Gerçek olduğunu bildikleri her şeyi bir kenara attılar çünkü Oğlum İsa Mesih’in Mesih olduğunu kabul etmeyi reddettiler.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Yakında ölümün insan üzerinde hiçbir etkisi olmayacak

10 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Oğlumun çarmıha gerilmesi birçok açıdan önemliydi. O’nun öldürülmesi yalnızca Romalı askerlerin eliyle değil, aynı zamanda Tanrı Sözü’nün adanmış takipçileri olduklarını iddia edenlerin emriyle de öldürüldü.

Onun kırbaçlanması, zulmü ve ölümü, Tanrı’nın Tapınağındaki imanlılara önderlik edenlerin talimatları doğrultusunda gerçekleştirildi . Gerçek olduğunu bildikleri her şeyi bir kenara attılar çünkü Oğlum İsa Mesih’in Mesih olduğunu kabul etmeyi reddettiler. Oğlumun idam edilmesinden zevk aldıkları için, Tanrı tarafından dikte edilen her Yasa hiçe sayıldı.

Rab’bin Günü gelmeden önce O’nun çarmıha gerilişini yeniden canlandıracaklar. Kutsal Sözüne ihanet ederek O’nu kırbaçlayacaklar. O’na sadık kalanlara zulmedecekler ve sonra O’nun Bedenine saygısızlık edecekler. Ama O’nu öldürmeyi başaramayacaklar, çünkü O’nun Bedeni – Kilisesi – ölemez ve kırılgan da olsa sonuna kadar ayakta kalacaktır.

Şu anda, tüm yaşamın Tanrı’dan geldiğini hatırlamalısınız. Ölümün Tanrı üzerinde hiçbir gücü yoktur. Hayat bir kez verildi mi asla ölmez. Yakında ölümün insan üzerinde hiçbir etkisi olmayacak ve Oğlumun Dirilişi sayesinde insan aynı zamanda hem bedenin hem de ruhun Ebedi Yaşamına sahip olacak . Mesih’e güvenenler ve O’na sadık kalanlar yaşama kavuşacak. Sadece O’nu tamamen reddedenler bunu yapamayacaktır.

Tanrı’nın Kutsal Sözüne bağlı kalan hepinizi muhteşem bir yaşamın beklediğini bilerek sevinin; çünkü ölüm sizi asla yok etmeyecektir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/10/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/10/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101024.cfm