Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Yasaları yakında milyonlarca kişi tarafından alt üst edilecek

BCP: What punishment awaits Bergoglio and his sect for cancelling God’s laws and legalizing sin?

https://www.youtube.com/watch?v=uQtg1-_qau8

 

BCP: What punishment awaits Bergoglio and his sect for cancelling God’s laws and legalizing sin?

https://cos.tv/videos/play/49477853982266368

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Yasaları yakında milyonlarca kişi tarafından alt üst edilecek

6 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Tanrı’nın koyduğu On Emir asla yeniden yazılamaz çünkü bu saygısızlık olur. İnsan, Söz’ü asla kurcalayamaz ve Tanrı’nın Gazabının insanlığın üzerine ineceği, On Emir’in insan tarafından kusurlu sayılacağı gün gelecektir. Bu gerçekleştiğinde, artık Allah’ın sözüne itibar edilmeyeceğini ve insanlığın büyük bir yanılgıya sürükleneceğini bilin.

Hiçbir insana veya kutsal hizmetçiye On Emir’i veya Tanrı Sözü’nü bozma yetkisi verilmemiştir. Tanrı Sözü’nün Gerçeği’ni inkar etmek için hiçbir mazeret öne sürülemez. Tanrı’nın Kanunları yakında milyonlarca insan tarafından alt üst edilecek. O zaman bunun sonucunda ortaya çıkacak olan aldatmacaya kanan herkesin gözleri karanlıkla dolacaktır. Kutsal Ruh, Söz’ü inkar edenleri ya da günaha göz yumanları asla aydınlatamaz. Kutsal Ruh artık mevcut olmadığında ve Söz insanın bencil ihtiyaçlarına uyacak şekilde uyarlandığında, yeni kanunların Tanrı’nın Gözünde hiçbir anlamı kalmayacaktır.

Tanrı’nın düşmanları Gerçeği devirmek için hızla harekete geçecek ve Oğlumun Kilisesi ikiye bölünecek. Gerçeği kararlılıkla savunanlar, onu söyledikleri için lanetleneceklerdir. Küfür edip bunları Hak ilan edenler alkışlanacaktır. Kötülüğün ruhu, sapkınların kalplerinde tüneyecek ve pek çok ruh kaybolacaktır. Oğlumun huzuruna çıkıp kendilerini bir bütün olarak ilan edemeyecekler çünkü Tanrı’nın Merhameti aracılığıyla kendilerine verilen Gerçeği kabul etmeyi reddediyorlar.

Yakında Tanrı’nın, O’nu kızdırmak için ne yaparlarsa yapsınlar, tüm günahkarlara karşı Merhametli olduğu ilan edilecektir. Bu doğrudur, fakat onlar O’na karşı her türlü iğrençliği ve sapkınlığı sunarak O’nu gücendirdiklerinde ve sonra bunların Tanrı’nın katında kabul edilebilir olduğunu ilan ettiklerinde, O tiksinerek onlardan yüz çevirecektir.

İnsan, günahkar hayatına uygun düşen kendi arzularıyla o kadar dolu olacaktır ki, yasa dışı eylemleri Tanrı’nın Gözünde arzu edilen bir şey olarak ilan edecektir. Bu yalan anlamına gelecektir. Ve bunları Tanrı’nın sunaklarının önüne sunmaya cesaret ettiklerinde, bu ruhlar dışarı atılacak. Eğer kendinizin büyük bir hataya sürüklenmesine izin verirseniz, ruhlarınızı büyük bir tehlikeye sokarsınız.

On Emri mümkün olduğunca sık okumanızı rica ediyorum. Bunu yaparak, Tanrı’ya gerçekten hizmet edebilmeniz için sizden nelerin beklendiğini bileceksiniz.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/06/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/06/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100624.cfm