Kurtuluşun Annesi: Kendini İnsanoğlu olarak ilan eden adama dikkat edin

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Kendini İnsanoğlu olarak ilan eden adama dikkat edin

19 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, birçok sahte peygamberin ortaya çıkacağı ve bu süre zarfında Tanrı’nın Sözü hakkında yalanlar yayacakları önceden bildirildi.

Yüzbinlerce kişi ortaya çıkacak ve Oğlumun hizmetkarlarını temsil ettiklerini iddia edenler tarafından desteklenecekler. Hem küçük hem de büyük gruplar halinde vaaz verecekler ve onları dünyaya açıklayacakları sahte kehanetlerden tanıyacaksınız. Onlar çok kutsal insanlar olarak görülecekler ve bazıları onların hem bedeni hem de ruhu iyileştirici güçlere sahip olduklarını söyleyecektir. Bazıları kutsal adamların kıyafetlerini giyecek ve Hakikatten sapacak yeni bir duanın tanıtımını yapacaklar.

Birçok insanın öğretileri, yanlış iddialarını Gerçeğin bir kısmıyla karıştıracağı için kafası karışacak. Amaçlarından biri dünyayı Mesih’in İkinci Gelişi’ne hazırlamak olacak ve Oğlumun takipçileri arasında bu olaya dair büyük bir beklenti yaratacaklar.

Ama bu benim Oğlum İsa Mesih olmayacak, onlar Tanrı’nın çocuklarını karşılamaya hazırlayacaklar.

Hayır. Deccal olacak.

Vahiy Kitabı ile ilgili olarak vahim hatalar, bu Kutsal Kitabın içeriğini çarpıtacakları için onlar tarafından ortaya çıkarılacaktır .

Çok az kişi kendilerine yalan söylendiğini ve ilan edecekleri en büyük yalanın bu olacağını bilecektir. İnsanoğlu İsa Mesih’in yakında kendisini dünyada tanıtacağını söyleyecekler. O’nun bedenen geleceğini. Kavmi arasında yürüyeceğini ve onları son günde dirilteceğini söylüyor. Doğumu aracılığıyla ilk kez bedene giren Oğlum, İkinci Gelişinde asla bedene girmeyecek olduğundan bu asla gerçekleşemez.

Kendini İnsanoğlu ilan eden ve sizi kendisine çağıran adamdan sakının; çünkü o, Tanrı’dan olmayacaktır. Oğlum göğe yükselişinde yerden ayrıldığı gibi, son günde de bulutlar içerisinde gelecektir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/19/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/19/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/091924.cfm