İkinci Gelişten sonra Araf’ın var olmayacağını unutmayın

Gerçeği Kitap:

İkinci Gelişten sonra Araf’ın var olmayacağını unutmayın

9 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, ben insan sevgisine ne kadar susadım ve onlar da Bana ne kadar susadılar. Ama insanı, Hayat Veren Ben’den ayıran ayrım, insan ırkının en büyük düşmanıdır.

Kurnaz ve aldatıcı yöntemleriyle dünyada büyük bölünmeler yaratan Şeytan. Saklanmış olması ona insanların ruhları üzerinde büyük bir güç veriyor. Onun kötü etkisi, inancı az olanlarda Benim Varlığım hakkında şüpheler yaratır. Bana inanmayanları, insanın yaptığı her seçimden sorumlu olduğuna inandırıyor.

İnsanı baştan çıkarırken onun rahatlatıcı etkisi, erişim sağladığı kişileri yanlışın doğru, doğrunun yanlış olduğuna ikna eder. Aşkı şehvet olarak sunar; bir arzu biçimi olarak nefret; ve başka bir kişinin hayatının mahvolmasını haklı çıkarmanın bir yolu olarak kıskançlık ve kıskançlık.

İnsanın ruhuna yerleştirdiği her fikir, her arzu, her özlem ve özlem, onları günaha sürükler. Bu dönemde insanlık arasında bu kadar çok istila olması, Tanrı’dan gelen saf sevginin yerini şehvete bıraktığı anlamına geliyor. Yılandan çıkan her şey günahkarın yüreğine iyi bir şeymiş gibi sunulacaktır. Günah her zaman şeytana yenik düşen günahkarlar tarafından meşrulaştırılır. Günah bir kez meşrulaştırıldıktan sonra, tanınmaya değer büyük bir eyleme benzeyene kadar yüceltilir .

Günahı yüceltenlere meydan okumaya cesaret eden adamın vay haline. Günahı büyük bir sevinçle benimseyen günahkar, başkalarını da aynısını yapmaya etkileyecektir. Günümüzde şeytanın etkisi her yerde görülmektedir. Bir zamanlar günahlar özenle gizlenirken, artık bunları dünyanın tanıklığına sunmaktan utanmıyorlar. Benim için tiksindirici olan her şey büyük bir zevkle kucaklanmaktadır. Yanlış doğru gibi sunulur ve Allah’ın kanunlarına göre doğru olan her şey yanlış kabul edilir. Şeytan iş başındayken, Benden gelen her şey tersten ve tam tersi olarak sunulacaktır . Bilin ki, Sözüm yanlış ilan edildiğinde şeytanın etkisi doruğa çıkmıştır.

İkinci Geliş’ten sonra Araf’ın var olmayacağını unutmayın . Cennet ve yer bir olacak ve cehennem, şeytanı ve ondan gelen her şeyi putlaştıranların meskeni haline gelecektir. Onun kötü ve kötü yollarının dumanı hem Bana inananları hem de Beni reddedenleri sardı. Hiç kimse güvende değil.

Sevgili takipçilerim dua sizin sığınağınızdır. Sözümü tutun ve kendiniz için değil, kötü olanla sözleşme yapanlar için dua edin. Sabah, öğle ve akşam dualarınıza ihtiyaçları var.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/09/remember-that-after-the-second-coming-purgatory-will-not-exist/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/09/remember-that-after-the-second-coming-purgatory-will-not-exist/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100924.cfm