Tanrı insana olan Sevgisini aile birimi aracılığıyla korur

Gerçeği Kitap:

Tanrı insana olan Sevgisini aile birimi aracılığıyla korur

21 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kalbim tüm ailelere aittir ve bu zamanda küçük, orta veya büyük her aileyi kutsamak Benim Arzumdur. Ailelerde sevgi mevcut olduğunda bu, Tanrı’nın Gücünün desteklendiği anlamına gelir, çünkü O’nun tüm çocukları O’na aittir. Bunların her birini yaratan O’dur.

Tanrı insana olan Sevgisini aile birimi aracılığıyla korur çünkü O’nun Sevgisi doğal olarak bu tür koşullar altında gelişir . Birlik olan ailelerin içindeki sevgi, büyük nimetler doğurur. Çünkü aile bireylerinin birbirlerine olan sevgisi, Allah’ın en büyük armağanlarından biridir. Tanrı ailedeki sevgiyi kanatlarını açmak için kullanır, böylece sevgi dolu bir ailenin her bir üyesi gittikleri her yerde bu sevginin yayılmasına yardımcı olur.

Benzer şekilde, aile birimi çöktüğünde bu durum sizin topluluğunuz, toplumunuz ve uluslarınız üzerinde doğrudan etki yaratacaktır.

Tanrı, Adem ile Havva’yı yarattığında, Kendisine ait bir aile arzuladı ve her şeyi onun üzerine yağdırdı. Her zaman aileleri korumaya çalışacaktır çünkü burası aşkın ölümlü insan tarafından ilk keşfedildiği yerdir. Sevgi ailelerde geliştiğinde bu uluslarda da gelişecektir. Birbirine olan sevgi aileden geldiği için tam da bu nedenle şeytanın saldırısına uğrar. Şeytan, aile birliğini bozmak için her türlü gerekçeyi haklı gösterebilmek amacıyla, insanları istila etmek için elinden gelen her türlü nüfuzu kullanacaktır. Ailelerin oluşmasını engelleyecek ve Allah’ın dilemesi durumunda ailelerin yeniden birleşmesini engellemeye çalışacaktır.

Tanrı Sevgisinden doğan aile her zaman kötülüğün saldırısına uğrayacaktır. Ailenizi kötü olandan korumak için lütfen bu Haçlı Seferi Duasını okuyun.

Haçlı Seferi Duası (167) Ailemi koru

Ey Tanrım, Ebedi Babam, sevgili Oğlun İsa Mesih’in lütfu aracılığıyla lütfen ailemi her zaman kötülükten koru.

Bize kötü niyetin üstesinden gelme ve Sana ve birbirimize olan sevgimizde birlik içinde kalma gücü ver. 

Dayanabileceğimiz her denemede ve acıda bizi destekleyin ve İsa ile birlik içinde olmamız için birbirimize duyduğumuz sevgiyi canlı tutun.

Ailelerimizi kutsa ve çekişme zamanlarında bile bize Sevgi Hediyesini ver.

Sevgimizi güçlendirin ki, ailemizin sevincini başkalarıyla paylaşalım ve Sizin Sevginiz tüm dünyayla paylaşılsın. Amin.

Tanrı’nın, mükemmel aileyi yaratabilmek için her birinizi Kendi Benzerliğinde yarattığını unutmayın. Ailelerinize şükredin çünkü bu, O’nun insan ırkına bahşettiği en büyük armağanlardan biridir. Bu dünyadaki acılar sona erdiğinde ve nefret ortadan kalktığında, Tanrı insanlığı Kendisinde birleştirecektir. Yeniden bir bütün olacaksınız ve O’nun Ailesi Sonsuz Yaşama sahip olacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/20/i-never-criticized-sinners-i-never-cursed-them-i-never-hurt-them/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/20/i-never-criticized-sinners-i-never-cursed-them-i-never-hurt-them/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092024.cfm