Tanrı sabırlı, adil, adil ve aralarındaki kötüler de dahil olmak üzere tüm Çocukları için koşulsuz sevgiyle doluyken, şeytanın kötü etkisinden kaynaklanan insanın kötülüğüne misilleme yapacaktır.

Kutsal Söz’e karşı gelerek Tanrı’ya karşı ayaklananlar lanetlidir. Yollarını değiştirmeleri için kendilerine her fırsat verildiğinde, Tanrı’nın Zamanında cezalandırılacaklar. Kötülüğe ve canavara tapanlar, tıpkı Lucifer’in bir yıldırım gibi cehennemin derinliklerine atıldığı zaman olduğu gibi, yıldırım çarpacak.

Düşmanlarım başkalarına zarar verdiğinde; zayıflara üstünlük sağlamak için onları öldürmeye ve sakat bırakmaya kalkarlarsa, çok büyük bir azaba uğrayacaklardır. Şeytana tapanlar tarafından masumlara yönelik her türlü soykırım uygulandığında, onlar Cehennemde yanacak ve tam da bunu başardıklarına inandıkları anda durdurulacaklar.

İlahi Takdir her zaman galip gelecektir, çünkü her şeyi yoktan var edenden daha Kudretli bir Güç yoktur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/11/divine-providence-will-always-prevail/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/11/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101124.cfm