Ebedi Söz Kilisenin üzerine oturduğu temeldir. Bunun tersi değil . Tanrı’nın Sözü Ebedi’dir; taşa dökülmüştür.

Gerçeği Kitap:

Her zaman Gerçeğe sarılın, çünkü o olmadan bir yalanı yaşıyor olacaksınız

28 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, O’nun tarafından ortaya konulan Tanrı Sözü ve Kutsal Havarilerime yazdırılan Söz, Mistik Bedenim olan Kilise’nin üzerine inşa edildiği temeldi.

Ebedi Söz Kilisenin üzerine oturduğu temeldir. Bunun tersi değil . Tanrı’nın Sözü Ebedi’dir; taşa dökülmüştür. Hakikatin temelidir. Kilisemin temeli sarsılamaz ama onun üzerinde bulunan yapı değiştirilebilir ve düzeltilebilir. Ancak bina değişirse, tasarlandığı bina yapısından saparsa temel onu ayakta tutamayabilir.

Tanrı’nın Sözü asla değiştirilemez çünkü asla değişemez. Çünkü nasıl olabilir? Tanrı tek bir şeyi yalnızca başka bir şeyi kastetmek için söylemedi.   Kilise Tanrı Sözüne bağlı olmalıdır. Tanrı’nın Sözü, Kilisemin farklı hisseden üyelerine boyun eğmez.  Sözü tahrif etmeye cesaret edersen Bana, İsa Mesih’e ihanet edersin. Ben Kiliseyim. Bedenim Kilisedir ve Benden gelen her şey kutsaldır. Gerçek, siz benim kutsal hizmetkarlarım tarafından desteklendiği sürece, Beni temsil edebilirsiniz, Bana güvendiğiniz ve onurlandırdığınız sürece ve Kilisemde uygun prosedürlerin uygulandığından emin olduğunuz sürece, öyle olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Bana ait.

Tanrı, İncilleri Kutsal Ruh’un Gücüyle yazdırdığında, Söz farklı ifadeler kullanılarak sunulmuş olabilir, ancak her iki durumda da aynı kaldı. Tanrı, Kutsal Ruh Armağanı ile kutsanmış peygamberlerim ve havarilerim aracılığıyla konuştuğunda, dil açık, basit ve otoriterdi. Aynı şey, Tanrı’nın peygamberleriyle konuştuğu bugün için de geçerlidir. Dil açık ve basittir ve Tanrı’dan geldiği için otoriteyle ifade edilmiştir. Kurtarıcınız Benim tarafımdan söylenen Sözler, kutsal yazılarda yer alan Kutsal Sözüm için doğrudur, çünkü bunlar aynı Elden gelir. Bu nedenle, size Hakikat’in anlaşılması zor, takip edilmesi zor ve belirsiz yeni bir versiyonunu veren herkes dikkatli olsun. Gerçek çarpıtıldığında, ondan sahte bir doktrin ortaya çıkacaktır. Deliklerle dolu olacak; mantıksızdır ve Tanrı’nın Kutsal Sözü’nün tam tersidir.

Size Allah’ın merhametinden dolayı günahı kabul edeceği söylendiğinde bunun bir yalan olduğunu bilin. Tanrı pişman olan ruhu kabul eder ama günahı asla kabul etmez çünkü bu imkansızdır .

Her zaman Gerçeğe sarılın, çünkü o olmadan bir yalanı yaşıyor olacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/28/cling-to-the-truth-at-all-times-for-without-it-you-will-be-living-a-lie/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/28/cling-to-the-truth-at-all-times-for-without-it-you-will-be-living-a-lie/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092824.cfm