insanların yürekleri ne kadar da soğuklaştı. Başkalarının ihtiyaçlarını veya Yaşam Armağanını ne kadar az önemsiyorlar.

Gerçeği Kitap:

Benim Kilisem, Benim Gerçek Kilisem karnı üzerinde sürünecek

8 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kilisem yıkılacak ve Tanrı’nın Kanunlarına sadık kalanlar bundan dolayı büyük acı çekecek.

Benim Kilisem, Benim Gerçek Kilisem, Kutsallığıma ve Ebedi Babam tarafından ortaya konan Kanunlara yönelik her türlü hakaret ona savrulduğunda karnı üzerinde sürünecek. Yaldızlı bir hapishanenin kapıları arasında kilitli olan birçok hizmetkarım sapkınlığı yutmak zorunda kalacak. Sadece bu da değil, aynı zamanda bunu vaaz etmeleri ve masumları, yeniden yazılmış Tanrı Sözü’nün günümüz dünyasında kabul edilebilir olduğuna ikna etmeleri de sağlanacaktır.

Babamın Öfkesi şu anda öfkeye yol açtı, çünkü çok yakında Kilise – tanınmayacak kadar değişti – yeni ritüeller, yeni kurallar ve uygulamalar hazırlayacak, böylece hiçbir şey Benim tarafımdan inşa edilen Kilise’ye benzemeyecek.

Şeytan benden olanların imanını sınarken tüm bunlara Babam tarafından izin verildi. Yazıklar olsun Bana ihanet edenlerin, isimleri Benim için saklananların ruhlarını da yanlarında götürecekler. bu ruhlar için savaşacak. O düşmanlarımı cezalandıracağım çünkü onların hileleri ve kurnazlıkları aracılığıyla ruhları baştan çıkardılar ve onları Benden aldılar.

Kilisem Belimden doğdu. Size ölümde Bedenimi verdim ve burası Benim Kilisem oldu. Şimdi o kirlenecek ve Bedenim yeniden çarmıha gerilecek. Düşmanlarım bir gram bile utanç hissetmeyecekler, çünkü onların yüce hırslarının ve kişisel tatminlerinin Benimle hiçbir ilgisi yok.

İmanı zayıf olanlar ne kadar kolay yönlendirilirler. İmanı kuvvetli olan ruhlar ne kadar kolay yönlendirileceklerdir, çünkü onlar Hakk’ı savunmaktan korkacaklardır. Kiliseme sadık kalacak olanlar yalnızca geride kalanlar ve Sözüme gerçek bağlılık duyanlar olacak. Ve onlar sayesinde Kilisem asla ölmeyecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/08/my-church-my-true-church-will-crawl-on-its-belly/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

 

Şimdi sana son Haçlı Seferi duasını veriyorum

8 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Bu aralar kalbim çok kırılıyor. Hainler Benim Tarafımı deldiler ve şimdi dünya benim Kederimin sağanak yağmuruyla sular altında kalıyor, bu o kadar yoğun ki, teselli edemiyorum.

Şimdi soruyorum, kutsal kullarım arasında kim Hakikati savunacak kadar güçlü olacak?

Size son Haçlı Seferi Duasını veriyorum. Aynı zamanda rahipler içindir. Kutsal kullarımdan bunu her gün okumalarını rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (170) Tanrı’nın Kutsal Sözünü desteklemek için.

Ey Yüce Tanrım, sevgili İsa Mesih

Sarıl bana.

Beni koru.

Zulmüm yoğunlaşırken, tek günahım Hakikat’i, Tanrı’nın Kutsal Sözü’nü savunmak olduğunda, beni Yüzünün Işığında tut.

Sana her zaman sadakatle hizmet etme cesaretini bulmama yardım et.

Öğretilerinizi şiddetli muhalefete karşı savunmak için savaşırken bana Cesaretinizi ve Gücünüzü verin.

İhtiyacım olduğunda beni asla bırakma İsa, Sana hizmet etmeye devam edebilmem için ihtiyacım olan her şeyi bana sağla,

Kutsal Ayinlerin ve Kıymetli Bedeninizin ve Kanınızın sağlanması yoluyla, Kitlenin Kutsal Kurban edilmesi yoluyla.

Beni kutsa İsa.

Benimle yürü.

İçimde dinlen.

Benimle kal.

Amin.

İsa’nız

 

Sevgi azaldığında, hayatınızda Tanrı azalır

8 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanların yürekleri ne kadar da soğuklaştı. Başkalarının ihtiyaçlarını veya Yaşam Armağanını ne kadar az önemsiyorlar. Artık gerçek aşkın ruhlarında hüküm sürme kapasitesine sahip olmadıkları için kalplerinin iltihaplanmasına izin verdiler. Sevgi zayıfladığında ve birbirlerinin ihtiyaçlarına yönelik hayırseverlik azaldığında, o zaman adaletsizlikten başka bir şey ortaya çıkmayacaktır.

Sevgi azaldığında, hayatınızda Tanrı da azalır. Beni bir zamanlar sevip artık bana inanmayanların kalpleri taşa dönüşecek. Birbirinize olan sevgiye sırtınızı döndüğünüzde kısır ve huzursuz olursunuz. Sevgi eksikliğiniz, Benim için tiksindirici olan her türlü uygulamayı kabul etmenize yol açacaktır. Benim savunduğum her şey sizin tarafınızdan reddedilecektir. Tanrı’nın Gücü tarafından insanlığa verilen tüm yaşam, sizin tarafınızdan tahrif edilecek ve çoğu durumda yok edilecektir. Allah’ın kanunlarına ve insan hayatına olan saygınızın artık hiçbir anlamı yok. Dünyevi her şeye ve bunların sağladığı dünyevi mallara olan bağlılığınız sizi tatminsiz bırakacaktır.

Allah’a karşı kalplerinizi katılaştırdığınızda insanlık büyük acılar çeker. Kötülüğün gücü, dünyanın bir zamanlar Bana, İsa Mesih’e duyduğu sevginin yerini aldığında, bilin ki, o zaman yakındır.

Asi ve çılgın zevk arayışlarınızdan vazgeçin. Günahkar yaşamlarınıza uyacak şekilde Tanrı’nın Kanunlarını değiştirmeye çalışmayın.

Sor, sor, Müdahalemi iste ki, sana Yolu göstereyim. Eğer Tanrı’nın her çocuğu için çizilen Sonsuz Yaşam yoluna geri dönmezseniz, o zaman asla Benim Krallığımın bir parçası olamazsınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/08/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/08/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/07

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100724.cfm