İnsanı sonsuz lanetten kurtarmak bana hizmet eden herkesin görevidir.

23 Minutes in Hell (Original) – Bill Wiese, “The Man Who Went To Hell” Author “23 Minutes In Hell”

https://www.youtube.com/watch?v=AYxKRoONrfY

12 There is a way that seems right to a person,
but its end is the way to death.[a]

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs%20%2014:12&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;NT-HU;BDS

—————-

Gerçeği Kitap:

Ya Tanrıya hizmet edersin ya da insanların aptallığına teslim olursun

1 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Bana, İnsanoğlu İsa Mesih’e ihanet, Bana hizmet ettiklerini söyleyenler arasında çok yaygın. Benim sadık hizmetkarlarım olduklarını söyleyenler bile Beni terk ettiler ve onların inançları bunun sadece bir parıltısıdır. eski devlet. Bana karşı sevgi ve şefkatle başlayan şey, eskisinin çok azına indi ve buna birçok şey sebep oldu.

Kilisemdeki büyük günaha sürüklenen düşmüş ruhlar yüzünden Kiliseme yönelik bu kadar küçümseme ortaya çıktı. Başkalarının günahlarından dolayı birçok masum kutsal kulum acı çekti ve bu onlara büyük bir utanç getirdi.

Daha sonra, Tanrı’nın Kanunları bir kenara itildiğinde ve hakkında çok az konuşulduğunda, birçok kişi Tanrı’nın Emirlerinin ne pahasına olursa olsun yerine getirilmesi gerektiğini unuttu. Eğer kutsal hizmetkarlarım Gerçeği vaaz etmeyi bırakırlarsa ve günahın varlığını ele almanın önemini göz ardı ederlerse, o zaman Tanrı’nın çocukları nasıl daha akıllı olabilir? Kutsal hizmetkarlarımın, Tanrı Sözü’nü desteklemek ve Tanrı’nın çocuklarını günah tehlikesi konusunda uyarmak gibi ahlaki bir görevi vardır. Ama bunu yapmamaya karar verdiler. Birçoğu, başkalarının günahlarından dolayı kendilerini suçlayacak kişiler tarafından zulme uğrama korkusuyla Gerçeği vaaz etmekten korkuyor.

Yeryüzünde bulunduğum süre boyunca, insanın günahları için Tanrı’dan bağışlanma dilemesi durumunda karşılaşacağı ceza hakkında vaaz vermekten asla çekinmedim . Tanrı’nın cezasından korkmak, günahtan kaçınmanın nedeni olmamalı, yalnızca siz günahkarın kurtulması için olmalıdır. Günah, yaşamanız gereken bir şeydir ama onu asla kabul etmemelisiniz. Ruhlarınızı kurtarmak istediğim için bununla savaşmalısınız. Bedeli ne olursa olsun neden ruhlarınızı kurtarmayı arzulamayayım? Ben senin için acı çekmedim mi ve sen Tanrı’nın Gözünde kefarete kavuşasın diye çarmıhta ıstıraplı bir ölümle ölmedim mi? O halde kutsal hizmetkarlarım neden sonsuz yaşamı aramanın mutlak gerekliliği hakkında vaaz vermiyorlar? Eğer Sonsuz Yaşamı aramazsanız, onu bulamazsınız.

İnsanı sonsuz lanetten kurtarmak bana hizmet eden herkesin görevidir. Hakikat o kadar uzun zamandan beri saklandı ki, pek çok ruh, gönülsüzlükleri yüzünden Bana kayboldu. Bil ki, son günde Meleklerimi göndereceğim ve o insan, zulüm işleyenler olarak ikiye bölünecek. ve Benden olanlardan, siz kutsal kullarımdan Gerçeği söylemenizi istiyorum, çünkü eğer bunu yapmazsanız, o zaman Benim birçok ruhunuzu kaybedersiniz ve bu yüzden sizi asla affetmeyeceğim.

Ya Tanrı’ya hizmet edersiniz ya da insanların aptallığına teslim olursunuz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/01/you-either-serve-god-or-give-in-to-the-folly-of-men/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/01/you-either-serve-god-or-give-in-to-the-folly-of-men/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100124.cfm