Günahkarları asla eleştirmedim. Onlara hiçbir zaman lanet etmedim. Onlara asla zarar vermedim

Gerçeği Kitap:

Günahkarları asla eleştirmedim. Onlara hiçbir zaman lanet etmedim. Onlara asla zarar vermedim

20 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insani zayıflıktan büyük güç aldığımı bil. Zayıfların ruhlarına dokunduğumda Gücüm en yüksek seviyeye ulaşır, çünkü o zaman onların içinde hareket etmemi sağlamak için onlardan faydalanabilirim.

Zayıf olanlarınız, Benden size güven Armağanını vermemi istemelisiniz. Bana güvenin, sevgili küçüklerim, o zaman tüm Güç Benimdir. Gururluların, mağrurların ve kibirlilerin ruhlarından yararlanamam çünkü onlar Benim Gözlerimde alçakgönüllü davranmayacaklar.

Gurur, insanla Tanrı arasında bir engeldir çünkü gururlu adam, kendi sesinin benimkinden daha üstün olduğuna inanır. Bu her zaman böyle olmuştur. Bugün de durum farklı değil. Beni yanlış anlayan ve Sözümün gerçekte ne anlama geldiğini kendi yorumlarına göre açıklama ihtiyacı hisseden ruhlar için hepinizden dua etmenizi rica ediyorum.

Bir adam bir başkasına lanet okuduğunda ve sonra Tanrı’nın Sözünü savunurken bunu isteyeceğini söylediğinde ya da yanlışı haklı çıkarıp bunun Benim Gözümde iyi bir şey olduğunu söylediğinde, şunu bilin. Beni sevdiğinizde, öğrettiğim sevgiden veya Beni taklit etmeniz gereken yoldan asla sapmayacaksınız. Ben günahkarları asla eleştirmiyorum. Onlara asla lanet etmedim. Onları hiçbir zaman incitmedim ve onları asla kınamadım. O halde sen de benim yaptığımı yapmalısın.

Çünkü bunu yapmazsanız, Benim İrademe karşı gelirsiniz ve eylemleriniz, Benim Öğrettiğimin tam tersini vaaz ederseniz, Benden olduğunuzu söyleyemezsiniz. Benim gözümde günahkar olduğuna inandığınız kişileri asla küçümsemeyin. Onlar için dua edin ama onları asla yargılamayın çünkü bu sizin hakkınız değil.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/20/i-never-criticized-sinners-i-never-cursed-them-i-never-hurt-them/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/20/i-never-criticized-sinners-i-never-cursed-them-i-never-hurt-them/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/20

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092024.cfm