Çağrım sonucunda pek çok kişi Hıristiyan olacak.

Gerçeği Kitap:

Bir kere Hıristiyan olduğun için sana meydan okunmadığında, Hıristiyan olduğunu söylemek kolaydır

23 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, tüm dinler, inanmayanlar ve Hıristiyanlar da dahil olmak üzere Tanrı’nın çocuklarına ulaştığımda, Çağrım sonucunda pek çok kişi Hıristiyan olacak. Bu, Tanrı’nın Lütfuyla, Kutsal Ruh’un Gücüyle başarılacaktır.

Bu arada, iyi niyetli Hıristiyanlar ve Mine’nin sadık takipçileri, yüzleşmek zorunda kalacakları sınavları çok zor bulacaklardır. Şimdi onlara soruyorum. Hanginiz bu zamanda Benim müdahalem olmadan Benim Tarafımda duracak ve Hakikat’e bağlı kalacak kadar güçlüsünüz? Birçoğunuz, iyi kalpli, Bana sadık kalacaksınız, ama sadece kendi gruplarınız içinde. Hepiniz birbirinizle aynı fikirde olduğunuzda Bana hizmet etmek daha kolay olacaktır. Ama muhalefetle karşılaştığınızda – ki bir noktada sizi sahte bir doktrine ikna etmeye çalışacak düşmanlarımla karşılaşacaksınız – bunu bulamayacaksınız. kolay. 

Tanrı’nın gerçek Sözünü takip ettiğiniz için eleştirildiğinizde, çoğunuz onu savunamayacak kadar zayıf olacaksınız. Hıristiyan kardeşlerinizin muhalefetiyle karşılaştığınızda ve yeni uyarlanmış ancak sahte kutsal yazıları kabul etmeye zorlandığınızda, keder yakalandı. O zamana kadar inancınız gerçekten bedeniniz olacak. İki seçeneğiniz olacak.

Tanrı tarafından ortaya konan ve insanı Yaradan’la barıştırmak için uğruna çok kan dökülen Hakikat’e inanın.

Veya, My Word’ün gerçek dışı bilgilerle dolu, sulandırılmış bir versiyonunu kabul edin.

İlk seçeneği seçmek size çok fazla acı, keder ve ıstırap getirecek, çünkü Bana sadık kaldığınız için başkaları tarafından küçümseneceksiniz . Ancak ikinci seçeneği seçtiğinizde – akranlarınız ve düşmanlarım tarafından pek çok övgüyle karşılanmış olsanız da – karanlığa gömüleceksiniz ve ruhunuz risk altında olacak.
Bir kez Hıristiyan olduğunuz için size meydan okunmadığında, Hıristiyan olduğunuzu söylemek kolaydır. Ancak Benim Adım’da küçümsenir, alay edilir, alay edilir veya iftiraya uğrarsanız, bazılarınız bu denemelere dayanacak kadar güçlü olamayacaksınız. Birçoğunuz kamuoyu korkusundan dolayı Beni terk edecek ve çekip gideceksiniz.

Birçoğunuz Bana ihanet edeceksiniz. Birçoğunuz sırtınızı dönecek çünkü Haçımı taşımaktan utanacaksınız.

Benim takipçim olmanın kolay olduğuna asla inanma, çünkü öyle değil. Ama inancınızın nihai bir teste tabi tutulacağı bir zaman gelecek ve işte o zaman kimin Benden olduğunu, kimin olmadığını bileceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/23/it-is-easy-to-say-you-are-a-christian-once-you-are-not-challenged-for-being-one/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/23/it-is-easy-to-say-you-are-a-christian-once-you-are-not-challenged-for-being-one/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092224.cfm